Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10050
8.8.26 12:19
@sirikit píše: Více

Při obhajování svých oblibenců za každou cenu holt někdy nedochází k propojení důležitých spojů :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77335
8.8.26 12:20
@jege píše: Více

Jegis, tyhle argumenty jsou fakt na pikaču.
Jakože „nemohu pozadí svého chování ventilovat veřejně, takže pokud mě někdo nechápe, je to jen vinou jeho zabedněnosti. Mí příznivci v uzavřence nebo SZ ovšem vědí. 8) "
Houno! Nemám povinnost být v žádné uzavřence ani si psát SZ, abych chápala příčiny zdejších jevů, a nemám zájem se se všemi uživateli vlákna seznamovat osobně, abych nahlédla do jejich komplikované osobnosti.
Sama nic takového důsledně nepíšu: pokud něco sdělím do veřejného vlákna, snažím se tak učinit natolik srozumitelně, aby přítomní mou myšlenku pobrali, případně na otázku dovysvětlím zase tady.
Když něco soukromého veřejně protřepávat nechci, proberu to sice s holkama na živo, ale pak nebudu argumentovat lidem, kteří se srázku neúčastnili, ošoupaným "nic nevíš, Johne Sněhu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77335
8.8.26 12:25
@Adull píše: Více

Tady je blbý, že i po promazání diskuse ne všichni účastníci utrpěli ztrátu paměti.
Si vem jenom ten Maliny odchod. Vzápětí poté, co jege odhalil Pírkovu identitu, s obepsáním davu místních přísahami, aby proboha nevyzrazovali JEJÍ identitu Pírkovi. 8o
Bohajeho, to je stejný, jak kdyby všem napsala, že se jege trefil.
Nic ve zlém, ale pokud bych chtěla vypíchnout něčí inteligenci, Malina úplně není ten správný příklad. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77335
8.8.26 12:29

Omluv mě, ale v tomhle ti diskusního sparring partnera určitě dělat nebudu.
Do tohoto vlákna se chodím bavit, a handrkovačky s evidentně zcela rozdílnými pohledy na věc mezi mou oblíbenou zábavičku určitě nepatří. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10050
8.8.26 12:30

Přesně to jsem si říkala, že tím dala jeho odhalené identitě ověřovací štempl :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
8.8.26 12:32

No to je klasika. Nevím, jak moc sleduješ projevy jegeho v jiných vláknech, tak to je celkem standardní scénář, který jsem u něj viděla už X krát.
Vlitne do nějakého vlákna, pozurazi tam kdekoho, když logicky začne dostávat svou čočku zpátky, vytáhne tam svou „složitou rodinnou situaci“ a začne vyžadovat pochopení a manipulativně obviňovat z toho, že „vy-nejste-v-mojí-situaci a nic-nemůžete-vědět, v-jakém-jsem - stresu“.

A teď samozřejmě čekám lamentování, že nejsem dost empatická za 3,2,1.
:mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25018
8.8.26 12:34

Tys dneska neslavila dnesni mezinarodni den, vid. Naprav to, přijdeš na jiné myšlenky, než čekat za parezem až já se, zpoza parezu jineho, vynorim. Sice me tesi, že si mě vsimas, ale divim se Ti. Sfery mých zajmu jsou Ti totiž cizí. A věř mi, že na srovnavani cehokoli nemáš bunky. Tak ať se Ti daří to dnešní slaveri. A fakt to oslav, prestanes být podrazdena, mozna :lol:
P. S. jaké odpurce máš na mysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39784
8.8.26 12:40

No nic, no, nepochopila… :?

Jo, já vím, další diskuzní faul, ale tohle je nad rámec běžné diskuze. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10050
8.8.26 12:42
@stock píše: Více

Buněk mám zaplať pánbůh ještě víc než dost..asi soudíš dle sebe…ale mas pravdu za 40 let si taky možná už budu pamatovat jen co chci a realita mi bude cizí…slav si co chces, věnuj se čemu chceš..mě je to fuk..ale když už někoho urážíš, tak se nediv…že akce vyvolá reakci…na to nemusím čekat na značce az vylezeš zpoza pařezu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
8.8.26 12:48

Vracejte ty podšálky :cert: :P

• Citovat
  • Upravit
10050
8.8.26 12:53
@zmrzlik píše: Více

A to víš, že jo Karle :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25018
8.8.26 12:57

Ale jo, holcino, když myslíš… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
8.8.26 13:01

Kájo, já jim to říkám furt :lol:

• Citovat
  • Upravit
39784
8.8.26 13:33
@Virgin_Mojito píše: Více

Kecáš! Většinou jsem v opozici, když militantní feministky začnou sborově nadávat na chlapy, jací jsou to haj.zli a když hodím nějaký příklad ze svého okolí anebo dokonce ze svého života, že je to často přesně opačně, tak začnou útočit na mě. A většinou se mě zastanou jiné ženské, které vědí, jaká je situace u nás doma. :cert:

Ovšem je pravdou, že se tam často objevíš Ty a přisadíš si stejným stylem jako tady ala „co se s ním bavíte, je to chudák incel, co mu doma nedá manželka, tak se tu mstí Vám!“. A stejným stylem taháš informace z vlákna do vlákna i na jiné diskutující, jenom abys jím to tam nandala a užila si svých 5 minut slávy. :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
8.8.26 13:39

Nezmiňovala jsem žádnou konkrétní diskuzi (I kdybych mohla) ani jsem neuvadela konkrétní příklady, jen obecně popisuju, co jsem viděla u tebe poměrně dost krát.
Takže ty kecy, že něco někam tahám, si fakt můžeš odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová