Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Ja si taky rikam, ze jsem si to uz odsukal na vysce, ale porad na to mam chut:)
@jege píše: Více
Tak Mango uplne tu empatii nepobrala, takze tam se to da asi prominout.
@Fukitol píše: Více
Přesně tak. Urputnost a cpaní sexuálních náznaků i do receptu na bábovku (zdravíme Josefa) je alespoň pro mě totálně odrazující.
V souvislosti s čímž jsem si uvědomila, že vlastně nikdo z mužů včetně současného, se kterými jsem kdy měla jaké mechtle, nic podobného nedělal.
Byli prostě vtipní, zajímaví, smála jsem se s nimi a při té pohodě mě vlastně začalo samotnou zajímat, jaké by to s nimi bylo a jestli voni na to sakra jsou, když v kuse neperlí těmi trapnými narážkami, jako ostatní tuctoví slintalové.
@Andelskej_Satan píše: Více
Tak ve 40 snad ještě nemáš 3× přetočenej tachometr, ne? ![]()
Bavíme se o věku tak 60++.
@jege píše: Více
Asi je dostal na velke pero, to nekdy uplne staci:))))
@Centropen píše: Více
Mozna chtel fakt dobit…treba telefon…nebo pres drzku:)
Mango nemá naprosto žádnou ambici být empatická a ňuňací, proč by taky měla?
Předpokládám, že tyto stránky své povahy si nechává pro rodinu a lidi, kteří jsou jí reálně blízcí.
Tady prostě syrově komentuje věci přesně tak, jak je vidí, což je mi mnohem bližší, než aby houno balila do jůžovýho navoněnýho papíru jen pro zachování iluze, že tady jsme přece všecinci velikánští vzájemnè se podporující kámoši.
Jednak - bychom měli být?
![]()
A mimo to - fakt zdejším diskutujícím pomůže, když je bude „empatické“ virtuální okolí slepě utvrzovat v jejich bludu?
Příspěvek upraven 06.08.26 v 09:37
@Virgin_Mojito píše: Více
Tos nenapsala, takze o tuhle informaci jsem byl ochuzen, ale diky ted uz to dava smysl:)
@sirikit píše: Více
Do pekarny:)
Hele asi nejsem tak narocnej, mi nabidka v parfumerkach vyhovuje, je tam tolik parfemu, ze vsechny nevyuziju za zivot…ale respektuju, ze nekdo to ma jinak.
Nestačí, tomu nevěř.
Spíš měl borec charisma a ty ženy něčím bavil a přitahoval.
Belmondo blahé paměti určitě nebyl Krasoň, a o jeho úspěších u žen není důvod pochybovat. Jack Nicholson, Udo Dirkschneider… davy podobných…
Reálně nehezcí muži, kteří s nezájmem žen určite dodnes nebudou mít problém.
Ale tato schopnost se rozhodně náhle neobjeví se sfouknutím 60 svíček na dortu. Ta se piluje k dokonalosti celý život.
Respektuju.
Ale chápeš, že to je totéž, jako když ty si sháníš nějakou jánevím spešl vrtačku nebo udělátko, s nímž by tvůj život získal nový lepší rozměr, zatímco já v případě naprosté nutnosti koupím Parkside na regálu Kauflandu a jsem s tím v uplný pohodě? ![]()