Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Ne, tam bylo někde psáno, jak je to s Helmutem, na to se ptala. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Smarja, Meruňka je inteligentní na rozdil od něj…
Tak potvora Infantino/fotbal, nejenže chtěl rozprodat komerční práva na VM soukromým investorum, ale i nechal vyplatil(1 mille SEK)svoji kolegyni/ milenku, za svého působení jako generální sekretář v Uefa, když se zjistilo, že s ní má techtle i mechtle. To aby zmizela ze „hriste“/Uefa Ze sveho rocniho platu s různými bonusy, víc než 6 mille $, si milenek může najmout celý hejno. Fotbal na vysoké úrovni ![]()
@Anonymní píše: Více
Nic se neděje.
To byl vtip Siri.
Vzduch se pročistil a vrátilo se to před krizi. Zase stejně dobrý Helmut. Jen už tu nebude příběh veřejně sdílet.
@zmrzlik píše: Více
Působilo to tak. ![]()
Pořád jsem nechápala, co aiwwuš má, když v souvislosti s jegeho výstupy v uzavřence psala, že fakt nemusí hysterické chlapy a zpátky už ho nechce, a s tím jeho neutuchajícím lékařským výstupem mi teda spadla brada i jegoušovy akcie. ![]()
Tahle neschopnost opustit téma je politováníhodná, člověk srší geniálními myšlenkami, hodiny a dny snáší argumenty, sám si odpovídá… a po čase, v pauze na nádech, zjistí, že je na tom náměstí sám.
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Přece v tom amoku psal, že se zrovna dozvěděl, že přílet grippenu se odkládá o 14 dní.
Mrsknout mu muselo nezávisle na milostivé.
Nicméně ti řeknu, jestli tyhle záchvaty mívá jéčko i doma, což se dá předpokládat, mám pro frigiditu zákonité plné pochopení.
@zmrzlik píše: Více
Ale prdlajz má, to jenom některé taky chtějí být třeskutě vtipné za každou cenu a kašlou na to, jestli mám anebo nemám pravdu anebo jestli mě tady shodí kvůli svému ego anebo ne. ![]()
@stock píše: Více
Na tobě se mi fakt "líbí ",že vyčkáváš jak baba za pařezem a čekáš pouze na vhodnou chvíli, abys sem jednou za čas nalítla s nějakou urážkou vůči svým odpůrcům a s připojenou rádoby megadůležitou informací o totální hovadině typu, že v banánové republice maji hodně banánů a tím ukázala jak děsně jsi nad věcí…ať je Jege jakýkoliv, tak rozhodně není neinteligentni…tohle se ti fakt fakt nepovedlo ![]()
@sirikit píše: Více„Ty nic nevíš, Jone Sněhu“, jinak by ses na mou domnělou hysterii dívala trochu jinak!
@Adull píše: Více
Při zmínce o inteligenci Meruňky jsem si vzpomněla na to, jak kdysi v panickém útěku před Pejrákem změnila v rámci utajení nick z Omalinky na Meruňku v přímém přenosu na jedné stránce vlákna, nebo na její důsledné užívání anonymu, přičemž pod tím anonymem srdíčkovala své příznivce, a spoustu dalších podobných vychytávek Ládi Hrušky, které raději nechci rozmazávat na sklo..
Do Mensy by ji jen na základě toho přijali z fleku, to nemůžu říct. ![]()
@sirikit píše: Více
Njn, když je Ti jedno, že někteří lidé v určitých profesích jsou vychcaní jak díra do sněhu, kašlou na zákony i na závazky, které sami podepsali a ještě to zdůvodňují Tvým dobrem, tak je to Tvoje věc, ale kvůli tomu ještě ze mě nemusíš dělat psychicky nemocnou osobu. ![]()
Já také musím dodržovat zákony, které se týkají mého podnikání a které mi třeba hází vidle do již rozjetého byznyzu, a nikoho nezajímá, jestli mi to vyhovuje anebo ne.
Jak bys reagovala na mé vysvětlení, že objednané zboží jsem Ti sice poslal, ale nazpět ho v 14 denní lhůtě nevezmu a peníze Ti nevrátím, protože sis objednala málo obratkovou věc, která mi zůstane trčet na skladě, peníze za poštovné mi nikdo zpět nevrátí a mezitím, co budu vyřizovat vratku, tak jsem mohl vyřídit dalších X objednávek, takže tá má svévůle je vlastně pro dobro zákazníků? ![]()