Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Já jsem v klidu.
Dotklo se mě, že snad jsem za h@j.zla,co se směje druhejm
Není sama, kdo má problémy. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
No teda, ja kdysi napsala, ze az prestanes o Hemutech psat na sklo, bude to ta skutecna laska.. a uz je to zda se tady. ![]()
@zmrzlik píše: Více
A kabanos nevadí? Anebo se ho ani palicí nedotkneš? ![]()
@aiwwa píše: Více
Tak ať jde dělat něco jiného, když jí to nebaví? ![]()
Přijdeš k doktorovi, a on Ti odmítne udělat výtěr z nosu, protože nesnáší sople? A když nebude po ruce jiný doktor anebo sestřička, tak máš smůlu a můžeš přijet jindy anebo prostě kultivace nebude?
![]()
Ty seš hodnej Zmrzlíček a tví Češi ti rozumějí, na rozdíl od jiných.
Ntbn - v těchhle hicech už musíš být krásně roztátá, ne? ![]()
@jege píše: Více
Jak ti vlastně dali hypotéku když máš tolik zdravotních problémů? Nebojí se, že jim to nestačíš splatit? ![]()
V pohodě
…pochopili jsme…píšeš dost srozumitelně ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Fantazíruješ? Nemám hypotéku a skoro nemám zdravotní problémy! Měl jsem CMP, takže mě sleduje kardiolog, bohužel, neurologa mi už můj hodný PL najít nestačil a skončil v LDN, takže jej nemám a zatím ani nehledám, mám diabetes 2. typu, takže mě sleduje diabetoložka, a při ultrazvuku kvůli chronickému „píchání“ v pravém boku, mi našli podezřelé útvary v levé ledvině a s očima na vrch hlavy doporučili CT, které musel předepsat urolog, která ovšem nesdílela jeho obavy, která to viděla spíše na cysty a CT s kontrastem to potvrdila. Jednou ročně a teď už jednou za 2 roky mě ale sleduje, aby se to nezvrhlo v něco horšího.
Holt, mám tak pečlivé doktory, hlavně kardiologa, že mě každou chvilku honí na nějaké vyšetření, aby nic nezanedbali. A to ještě se neukazuji moc na oči novému PL, který mi vyhrožuje, že mi chce udělat preventivní prohlídku a tuším, že by mě hnal na anální hrátky!
![]()
@jege máš cukrovku typu 2.? A pak jíš po večerech a piješ alkohol? Gratulki.
Takhle on ti to primo nikdo neřekne, v tomto je ten internet více anonymní. Někteří jsou nesoudni a opravdu si snad mysli, ze žena jim bude dělat pecovatelku.
nebo si budou dávat rande u doktorů. 😀
@MyMelody píše: Více
Protože, když tu kdysi byla diskuze o parfémech a zapojili se do ní chlapi, tak je ženské vysmáli, že je to hrozně asexuální, když se chlapi baví o parfémech. ![]()
@jege píše: Více
To je právě ta doprava, která rozvazi lidi do denních stacionářu nebo lidi se zdravotním postižením pravidelně do práce. Větší kapacitu mají právě o prázdninách nebo víkendech.