Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Správně, proč být chudý a nemocný, když můžeš být zdravý a bohatý!
![]()
@Venetia píše: Více
Tak ale ne za cenu spálené země a mostů. Jsme lidi, a ne zvířata, jak nám to tady neustále připomíná naše něžnější a zodpovědnější pohlaví, takže musíme umět tlumit své pudy a vybrat, co je momentálně důležitější. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Co je na tom netaktního? Že tomu člověku tak šlápneš do sebevědomí, že pak neví, jestli to má hodit anebo skočit ze skály. ![]()
Rodičům, co jím zemřelo dítě, také řekneš, ať už tolik netruchlí, že z dítěte mohl vyrůst grázl, vrah anebo šlapka, tak třeba je dobře, že se toho nedožijí?
![]()
@jege píše: Více
To si deláš srandu ne? Jakože Vlada pujde skočit ze skaly protoze mu anonymní mango napsala v diskuzi, že je na seznamovacím trhu ve spodní časti?
Koukam, že pokračuješ ve své včerejší hysterii. Měl bys ty internety omezit než ti dočista hrábne. ![]()
@Luxusnixicht
Kde jsi? Pojď to sem zachránit. ![]()
Příspěvek upraven 06.08.26 v 15:47
@M_Vladim píše: Více
Tak ono sebelepší vůně je nanic, když na Tvé kůži nevoní. My tak jednou vybírali s manželkou v Rive Gauche novou vůni pro mě, prý ať jí milenky nepomluví, že se o mě nestará, po asi hodince jsme měli pár skvělých adeptů, tak jsem si je stříkl na zápěstí, a na mě to byla úplně jiná vůně, která se ke mě vůbec nehodila. ![]()
Jinak malá technická poznámka, kterou jsem načerpal z eMimina: pro ženy je velice asexuální, když se chlap baví o parfémech a chlubí se tím, co používá. ![]()
@aiwwa píše: Více
Asi nepůjde, ale na náladě mu to určitě nepřidá! ![]()
A že máš o mě najednou takovou péči? Vždyť to tady skoro nečteš a jsi tu jenom náhodou!
![]()
@jege píše: Více
Ja to tu čtu, nárazově. A trochu mě se.re že jsi to tady celý zatapetoval svými manickými slinty. Hlavně že pirka si nahlašoval jak šílenej a děláš to samé.
Díky tomu sem většina přestala psát.
@Adull píše: Více
Ano, ano, nemohu se nabažit Vaší pozornosti!
![]()
@aiwwa píše: Více
Můžeš mě nahlásil, pokud si myslíš, že porušuji pravidla, jinak mě nech žít! Máš svou uzavřenku, tak se tam můžeš vyřádit do syta a zavádět si tam pravidla, jaká chceš!
![]()
Pírko byl arogantní hulvát, který to tapetoval rasistickými studiemi a dalšími blbostmi a urážel všechny kolem, já diskutuji ohledně toho, na co máme a nemáme u doktora a v obchodě právo! ![]()
@Adull píše: Více
Tebe snad nezajímá na co máš u doktora právo? ![]()