Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Ale fuj, domů se milenci a milenky nevodí, hovoříme tedy o skupině oficiálně zadaných. ![]()
@zmrzlik píše: Více
A proto je vhodné to tu dokola rozebírat, smát se tomu, apod?
Můžeš získávat vlastní zkušenosti, třeba pak někdo rozebere tebe.
@Velryba černá píše: Více
Ano, to jsem tam psal, ale pak raději smazal, že manželka by mi nevěru možná odpustila, ale že jsem si přitáhl nějakou rajdu domů, to by mi neodpustila nikdy. ![]()
Hele, možností jsou, třeba hotely, azyly a pod., ale nenabídneš cizí ženské z ulice, že spolu půjdete na azyl. To už se na to musíte trochu znát a chápat jeden druhého, kvůli čemu tam jdete. ![]()
Zvrhlost nejvyssi a tohle chce Jege po prodavcce, zvrhlik jeden!
@aiwwa píše: Více
To ale není nadutost, ale aby si někdo, koho defakto platím a kdo je tam kvůli mě, si vyskakoval a tvářil se, že jej vlastně obtěžuji a že mi dělá nějakou milost, tak to teda fakt ne! ![]()
Třeba můj kardiolog - přijedu v předem určený termín, na který jsem pár dní předem upozorněn SMS, ohlásím se na recepci, pošlou mě na odběry, nasadí holter a pošlou domů. Další den přijedu zas, zase se ohlásím na recepci, pošlou mě na sundání holteru, změření EKG a čekám na doktora. Ten mě do 1/2 hod. vezme, vyšetří mě od A do Z, udělá echo, předepíše léky, objedná na ultrazvuk, vytiskne mi zprávu, kde to všechno mám černé na bílém, potřese mi rukou na rozloučení a další na další rok mám klid. Podobně to mám na urologii (ledviny) a diabetologii. Já vysmátý jak sluníčko, oni příjemní, ale přitom profesionální. Win - win situace.
Proč to nejde všude? Nebaví Tě to? Otravují Tě pacienti? Běž dělat něco jiného a nedělej s lidmi!
@Velryba černá píše: Více
Kdysi ve 20 jsem mela přítele a taky zkušenost z parkoviště. Ale když se už nemůžu zasmát trapné.
![]()