Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zmrzlik
6.8.26 20:49
@Virgin_Mojito píše: Více

To jsem dlouho neslyšela. :palec: Taky super. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10627
6.8.26 20:51
@jege píše: Více

Už nic prosím nepopisuj…akorát to zhoršuješ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
6.8.26 20:54
@marin píše: Více
Švihák lázeňský :D :palec: Jj, třeba Janské lázně. :D
  • Citovat
  • Upravit
Virgin_Mojito
6.8.26 20:58

Kde je @Fukitol? Zrovna mi najelo Prodigy Smack my bitch up a tu mám s ním asociovanou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
6.8.26 21:00

To není inspirace :lol: :*

• Citovat
  • Upravit
41104
6.8.26 21:01
@marin píše: Více

Ano, pozná, viz můj příspěvek výše! A když ho nepozná, tak ho nemusí poznat ani CT, ale až MRT, a to doktor v ordinaci nemá, kdežto podle svých zkušeností by to diagnostikovat mohl, a to dokonce i po telefonu, nemluvě osobně. Tchyně hned radila aspirín a volat záchranku, protože to potácení, ztráta rovnováhy a šílená bolest hlavy, byla pro ní, jako pro praktika, určující. A měla pravdu, akorát jsem jí nechtěl věřit, že je to CMP, protože tenkrát jsem se o to nezajímal a neznal příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41104
6.8.26 21:05
@Adull píše: Více

Naopak, upřesňuji, pokud někdo nerozumí stručnému popisu. Mně je to naprosto jasné, nemohu za to, že tomu Ty nerozumíš. Píšu zkratkou, protože tu zase nechci strávit celý večer vysvětlováním, ale jak vidím, musím to popisovat podrobně, aby to pochopili všichni. :zed: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10627
6.8.26 21:16

Copak nechápeš, že když napíšeš, že to pozná i laik a pak hned, že to může být tak, že to nepozná ani doktor…tak je to oxymóron?🤦🏼‍♀️
Už se neztrapňuj a nech to plavat…já v tom tedy pokračovat nebudu páč mě to nebaví… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41104
6.8.26 21:43
@Adull píše: Více

Tak to teda ne, zlatíčko, blba ze mě dělat nebudeš! A vůbec to není oxymorón, už jsem to 2× vysvětloval! Buďto to má tak jasné příznaky, že to pozná i trochu informovaný laik anebo to „skoro“ žádné příznaky nemá, a pak to nemusí ukázat ani CT! Ještě to „skoro“ může stačit pro zkušeného doktora, aby měl na CMP podezření, což ale saniťáci nemají šanci poznat. Také mě s tím poprvé pustili domů, aniž by to poznali, a to i na urgentním příjmu v nemocnici. Ovšem tchýně, stará praktička, která dlouhá léta dělala u záchranky, to předpokládala hned. Co na tom furt nemůžeš pochopit? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40545
6.8.26 21:52
@zmrzlik píše: Více

Dejchám potichu a vymejšlím neplechu… :oops:
Jsem rebel. :P

Příspěvek upraven 06.08.26 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18588
6.8.26 21:52
@zmrzlik píše: Více
:D Helmuta bych ani nepodezírala, ten má rád pohodlí postele :D :jazyk: Už je z těch hotelů rozmazlenej :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10627
6.8.26 21:57

Nic z tebe nedělám 🤔 Nerozčiluj se…nebo tě klepne a budeš tahat nohu :D…Já svůj názor nezměním a ty tu klidně skákej jak čertík z krabičky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40545
6.8.26 21:57

Osudovou…
Co Osud chystá, jsem věčný optimista… :think: :nevim: :roll:
Potřeboval bych někoho třetího, nebo spíš čtvrtěho, s kým si pokecat nad půlmetrem piv. :P
Na sklo to dát nemůžu a s těmi třemi všechno taky probrat nejde. :think: Tak možná až… pátého. :nevim: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
6.8.26 22:07
@Luxusnixicht píše: Více

Njn, přece se nebude potit v autě :mrgreen: :hug:

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
6.8.26 22:23
@M_Vladim píše: Více