Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5799
6.8.26 17:31
@sirikit píše: Více

Já jsem v klidu. :hug: Dotklo se mě, že snad jsem za h@j.zla,co se směje druhejm :cert: Není sama, kdo má problémy. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
6.8.26 17:32
@Luxusnixicht píše: Více

8o No teda, ja kdysi napsala, ze az prestanes o Hemutech psat na sklo, bude to ta skutecna laska.. a uz je to zda se tady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39082
6.8.26 17:34
@zmrzlik píše: Více

A kabanos nevadí? Anebo se ho ani palicí nedotkneš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39082
6.8.26 17:38
@aiwwa píše: Více

Tak ať jde dělat něco jiného, když jí to nebaví? :nevim:

Přijdeš k doktorovi, a on Ti odmítne udělat výtěr z nosu, protože nesnáší sople? A když nebude po ruce jiný doktor anebo sestřička, tak máš smůlu a můžeš přijet jindy anebo prostě kultivace nebude? 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76748
6.8.26 17:40

Ty seš hodnej Zmrzlíček a tví Češi ti rozumějí, na rozdíl od jiných.
Ntbn - v těchhle hicech už musíš být krásně roztátá, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
6.8.26 17:42
@jege píše: Více

Jak ti vlastně dali hypotéku když máš tolik zdravotních problémů? Nebojí se, že jim to nestačíš splatit? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9725
6.8.26 17:42

V pohodě ;)…pochopili jsme…píšeš dost srozumitelně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39082
6.8.26 17:53
@Virgin_Mojito píše: Více

Fantazíruješ? Nemám hypotéku a skoro nemám zdravotní problémy! Měl jsem CMP, takže mě sleduje kardiolog, bohužel, neurologa mi už můj hodný PL najít nestačil a skončil v LDN, takže jej nemám a zatím ani nehledám, mám diabetes 2. typu, takže mě sleduje diabetoložka, a při ultrazvuku kvůli chronickému „píchání“ v pravém boku, mi našli podezřelé útvary v levé ledvině a s očima na vrch hlavy doporučili CT, které musel předepsat urolog, která ovšem nesdílela jeho obavy, která to viděla spíše na cysty a CT s kontrastem to potvrdila. Jednou ročně a teď už jednou za 2 roky mě ale sleduje, aby se to nezvrhlo v něco horšího.

Holt, mám tak pečlivé doktory, hlavně kardiologa, že mě každou chvilku honí na nějaké vyšetření, aby nic nezanedbali. A to ještě se neukazuji moc na oči novému PL, který mi vyhrožuje, že mi chce udělat preventivní prohlídku a tuším, že by mě hnal na anální hrátky! :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
6.8.26 17:54

@jege máš cukrovku typu 2.? A pak jíš po večerech a piješ alkohol? Gratulki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39082
6.8.26 17:55

Videoreport z osobní prohlídky! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30176
6.8.26 18:02

Takhle on ti to primo nikdo neřekne, v tomto je ten internet více anonymní. Někteří jsou nesoudni a opravdu si snad mysli, ze žena jim bude dělat pecovatelku. :lol: nebo si budou dávat rande u doktorů. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39082
6.8.26 18:05
@MyMelody píše: Více

Protože, když tu kdysi byla diskuze o parfémech a zapojili se do ní chlapi, tak je ženské vysmáli, že je to hrozně asexuální, když se chlapi baví o parfémech. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39082
6.8.26 18:07

Autobusem? Já být Tvým manželem, tak bych Tě na rukou nosil! 8o :cert:

Po částech. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39082
6.8.26 18:09

Tvojí? Určitě, to si přece nenechá ujít! :oops: :palec: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30176
6.8.26 18:11
@jege píše: Více

To je právě ta doprava, která rozvazi lidi do denních stacionářu nebo lidi se zdravotním postižením pravidelně do práce. Větší kapacitu mají právě o prázdninách nebo víkendech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová