Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118220
6.8.26 13:41
@MyMelody píše: Více

Máš pravdu, je to neskutečně těžká práce a každý blb si na ně ještě otevře pusu.
Mě by jeblo jen z toho pípání za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.8.26 13:47
@Adull píše: Více

Se nediv, jste proste nadherne, neodolatelne kocky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.8.26 13:50
@Venetia píše: Více

Asi jak pro kterou je to zazitek, nekterou to ooravdu boli a jednou stacilo, jina si to velmi uziva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
6.8.26 13:54
@sirikit píše: Více

Přesně. Ale reakce lidí na toto mi místy taky přijdou zvláštní, pro někoho je evidentně těžké přijmout, že lidé dokážou být sami a v pohodě. Hned za tím musí být šlapky, tajné milenky apod.
Mně se u toho hned vybaví moje první práce, během které jsem taky byla single a asi bylo vypozorováno, že nikoho ani moc nehledám. Posléze jsem se dozvěděla, že se tam o mě sirily drby, že jsem nejspíš lesba. Lidi si rádi domysleji realitu podle sebe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10045
6.8.26 14:10

Někdo to tak má a někdo ne :nevim:..Jeden kamarad je gay a ví to o něm opravdu jen nejbližší kamarádi..takže z téhož pohledu by to mohlo vypadat taky tak..holt někdy pod pokličku fakt procházející nevidí 🤔.Dalši to dlouhá léta "táhne " s vdanou a tak to taky skoro nikdo nevi…Každý se nemusi svěřovat se soukromým životem, když se vidi 3×.do roka a ještě je to spíš kamarád manžela…Mango to dovysvětlit nechtěla…ok..toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10045
6.8.26 14:10
@Andelskej_Satan píše: Více

Si piš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
6.8.26 14:26

Kámoši jsou ve stálém písemném kontaktu, takže nějaké informace mám, byť zprostředkováně. Mě tady ihned Josef jako vždy ihned viděl jako nějakou svadecku, tak to není. :) zkrátka vím, že ti lidi mají jiné zájmy a moc nevidím důvod, že by eventuální přítelkyni museli tajit, jsou svobodní a bez závazků. Ale vždy se to dá napadnout samozřejmě s tím, že nevím všechno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
6.8.26 14:29
@Virgin_Mojito píše: Více

Ide o to, ze s tymi svojimi vztahovymi bolackami sa ludia prilis nezdoveruju. A zdanie normalneho zivota moze byt len zdanie. Nakoniec vidime to aj v tomto vlakne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
6.8.26 14:37
@Mkmkz píše: Více

To už jsou trošku spekulace. Spousta lidí má nějaké známé, přátele, proč by se jim nesverila. Tohle vlákno je veřejný internet, to je něco naprosto jiného.

O těch dotyčných vím, že by nebyli proti, aby jim nějaká Jennifer Lopez zazvonila u dveří, ale sami pro to neudělají nic. Je pro ně navazování vztahů se ženskými složité, pracné, asi jim chybí motivace, sociální dovednosti a oba tady mají dost nadváhu. Nicméně se rozhodli, že tu energii raději věnují něčemu, co pro ně tak komplikované není. Po dětech taky moc netouží. Konec konců je to taky cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
6.8.26 14:55
@M_Vladim píše: Více

Jsem verna jednemu parfemu cely zivot a nic jiny nechci. J adore, aby byl mene sladky, prestriknu citrusovym parfemem typu zeleny caj a vysledna vune je moje vune.
Musela jsem naucit rodinu, at mi na Vanoce nic jine nekupuje, protoze jakykoli jiny parfum musim pak darovat dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10045
6.8.26 14:57
@Virgin_Mojito píše: Více
Že to tajit nemusi, protože je svobodný a bez závazků fakt není žádný ukazatel…páč ona může být zadaná a se závazky, případně on gay…ti jsou taky většinou svobodní a bez závazků…
Uzavřeme to tak, že každý to má jak chce…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
6.8.26 14:58
@aiwwa píše: Více

Presne, ja bych to taky nezvladla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
6.8.26 15:00

Hele, ono také někdy není o co stát! Poslouchat hodiny blbky, které si stěžují na svůj život, jenom abych zasunul? Díky, to mi za to nestojí a buďto si vystačím sám anebo když budu echt zoufalý, tak si to koupím.

Už mládí jsem strádal tím, že jsem na ženské, které mě nezajímaly jinak, jenom z té sexuální stránky, neměl dostatečnou trpělivost. Některé mi i rovnou řekly, že kdybych je pozval do kina anebo do divadla, tak by to bylo jiné (čti pokračovalo by to v posteli), ovšem pro mě to bylo hodně povyku pro nic.

Kamarádky bylo něco jiného, pro ty jsem byl schopen se roztrhat na kusy, pro samotný šuk ne. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
6.8.26 15:04

Tak samozřejmě, zdravotní osvěta a znalost svých práv a možností ohledně návštěvní služby je mnohem užitečnější než Nekonečný příběh o Helmutech! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
6.8.26 15:06

Je vidět, že mě dokonale znáš! A naživo jsem ještě lepší, vtipnější a zábavnější, jenom se tím nalevo a napravo nechlubím. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová