Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14537
6.8.26 12:15

@M_Vladim

Můžeš mi prosím ve zkratce napsat co jsi těm ženským tak strašného provedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
6.8.26 12:18
@aiwwa píše: Více

Ségra, mám si dělat čárky? :mrgreen: Nebo už mám vybráno? :jazyk: :hug:

• Citovat
  • Upravit
24534
6.8.26 12:20
@sirikit píše: Více

Jo, taky dovedu bejt hodně upřímná. Ale právě jen u lidi, na kterých mi záleží. Až chytnu amok, tak tady taky můžu shrnout, co si o kom myslím. Zatím nemám tu potřebu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77538
6.8.26 12:25
@Arturie píše: Více

Nikdy bych nevěřila, že tvůj „lehkomyslný“ styl někdy budu někomu dávat za vzor.
Leč děje se to. Ale to až někdy osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
6.8.26 12:26
@jege píše: Více

A není to trochu o sebereflexi? Za sebe nevidím důvod proč se cpát do něčeho, co člověku evidentně vůbec nejde.
Třeba já neumím pracovat s lidmi. Nikdy by ze mě nebyla usměvavá letuška nebo pečlivá a milá sestřička ve zdravotnictví. Naštěstí mi to docvaklo relativně brzy, na konci VŠ, proto jsem hledala práci, kde kontakt s lidmi je minimální, ačkoli moje původní vzdělání je humanitního typu a práci s lidmi předpokládá.
U Vladima vidím urputnou snahu o něco, na co nemá dobré předpoklady. Vždyť je tu dlouho, diskuze jsou stejné, otázky jsou pořád stejné a odpovědi jsou taky stejné. A on se najednou zeptá, co má prý zlepšit. To každý člověk tak nějak zhruba tuší nejpozději ve 30, co ten protějšek považuje za atraktivní. A pokud mu to není jasné ani o 30 let později, co na tom chceš vůbec řešit???
Tak proč se nezaměřit jinam a nevytěžit maximum z toho, co danému člověku jde?

• Citovat
  • Upravit
24534
6.8.26 12:38

Treba se k vam narvu k te papouščí návštěvě. Disponuju autem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
6.8.26 12:42

@jege
Mne by bylo te prodavacky lito, proste je v blbe situaci a asi nemela na vyber a vzala praci, kde se musi dotykat veci, ktere se ji hnusi a neumela ten odpor v te chvili prekonat. Mela se omluvit zakaznikovi pro chvili strpeni a poprosit kolegyni.
Ale kdybych ja byla na miste zakaznika, nenapadlo by mi reagovat, jak tady popisujete. Bych se ji s umevem zeptala, ze jestli s tim ma problem a rekla ji, ze tomu rozumim, taky se nektererych veci neumim dotykat a navrhla bych ji, ze si tu chobotnici zabalim a nalozim do voziku sama, jen me musi k tomu pustit, proste bychom hledaly nejake reseni a ono by se naslo.

Příspěvek upraven 06.08.26 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77538
6.8.26 12:45
@Arturie píše: Více

Tak bys mohla vzít Ven. :palec:
Po dálnici v pohodě, sjezd je kousek od nás.
Berete i Kadrnohu? :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24534
6.8.26 12:51

Jo, Ven samozřejmě můžu nabrat. Ale Kadrnozka se mnou nemluví, co jsem ji varovala před tím amantem, poněvadž moje kamarádka dělala ve stejné firmě jako on. A ja taky moc neodpouštím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
6.8.26 12:52

@MyMelody jsem úplně stejná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
6.8.26 12:57
@jege píše: Více

Pravda je, ze vy muzi to mate v tomto mnohem tezsi, zenska sezene na sex chlapa, ktery by za to stal, lehce, protoze pro zeny nabidka vysoce prevysuje poptavku.
Muzi to maji mnohem tezsi, aby chlap uspesne balil zeny na sex, musi byt pritazlivy, pripadne muze vypadat prumerne, ale musi mit jisty sarm a umet ty zeny ukecat, pripadne muze vypadat blbe, ale musi mit prachy, atraktivni post, byt medialne znamy, atd a musi to umet se zenami. Pripadne muze byt ten muz pro vetsinu zen podprumerny, ale musi narazit na podobny protejsek, zenu, ktera sex potrebuje, ten chlap ji nerusi a vyhovuje ji.
Ale ani pritazlivy kus neukeca zdaleka kazdou, ale jen zenu, ktere jen sex staci, u zeny, ktera potrebuje vic, uspesny nebude. A navic, co je pro jednu pritazlivy chlap, se jine nemusi vubec libit, abychom to jeste vic skomplikovali.

Příspěvek upraven 06.08.26 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40006
6.8.26 13:01
@zmrzlik píše: Více

Máš vybráno! Mě. :* :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118331
6.8.26 13:02
@zmrzlik píše: Více

Ty jsi v pohodě, ty nefňukáš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118331
6.8.26 13:06
@MyMelody píše: Více

Jenže ty jsi hodná a empaticka duše. :hug:
U tebe nikdo nepředpokládá nadutost ve stylu „já si vás platím, tak makejte jak řeknu nebo vám zařídím vyhazov“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10202
6.8.26 13:09
@Virgin_Mojito píše: Více

Když je vidíš třikrát do roka, tak to jsi pro ně celkem cizí osoba :think:…Byla řeč o sexu ne o dlouhodobém partnerství…a na sex můžou mit KSV, milenku a ne každý má potřebu se kolemjdoucím s tim svěřovat, když to neni ofiko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová