Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Padlý.anděl píše: Více
A on to ma nejak urcene, ze se to muze provalit az za rok..?
To mi prijde zvlastni…asi bych mu to moc neverila…znam byvaly milenecky par, kde se taky takhle domluvili, ze se oba rozvedou a ona to udelala a on na posledni chvili cuknul a zustal s manzelkou…
A taky ji celou dobu rikal, jak spolu budou, ona s nim dokonce otehotnela. Ironii je, ze otehotnela i manzelka…ve stejnou dobu…
A pak ze doma uz nic
Bud opatrna, dokud on neudela radikalni krok, brala bych to dost jako nejiste.
@M_Vladim píše: Více
Nic takového P. A. neuváděla.
O koncertu se může zmiňovat, jak chce, tam bývá zpravidla tisíce lidí, a jde jen o to, ohlídat si KissCam. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Twl… ![]()
Zabily ho spolu?
Já bych to udělala. ![]()
@sirikit píše: Více
Aha, ja uz z tama vcera zmizel, v tom balastu se mi to nechce hledat. Napisu Melodce do sz, to bude nejlepsi.
To byl zamozřejmě příklad, co mě právě napadl. ![]()
Jinak… co člověk ví?
Kdyby vždycky věděl, nikdy by se nestalo… ![]()
Tak zas na druhou stranu, jestli je vztah natolik křehký, že ho rozbijí anonymní zmínky o něm na maminkovském webu, o jeho kvalitě to poměrně dost vypovídá.
V té souvislosti bych pochvalně zmínila milence jedné z někdejších zdejších protagonistek, jejíž milenec to nevzdal, i když poměr praskl úplně všude.
@Luxusnixicht píše: Více
Do tohoto jsem nechtel zabredavat a spis to preskakoval, ale neda mi to…ja mel za to, ze prakticti lekari maji ordinacni dobu vyhrazenou pro navstevu pacientu u nich doma, alespon moje prakticka doktorka to tak ma. A pamatuju si, ze jako deti nam mamka taky volala doktora k nam, kdyz jsme lezeli s horeckama. Pohotovost, i k nam pak jezdil praktik na kontrolu, napr kdyz jsem byl se slepakem po operaci v domacim leceni atd…
Takze asi tak k tomuto nemileneckemu tematu.
To může být poslední kapka, nebo jiskra na doutnák.
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Ja bych jen dopsal:
Doktor Martin… ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Jo, já si taky pamatuju návštěvy dětského lékaře doma, ale to je víc, než 50 let zpátky.
Každopádně evidentně kdo má zájem o návštěvu lékaře doma, ten si ji dokáže zařídit.
Velryba ho při svém úpalu zřejmě neměla, a já za celou svoji pacientskou kariéru taky ne, a ani to neplánuju.
Kdyby mi bylo fakt zle, chci rychlou, a ne zdvořilostní návštěvu praktika se špachtlí do krku a naslouchátkem.
Tak zase… prudké hnutí mysli v těhotenství musí být polehčující okolnost, tu podmínku na dva roky, jak von ti nešťastnou náhodou skočil pod auto
, vydržíš, a děcka sirotčí jako když najdou. ![]()
@Padlý.anděl píše: Více
Alespoň budeš vědět hned, zda s ním můžeš či nemůžeš počítat do budoucna.
Bývaly pohotovosti s autem. Neřešily jenom výslovně okamžitě problémy, ale třeba přes víkend objely pacienty co potřebovali píchnout injekci. Ať už penicilin, nebo něco na bolest, anebo i jen kontrolní převaz. Část z toho dnes zastupují jiné služby, nebo ta rychlá, nebo, pokud může, rodina. Taky jsem dělal amatérského zdravotního bratra - převázat řez po slepáku, píchmout Fraxoparin…
Příspěvek upraven 22.08.26 v 15:33