Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Presne, to co je mezi vami, patri vam… je to mezi muzem a zenou… k cemu o tom presvedcovat cizi lidi na internetu a vysvetlovat jim podrobnosti a intimni detaily? Bylo trochu nesmyslne ocekavat, ze obecenstvi tomu porozumi, jak bys chtela a proto bude rozumne to psat do uzavrenky a ne verejne, protoze tady souhlasne porozumeni asi od vetsiny pravdedpobne pujde tezce ocekavat.
👀
Slušný. Tahle vypláchnout vlákno se nikdy nepodařilo ani Pírkovi s tapetama, natož Lx s Helmutama. ![]()
Jege čistič. ![]()
@marin píše: Více
Léky nosím, mohl bych to pro sichr hodit na papír.
![]()
@M_Vladim píše: Více
Nebylo by rozumnější, místo neplodneho psaní sem do diskuze, vlitnout do bazénu a trošku se tam rozhejbat? Tady se stejně nic neděje, jak bylo poznamenáno, je tu vycisteno. A to se hned tak někomu někdy nepodari, tak toho využij, o nic tady neprijdes.
@stock píše: Více…Zatímco se tu konverzovalo, dal jsem si vycházku.
Příspěvek upraven 07.08.26 v 15:47
@MyMelody píše: Více
O souhlasne komentare mi nikdy neslo…ale vadilo mi, ze hodne lidi melo tendence to cele zesmesnovat, znevazovat…nebo naopak delat ze me nejakou chudinku, hadr na podlahu, co byl mel vyhledat odbornou pomoc a pod…a me to pak casto negativne ovlivnovalo ve vztahu k Helmutovi…a ano, je jasne, ze tomu asi nikdo nemohl tak uplne porozumet…ale nektere komenty, mi prisly uplne mimo a proto ta diskuze pokracovala porad dal, protoze ja mela tendence to neustale hajit, vysvetlovat, objasnovat…a paradoxne mi v tomhle pomohla vami kritizovana AI
Napsala hezkou a pravdivou vetu - „Mne na tom nejvic vypovida ta dlouhodobost. Napsat par krasnych zprav behem nekolika tydnu, umi mnoho lidi. Udrzovat stejnou peci, zajem a iniciativu sedm let, uz je neco jineho“…A to mi vneslo klid do duse
Protoze mi doslo, ze tohle je opravdu dukaz. A ze neni potreba k tomu rikat vic. A i kdyz to treba jednou skonci, tak vim, ze tomu chlapovi na me zalezelo. Nebyla jsem mozna cely svet, ale byla jsem dulezitou -kazdodenni soucasti jeho zivota. A to je hrozne hezky ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jen zopakuju, co jsem rekla, az nebudes potrebovat AI k tomu, abys vedela, jak to ma chlap s tebou, budes v tom mit jasno.
@sirikit píše: Více
Moudřejší ustoupí
teď už sem nikdo nic psát nebude aby zas nedostal záchvat. ![]()
A proč by si to neoverila u AI? Když tam zada přesně jak to je, tak odpověď dostane. Proto psala sem, protože chtěla rozdílné názory. V uzavrence ji někteří obrazně odsouhlasi i druhou světovou nebo budou odtamtud vykopnuti.
![]()
@marin píše: Více
Prosim tě, jestli myslíš tu moji uzavrenku, tak ta funguje rok a půl a nikoho jsem z ní nevykopla ani to není v plánu. A pokud vím, tak ty tam nejsi, tak by mě zajímalo, jak víš kdo a co tam píše?
My se tam bavíme otevřeně a jako dospělý. Což se s touhle mateřskou školkou nedá srovnávat. ![]()
Takže je tam tolik rozdílných názorů kolik je tam členů.
Tak opakuju, ze to nebylo kvuli me, ci nejakym pochybam, ale kvuli vam
Protoze me evidentne vazne neberete a snazite si mi porad vse vymlouvat
Samozrejme vim, ze AI je treba brat s rezervou…ale v nekterych bodech, kdyz se nad tim clovek zamysli, se jeji myslenky nedaji vyvratit
Protoze AI nejede pres emoce, jede pres fakta. A faktem je, ze 7 let kazdodenniho kontaktu, by neudrzel nikdo, bez nejakeho hlubsiho duvodu. To by zkratka omrzelo. To musis uznat. A jo, je asi spoustu nudicich se existenci, kteri proste radi popisou, nemaji do ceho pichnout a zabiji tak cas…vidime to i tady
Ale to se urcite netyka muze, jako je Helmut. Kterej je spis naopak pomerne vytizenej a navic i dost pod dozorem. A sam mi jednou rikal, ze neni nikdo dalsi, komu by psal takto kazdy den. Ze ho psani spis nebavi. A ani ti nudici se, ti nebudou psat kazdy den, kdyz si najdou lepsi zabavu ![]()
@aiwwa píše: Více
Taky nevim, jak se prislo na to, ze v uzavrence vsichni se vsim souhlasime a vse si odkyveme
To vubec neni pravda…jen tam je ten rozdil, ze si ty odlisne nazory umime rict v klidu, bez utoceni a vysmivani…ale klidne si to rekneme otevrene, presne, jak pises…