Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Musis rict i B…a to jestli dokazete dobre zatemnit okna, nejlepe zvenku zaluziemi, jestli jste pod strechou, jestli fouka vitr, jestli mate dobre zaizolovan plast domu atd…jinak se ti muze stat, ze z toho zavrenymi okny spis udelas luxusni sklenik…
Příspěvek upraven 06.08.26 v 08:19
@Andelskej_Satan píše: Více
Dojít si kam? ![]()
Příkladně mě zajímají některé parfémy Nefrito, ale rozhodně mi nevyhovuje ten jejich poťapaný styl prodeje u stánků v obchodních centrech.
Vzpomínám, že jeden mi voněl fakt moc krásně, ale nebudu si ho kupovat pod tlakem prodejkyně v hale před Tescem za několik tisíc.
Chci se rozhodnout v klidu, ale pokud vím, kompletní nabídka značky v běžných parfumeriích chybí, musela bych zajet do jejich stálých showroomů v Hradci nebo Pardubicích, a tam teda zas jen kvůli očichání parfému určo nepojedu.
Takže až se rozhodnu si udělat radost a doplnit sbírku parfémů, prostě si nechám poslat vzorky za pár stovek, a vyberu si v klidu podle chování parfému v běžném provozu, čímž ušetřím několik tisíc v případě, že bych si naslepo koupila nevyhovující vůni.
Si myslíš, že v parfumerkách mají nabídku všech značek, které lidi napadnou? ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Skleníky si pamatuji, nikdy v nich nebylo chladněji než venku.
@Venetia píše: Více
Mě tak 3 roky zpátky u Tesca, baby se mi podařilo setřást jen s nasazením veškeré asertivity, protože tento způsob prodeje fakt ne. ![]()
Ale jak mi nastříkaly na zápěstí tu jejich Rosalii (právě si nejsem úplně jistá, která vůně to přesně byla při tom jejich nátlaku), vonělo to fakt krásně a dlouho.
Jenže ty vůně stojí několik tisíc, a to za parfém „na blind“ nedám.
Musím si od nich někdy objednat ty vzorky a nechat si to v klidu projít hlavou. ![]()
Teda slusny blazinec jste tu vytvorili a jeste me drbete 🙈. Jen bych chtel objasnit, ze nejsem zadny obsournik
, jen mam dost kamaradek. Tak to mam uz od gymplu, pres vejsku, prace, expat komunitu atd. Postupem casu se to nejak nabalilo samo.
Takze kdybych potreboval nekoho sbalit, asi bych sahnul mezi kamaradky nez lezt nekam na seznamku.
@jege Dulezita vec, kterou holky u me ocenujou, ze mam porad dobrou naladu, hrava konverzace o vsem moznem, hodne se se smejou a celkove jsou tak nejak uvolnene. Proto se jim libi obcas spolu zajit do baru a tak. Holky nechteji travit volny cas s nekym, kdo skuhra nebo se tvari jak kysela (_!_). Takoveho uz maji doma na gauci a dalsiho nepotrebujou ![]()
@Fukitol píše: Více
Z toho jege dostane psotnik 🤭
Ten netuší, jak navazovat vztahy mimo domov, mimo internet a seznamky. A to je ten rozdíl, ten obrovský rozdíl, který vidím.
@Virgin_Mojito píše: Více
to bych nechtel. Jen jsem chtel naznacit, ze velka urputnost fungovat nebude, stejne tak prilis oplzle dvojsmysly na vetsinu zen nefunguji.
K te eutanasii
💜Péče o nevyléčitelně nemocné zatím nová pravidla nezíská, Senátoři KDU-ODS-TOP09 to odmítli
Praha 29. července (ČTK) - Péče o nevyléčitelně nemocné zatím nová pravidla nezíská. Senát nepřijal jejich úpravu podle novely skupiny senátorů kvůli negativnímu stanovisku etické komise ministerstva zdravotnictví a odborných společností. Novelu neschválil ani neodmítl, přičemž k přímému odmítnutí chyběl jeden hlas. Současně dnes konstatoval, že přijetí podobné normy musí předcházet odborná právní a etická diskuse, která povede k mezioborovému konsensu.
🔸 🔸 🔸 🔸 🔸
Senátní návrh podpořili senátoři za STAN, ANO, Piráti a jednotlivci v ODS, bylo to 50 na 50! konzervativní senátoři projevili smutnou neznalost legislativního procesu a nezájem o trpíci
🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸
Spolek pro uzákonění eutanázie podporuje senátní návrh! Souhlasíte s naší aktivitou uzákonit pro umírající právo rozhodovat o sobě na konci života? Můžete podpořit naše úsilí.🤝 ✅ ČR e-petice pro Váš hlas: www.proeutanazii.cz ✅ ČR dary na činnost: www.darujme.cz/pro-eutanazii ✅ sdílejte, děkujeme @sledující 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸
Další chytrý. Napadlo tě třeba, že jsem tam byla už předtím a zjistila jsem, že to, o co jsem měla zájem, tam nemají?