Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zmrzlik
6.8.26 16:19
@Adull píše: Více

Autobusem.Neni to nebezpečný? :think: :nevim: 8) Nevolala. Předpokládá :cert: m, že nemá velký auto a ještě by chtěla zaplatit drahou naftu :P :lol:

• Citovat
  • Upravit
118338
6.8.26 16:19
@zmrzlik píše: Více

To asi neklapne :lol:

Příspěvek upraven 06.08.26 v 16:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
6.8.26 16:21
@aiwwa píše: Více

Tématické. :palec:

• Citovat
  • Upravit
40103
6.8.26 16:22
@sirikit píše: Více

No a třeba Son to nepomáhá vůbec, naopak jí to rozčiluje, že se do ní furt někdo vrtá a učí jí žít podle sebe, když jí to tak naprosto vyhovuje, a ostatní to poučování 100× jinak nudí a rádi by tu četli i něco jiného. :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10347
6.8.26 16:22

Ať si poradí jak chce ne?…má to v popisu činností co musí…jeho boj :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40103
6.8.26 16:23

Jenom, aby to nepřešlo plynule do reálu! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
6.8.26 16:33
@Adull píše: Více

Myslíš, že zalije i zahradu? :mrgreen: Tady je zase dusno na padnutí. :cert:

• Citovat
  • Upravit
40103
6.8.26 16:33
@Arturie píše: Více

Tak to mě rovnou vynech, protože nic pozitivního nepředpokládám, kdežto já to mám přesně opačně, tak ať zbytečně nepřijdu o iluze. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
6.8.26 16:34
@jege píše: Více
:D :hug:
  • Citovat
  • Upravit
40103
6.8.26 16:36
@Virgin_Mojito píše: Více

Takže jak může v sexu vytěžit maximum z toho, co mu jde? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40103
6.8.26 16:43
@MyMelody píše: Více

Jenže ona se nechtěla ani omlouvat a ani nikoho zavolat, byť jsem jí to nabízel. Naopak, dívala se na mě jak na úchyla, že po ní chci takovou zvrhlost, jakou je chobotnice! Co s takovou prodavačkou, která má nějaký osobní hendikep, ale si to zákazník řeší jak chce a ji zbytečně neotravuje. :zed: :pocitac:

Já třeba včera do 2 v noci dočítal, pak do 3 něco dodělával, protože zákazníka jsem měl hlášeného až na 11 hod., tak jsem předpokládal, že do 10 se vyspím a v klidu nachystám. V 9:30 telefon, že zákazník náhodou jede kolem a jestli se může stavit dříve. Domluvili jsme se, že dorazím do 15-20 minut, byť jsem byl ještě v posteli, ale netroufl bych si ho odmítnout kvůli tomu, že já do 3 ponocoval, ještě spím a jsem jak praštěný pytlem. Příště by u mě už nic nekoupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
6.8.26 16:47

To je zvrhlost, dotykat se chobotnice! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
6.8.26 16:50

Ať jde těžit. Já jsem pro! :)

• Citovat
  • Upravit
40103
6.8.26 16:51
@MyMelody píše: Více

A také musí vědět, co s ní? Na co mi je sbalit ženskou, když nemám čas ani prostor na další setkávání a případně ani kde s ní být o samotě. A zas takový střelec, abych si dotáhl nějakou z ulice rovnou domů, nejsem.

Já na tohle vždy potřeboval nějakou oslavu, trochu alkoholu, osobní šarm a místo, kam s dívkou oslepenou mým náhlým šarmem zakotvit, a pak to šlo jak po másle. Holt, teď už to tak jednoduché není. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40103
6.8.26 16:52
@Virgin_Mojito píše: Více

Já právě chtěl, ať popíšeš konkrétně, jak může uplatnit své schopnosti v balení holek a žen! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová