Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše: VíceTo jsou kámoši mého chlapa hlavně, spolužáci.
Příspěvek upraven 06.08.26 v 11:33
@sirikit píše: Více
Není správný ani jeden extrém.
A když ty věci bude člověk popisovat syrově jako Mango, ničemu tím v té chvíli nepomůže.
Akorát toho konkrétního člověka uvrhne buď na hodiny, dny nebo měsíce nebo klidně roky do velmi nepříjemného stavu.
Ale aby se na základě takového komentáře člověk za minutu zvedl a řekl si: jo vlastně super, tohle mě nakoplo, tak to nikdo.
@Fukitol píše: Více
Jo, to jsem přesně já, a to v obou podobách. Doma kyselá (_!_) a venku s někým, ideálně s ženskou, veselý, a snad i zábavný společník. Bohužel, anebo spíše bohudík, i diskrétní, takže konkrétně jmenovat nemohu. ![]()
A na eMiminu jak kdy, když mám dobrou náladu, tak vtipkuji, ale když do mě někdo začne rýt, tak se zatvrdím, a to pak neznám bratra, viz můj podpis!
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Aby ses nedivila! Klidně vtipkuji s prodavačkami v obchodě, na procházce s dítětem a pod. a často si skvěle pokecám, ale neloudím po ženských čísla a nikam je nezvu, když vím, že jím nemohu nabídnout nic perspektivního. Přišlo by mi to vlezlé a nefér. ![]()
Věčně… Áále, mě je nějaká Kalifornie u… ![]()
@jege píše: Více
Pokud touží po chráněném všeobjímajícím skleníčku, neměl by se se svými problémy opakovaně svěřovat v drsném světě internetových diskusí.
Ano, určitě jsou lidé, kterým nářek na webu, jak je k nim svět nespravedlivej a všichni jim ubližují stačí ke štěstí, a i v tomto vláknu se to zdaleka netýká jen Vladima.
Osobně se mi ale o dost víc osvědčilo nebrečet po vláknech a když něco chci, prostě pro to něco udělat.
V těch 55 jsem v úplně ideální seznamovací pozici taky nebyla.
Ostatně jen v mrňavým rybníčku tohoto vlákna nejsem sama, kdo, když něco chce, si o to prostě řekne, natáhne ruku - a dostane to. ![]()
Viď, @tess50 ![]()
To nemění nic na tom, že vůbec netušíš co se jim honí hlavou a jaké mají problémy.
Fyzická nedostatečnost, zdravotní problémy - mít dvě osvědčené lehké dívky je pro ně bezpečnější „způsob“.
Nějaké sexuální libůstky (fetiše apod. ), které jim komplikují hledají partnerky. Zase velký problém.
A manželce kamaráda rozhodně nebudou povídat takové věci.
Takže přiznej, že vůbec nevíš. Jen si to promítáš do svého pohledu na věc jestli „balí“ nebo nebalí holky.
@Andelskej_Satan píše: Více
Tak to nevím, já se s ním nesprchoval, ale tam jsem nechápal, že by nějaká vůbec k tomu peru došla. ![]()
@Rosebery píše: Více
Vladim tu dostal už spoustu komentářů mnohokrát, vždyť pořád píše to stejné. Komentáře byly laskavé, podporující, milé a vůbec všelijaké. Změnilo se něco někdy?
Nepotřebuju nikoho ani nakopnout ani shodit, myslím, že si z toho nevezme vůbec nic. On si jen potřebuje stěžovat, nic víc, nic míň.
@Josef_t píše: Více
Vidím, že ty je znáš mnohem líp a víš, co se jim honí hlavou. Nechám tě při tom.
A co třeba slušné vychování a takt? Také říkáš svým respondentům, že vypadají na umření a měli by si honem shánět teplé místečko na hřbitově? Anebo osamělým kamarádkám a kamarádům, že s jejích vizáží a v jejích věku mohou na nějakého partnera/partnerku zapomenout, byť ve skutečnosti si to přesně takhle myslíš?
Já také Vladimovi napsal, že by měl pomalu přestat honit sukně a myslet o duši, protože v našem věku už začínají být důležité jiné priority, ale podal jsem to jako vtip a věc, která se týká i mě s tím, že v každém vtipu je kousek vtipu a chytrý člověk narážku pochopí bez toho, aby jej to ranilo. ![]()
Nemusím mu přitom psát natvrdo psát, ať si nechá zajít chuť, protože si o něj žádná ani kolo neopře, byť by to třeba byla čistá pravda. ![]()
A Ty rýt a zraňovat. Myslíš si, že když máš hroší kůži sama a nic Tě nerozhodí, tak to tak má každý? Akorát v tom případě moc nechápu ty AD.
![]()
@Rosebery píše: Více
Nezvedne se za minutu, ale pokud má zájem opravdu svoji situaci zlepšit, má díky podobným komentářům možnost začít se na věc dívat z jiného úhlu.
Anebo se vymezit vůči hlasateli toho, co nechce slyšet a eliminovat ho ze svého okruhu.
Popravdě - na můj pohled na můj někdejší milenecko-manželský propletenec měly diskuse na eM překvapivě velký vliv, a pamětníci ti mohou dosvědčit, že jsem tu roky dostávala slušný kouř.
A zpětně - ti lidi měli povětšinou pravdu, včetně Brumdinky s jejím „lžeš si do kapsy“.
Já vnitřně samozřejmě věděla, že nežiju úplně tak, jak bych žít chtěla, ale snaživě jsem před tím tušením zavírala oči. A ti lidé můj pocit opakovaně vytahovali na světlo boží a verbalizovali ho. ![]()
No, a to mi ve finále pomohlo ke změně mnohem víc, než poplácávání po ramenou, jak to panečku dělám dobře.
Zapomněla jsi říct to B.
Musíš taky něco nabídnout. Ti co sami nenabízejí nic a jen natahují ruku, tak se ničeho nedočkají.
Skutečná nespravedlnost je v tom, že „nabídka“ nemusí být splněna. ![]()