Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
Takže buďto všechno anebo nic? Buď se doplazíš Ty k němu a počkáš si pár hodin s teplotou 39°C anebo klidně chcípni? Zas tolik se z dřívějška nezměnilo a vždy je nejdůležitější doktor, léky, injekce a pod. Nové vybavení mu sice může částečně pomoci, ale diagnózu namísto něho neurčí a práci neudělá. Anebo bez přístrojů nepozná zápal plic, případně CMP? ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Jelikož přílet Gripenů se o dva týdny odložil, tak kdekoliv a kdykoliv!
![]()
@jege píše: Více
Ty jo:mrgreen:
No taky jsem mela vrbu… Ale zalezi na stupni té osklivosti
@Venetia píše: Více
„Záleží na stupni té ošklivosti“…to je hláška.🤦🏼♀️ 😂
@Arturie píše: Více
Je to reakce na jeho věcné stěžování si na všechno možný. Jaký to má smysl řešit v 60? Každý člověk má svoje pozitivní a negativní stránky, proč za celou tu dobu s tím nic nedělal? Proč nedokázal zdůraznit a posílit svoje pozitivní vlastnosti, aby byl pro ženy atraktivní? Vím, otázky jsou to pouze rétorické.
@Adull píše: Více
Píšu, že mám dalších 14 dní volna, takže když bude zájem a budete furt chtít diskutovat o tom stejném 100× jinak, tak není problém Vám v tom seku. ndovat.
![]()
@Venetia píše: Více
Ošklivý jak noc, já jsem byl vedle něho jak Alain Delon vedle Dannyho DeVita. ![]()
@Adull píše: Více
Neco muze prebit charisma, obzvlast pokud toho cloveka znas dele a nabizi nejaky dalsi benefit
Neco, ale neprebije nic
@Arturie píše: Více
Já tě jednou vyrazila z uzavřenky přesně kvůli takovému nevyžádanému komentáři, nad kterým jsem se sice v tu chvíli svíjela bolestí, ale byl naprosto pravdivý a byl to jeden z impulzů, který mi v té době pomohl otevřít oči a začít s tím vztahem pracovat docela jinak. Což později vedlo k tomu, že jsem se dokázala odpoutat úplně a začít znovu a lépe.
Utěšovací hodná babička Vladimovi říkávala, že má na holky času dost a ta správná na něj někde čeká, což mu samozřejmě můžeme říkat taky. ![]()
A pomůže to něčemu? ![]()
U Tebe ano, ale přesto dokážeš vždy překvapit, a to jak pozitivně, tak i negativně. ![]()
Obávám se, že nemáš vůbec ponětí co se jim honí hlavou.
Z nějakého důvodu je máš zaparkované v kamarádské zóně, tj. jako potencionální nápadníky a nepochybuji, že ti to dělá dobře.
Ale co když je to jinak, na partnerství jim neschází buňky a ty jen nevíš.
@sirikit píše: Více
Umře v klidu a bez stresu i zklamání z tvrdého a neprošeného procitnutí!
![]()