Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41110
6.8.26 22:27
@Adull píše: Více

Hele, to že tomu Ty nerozumíš ještě neznamená, že je to nesmysl a oxymóron, jak to tvrdíš Ty. Mně to dává naprosto logický smysl, tím spíše, že jsem se s CMP setkal několikrát a měl jí i sám osobně.

Tchán měl CMP, dočasně částečně ochrnul a měl problémy s řečí, trvalo to několik hodin než jsme za ním dojeli 120 km na chatu, naložili ho a jeli zpět do města do nemocnice a tam čekali další hodiny, než ho konečně hospitalizovali. Celou dobu byly příznaky CMP zřetelné i pro laika, navíc tam čekal na hospitalizaci další případ CMP, kdy to trvalo již několik dní a částečné ochrnutí už bylo asi trvalé. Tchán se pak z toho naštěstí dostal bez nějakých větších následků.

Já jenom ztrácel rovnováhu a potácel se, bolela mě hlava a měl jsem extrémně vysoký tlak. Ztráta rovnováhy po pár hodinách odezněla, žádné další příznaky jsem neměl, takže záchranka, kterou jsme zavolali až po pár hodinách, to vyhodnotila jako následek náhlého zvýšení krevního tlaku, a předchozí ztrátě rovnováhy nevěnovali pozornost. Tchyně to na základě příznaků popsaných do telefonu vyhodnotila jako CMP anebo min. TIA.

V nemocnici mi tlak sklepali, předepsali na něj léky, a poslali domů. Jelikož další den mi bylo ještě hůř a tlak jsem měl ještě vyšší, takže zase sanitka, sklepání tlaku a protože manželka naléhala, ať mě pořádně vyšetří, že to není normální, tak CT, pak 3 hod. v čekárně neurologie, a neuroložka, co nevěděla, co se mnou, protože CT nic neukázalo.

Mezitím manželka vyhlásila přes známe v FNKV po mě pátrání a našli mě v čekárně neurologie, takže si mě pro jistotu nechali na pozorování, protože když je po mě taková sháňka a hledají mě po celém areálu, tak asi musím být něčí známý, ale zase ne natolik, aby se v sobotu urgentně dělalo MRT vyšetření. To se udělalo až v pondělí a potvrdilo CMP. :cert:

Takže ano, u tchána to bylo jasně poznatelné i laikem, u mě tak trochu taky, ale jenom na základě současných vlastních zkušeností anebo zkušeným praktikem typu tchýně, ale kromě MRT to předtím nedokázal odhalit žádný přístroj. Už je Ti to jasné anebo je to pro Tebe stále oxymóron? :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18594
6.8.26 22:29
@zmrzlik píše: Více

Fajnovka :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
6.8.26 22:32
@jege píše: Více
:hug: Nerozčiluj se. Nekdy to nejde hned poznat :*
  • Citovat
  • Upravit
zmrzlik
6.8.26 22:33
@Luxusnixicht píše: Více

A co nosí Němci? Trenky? :D :P

• Citovat
  • Upravit
40550
6.8.26 22:38
@Virgin_Mojito píše: Více

V podstatě šlo o to, co jsem čekal po tvé lamentaci. Úplně stejnou odpověď jsem samozřejmě dostal i ve dvaceti, nic nového. :mrgreen:… Je ti dvacet, tak sakra už víš, ne?!… :)
Z toho ale fakt nic neuvaříte. :roll: :mrgreen:
Možná si někteří povšimli, že jsem i tak přes 30 let ženatý… Tady tedy musím sebekriticky přiznat, že jsem svou klíčovou databázi úmyslné nejen neaktualizoval, ale různě poškodil… :P
No… nezklamala jsi! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10628
6.8.26 22:39

Nečekáš, že tu tapetu bude někdo číst, že ne?🤦🏼‍♀️ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41110
6.8.26 22:41
Čekám, že to budeš číst hlavně Ty, pokud chceš pochopit, co jsem jak myslel, a netrvat na své blahosklonné neomylnosti. :cert: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
6.8.26 22:42

Nechcete radši místo tapetování vymalovat? :lol:

• Citovat
  • Upravit
5228
6.8.26 22:42
@Virgin_Mojito píše: Více
:mavam: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41110
6.8.26 22:43

Ne, u nás se bude tapetovat, prý je to trvanlivější a vydrží to věky. V současném bytě máme tapety 20 let a stále dobře vypadají. :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
6.8.26 22:44

Quo vadis :lol: :kytka:No čekala jsem Tě večer na masáž, tak dobrou. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
40550
6.8.26 22:46