Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39776
6.8.26 11:12
@marin píše: Více

Takže buďto všechno anebo nic? Buď se doplazíš Ty k němu a počkáš si pár hodin s teplotou 39°C anebo klidně chcípni? Zas tolik se z dřívějška nezměnilo a vždy je nejdůležitější doktor, léky, injekce a pod. Nové vybavení mu sice může částečně pomoci, ale diagnózu namísto něho neurčí a práci neudělá. Anebo bez přístrojů nepozná zápal plic, případně CMP? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39776
6.8.26 11:13
@Virgin_Mojito píše: Více

Jelikož přílet Gripenů se o dva týdny odložil, tak kdekoliv a kdykoliv! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108772
6.8.26 11:14
@jege píše: Více

Ty jo:mrgreen:
No taky jsem mela vrbu… Ale zalezi na stupni té osklivosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10049
6.8.26 11:15

Woe to pojedeš dneska další kolo?🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10049
6.8.26 11:17
@Venetia píše: Více

„Záleží na stupni té ošklivosti“…to je hláška.🤦🏼‍♀️ 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
6.8.26 11:17
@Arturie píše: Více

Je to reakce na jeho věcné stěžování si na všechno možný. Jaký to má smysl řešit v 60? Každý člověk má svoje pozitivní a negativní stránky, proč za celou tu dobu s tím nic nedělal? Proč nedokázal zdůraznit a posílit svoje pozitivní vlastnosti, aby byl pro ženy atraktivní? Vím, otázky jsou to pouze rétorické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39776
6.8.26 11:18
@Adull píše: Více

Píšu, že mám dalších 14 dní volna, takže když bude zájem a budete furt chtít diskutovat o tom stejném 100× jinak, tak není problém Vám v tom seku. ndovat. ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39776
6.8.26 11:19
@Venetia píše: Více

Ošklivý jak noc, já jsem byl vedle něho jak Alain Delon vedle Dannyho DeVita. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108772
6.8.26 11:19
@Adull píše: Více

Neco muze prebit charisma, obzvlast pokud toho cloveka znas dele a nabizi nejaky dalsi benefit
Neco, ale neprebije nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108772
6.8.26 11:20

B|rrrrrr🤢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77328
6.8.26 11:22
@Arturie píše: Více

Já tě jednou vyrazila z uzavřenky přesně kvůli takovému nevyžádanému komentáři, nad kterým jsem se sice v tu chvíli svíjela bolestí, ale byl naprosto pravdivý a byl to jeden z impulzů, který mi v té době pomohl otevřít oči a začít s tím vztahem pracovat docela jinak. Což později vedlo k tomu, že jsem se dokázala odpoutat úplně a začít znovu a lépe.
Utěšovací hodná babička Vladimovi říkávala, že má na holky času dost a ta správná na něj někde čeká, což mu samozřejmě můžeme říkat taky. :andel:
A pomůže to něčemu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39776
6.8.26 11:23

U Tebe ano, ale přesto dokážeš vždy překvapit, a to jak pozitivně, tak i negativně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
6.8.26 11:24

Obávám se, že nemáš vůbec ponětí co se jim honí hlavou.

Z nějakého důvodu je máš zaparkované v kamarádské zóně, tj. jako potencionální nápadníky a nepochybuji, že ti to dělá dobře.

Ale co když je to jinak, na partnerství jim neschází buňky a ty jen nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39776
6.8.26 11:25
@sirikit píše: Více

Umře v klidu a bez stresu i zklamání z tvrdého a neprošeného procitnutí! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
6.8.26 11:27

Zlatí Helmuti, zlatí! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie