Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Takže sice o tom nic nevíš, protože jsi to nikdy neměla zapotřebí, ale celou dobu tu o tom filozofuješ a nakonec se shodneš se mnou v tom, že bys volala obvodní, která by podle popisu rozhodla o převozu k ní anebo rovnou do nemocnice. Což je přesně to, co tu celou dobu píšu, akorát s tím rozdílem, že v takovém případě má obvodní povinnost Tě navštívit doma anebo Ti zařídit převoz sanitkou k ní. ![]()
@jege píše: Více
Nejde o chobotnici, ale ano, v takovém případě bych rozhodně svoje peníze v daném obchodě nenechala a jak se znám odešla bych i od vozíku s nákupem. Ať si to pěkně vyskládají a víckrát bych tam už nešla.
Ohledně kamarádů narážím na dnešní celý večer a další tvoje projevy v jiných diskuzích. Přijdeš mi poněkud zapšklý, umanutý, negativistický boomer.
Ono ani ti kamarádi z mládí nemuseli postřehnout změnu ve tvém chování.
Ale kdoví. Napsala jsem pouze svůj názor.
A teď si to uziju jááá… 8300 ![]()
No.nic moc pocit. Co na tom máte?
Tak po páté: volala Velryba kohokoli?
Prd leda, psala na eMimino. I v minulosti ji ostatně s močákem nebo čím vezla do nemocnice Tess.
Takže ano, možnosti odvozu sanitou tu samozřejmě jsou, ale to si o ně potřebný člověk musí říct.
Ještě něčemu nerozumíš? ![]()
@sirikit @aiwwa Nepruďte a nebudu odpovídat. Reagujete Vy, já jenom ze slušnosti odpovídám aneb přivádím výmysly na pravou míru! ![]()
PS: A ještě musím přečíst 10 stránek Vaších příspěvků, takže hned tak to neskončí! ![]()
@Centropen píše: Více
Navíc já nevím, proč by kamarády měl člověk sbírat jenom v dětství… ![]()
Já je nabírám průběžně tak nějak celý život. ![]()
Vždyť sama píše, že volala! Čteš zadkem?
![]()
Vy mě provokujete snad naschvál! To už není sranda!
![]()
To jsou známí, ne kamarádi, se kterými jsi blízká! ![]()
Sorry, ale budu si psát co budu chtít. A ne, nemusíš všechno číst a na všechno odpovídat. Naopak, měl bys to vypnout, chováš se jak blázen.
A k tomu, že o tom nic nevím…
Zlato, nejsi jediný, kdo se stará o postiženého člena rodiny.
O volání RZ na životě ohroženému rodiči vím víc, než jsem si kdy přála vědět.
Ale viz výš, u nás tyhle věci naštěstí fungují výborně.
@Virgin_Mojito píše: Více
Njn, doma nic není, děcka velké, tak se každý věnují tomu svýmu. Bohužel, kdo má malé děti anebo věčně malé, tak se jenom sobě věnovat nemůže. ![]()
@aiwwa píše: Více
Dneska fakt jo.
Normálně pro něj mívám pochopení, ale dneska mu mrsklo slušně. ![]()
@aiwwa píše: Více
Musím, jsem tak holt nastavený, že kdy mi někdo něco píše, tak mu odpovím. ![]()
A chudák kočka už 2 hodiny čeká, až dostane nažrat, a asi se dnes nedočká, jelikož všichni tu chtějí řešit českou návštěvní službu.
![]()
Milenka není nároková dávka. Čím dřív se s tím s Vladimem smíříte, tím lépe pro vás. ![]()