Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
No a třeba Son to nepomáhá vůbec, naopak jí to rozčiluje, že se do ní furt někdo vrtá a učí jí žít podle sebe, když jí to tak naprosto vyhovuje, a ostatní to poučování 100× jinak nudí a rádi by tu četli i něco jiného.
![]()
@zmrzlik píše: Více
Ať si poradí jak chce ne?…má to v popisu činností co musí…jeho boj
![]()
@Adull píše: Více
Myslíš, že zalije i zahradu?
Tady je zase dusno na padnutí. ![]()
@Arturie píše: Více
Tak to mě rovnou vynech, protože nic pozitivního nepředpokládám, kdežto já to mám přesně opačně, tak ať zbytečně nepřijdu o iluze. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Takže jak může v sexu vytěžit maximum z toho, co mu jde?
![]()
@MyMelody píše: Více
Jenže ona se nechtěla ani omlouvat a ani nikoho zavolat, byť jsem jí to nabízel. Naopak, dívala se na mě jak na úchyla, že po ní chci takovou zvrhlost, jakou je chobotnice! Co s takovou prodavačkou, která má nějaký osobní hendikep, ale si to zákazník řeší jak chce a ji zbytečně neotravuje.
![]()
Já třeba včera do 2 v noci dočítal, pak do 3 něco dodělával, protože zákazníka jsem měl hlášeného až na 11 hod., tak jsem předpokládal, že do 10 se vyspím a v klidu nachystám. V 9:30 telefon, že zákazník náhodou jede kolem a jestli se může stavit dříve. Domluvili jsme se, že dorazím do 15-20 minut, byť jsem byl ještě v posteli, ale netroufl bych si ho odmítnout kvůli tomu, že já do 3 ponocoval, ještě spím a jsem jak praštěný pytlem. Příště by u mě už nic nekoupil.
@MyMelody píše: Více
A také musí vědět, co s ní? Na co mi je sbalit ženskou, když nemám čas ani prostor na další setkávání a případně ani kde s ní být o samotě. A zas takový střelec, abych si dotáhl nějakou z ulice rovnou domů, nejsem.
Já na tohle vždy potřeboval nějakou oslavu, trochu alkoholu, osobní šarm a místo, kam s dívkou oslepenou mým náhlým šarmem zakotvit, a pak to šlo jak po másle. Holt, teď už to tak jednoduché není.
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Já právě chtěl, ať popíšeš konkrétně, jak může uplatnit své schopnosti v balení holek a žen! ![]()
Autobusem.Neni to nebezpečný?
Nevolala. Předpokládá
m, že nemá velký auto a ještě by chtěla zaplatit drahou naftu