Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17477
22.8.26 14:43
@Padlý.anděl píše: Více

A on to ma nejak urcene, ze se to muze provalit az za rok..? :think: To mi prijde zvlastni…asi bych mu to moc neverila…znam byvaly milenecky par, kde se taky takhle domluvili, ze se oba rozvedou a ona to udelala a on na posledni chvili cuknul a zustal s manzelkou… :roll: A taky ji celou dobu rikal, jak spolu budou, ona s nim dokonce otehotnela. Ironii je, ze otehotnela i manzelka…ve stejnou dobu… :lol: A pak ze doma uz nic :roll: :mrgreen: :jazyk: Bud opatrna, dokud on neudela radikalni krok, brala bych to dost jako nejiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77460
22.8.26 14:45
@M_Vladim píše: Více

Nic takového P. A. neuváděla.
O koncertu se může zmiňovat, jak chce, tam bývá zpravidla tisíce lidí, a jde jen o to, ohlídat si KissCam. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77460
22.8.26 14:46
@Luxusnixicht píše: Více

Twl… 8o
Zabily ho spolu? :think: Já bych to udělala. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7587
22.8.26 14:52
@sirikit píše: Více

Aha, ja uz z tama vcera zmizel, v tom balastu se mi to nechce hledat. Napisu Melodce do sz, to bude nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39623
22.8.26 14:53

To byl zamozřejmě příklad, co mě právě napadl. :roll:
Jinak… co člověk ví? :think: Kdyby vždycky věděl, nikdy by se nestalo… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77460
22.8.26 14:58

Tak zas na druhou stranu, jestli je vztah natolik křehký, že ho rozbijí anonymní zmínky o něm na maminkovském webu, o jeho kvalitě to poměrně dost vypovídá.
V té souvislosti bych pochvalně zmínila milence jedné z někdejších zdejších protagonistek, jejíž milenec to nevzdal, i když poměr praskl úplně všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7587
22.8.26 15:00
@Luxusnixicht píše: Více

Do tohoto jsem nechtel zabredavat a spis to preskakoval, ale neda mi to…ja mel za to, ze prakticti lekari maji ordinacni dobu vyhrazenou pro navstevu pacientu u nich doma, alespon moje prakticka doktorka to tak ma. A pamatuju si, ze jako deti nam mamka taky volala doktora k nam, kdyz jsme lezeli s horeckama. Pohotovost, i k nam pak jezdil praktik na kontrolu, napr kdyz jsem byl se slepakem po operaci v domacim leceni atd…
Takze asi tak k tomuto nemileneckemu tematu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39623
22.8.26 15:02

Přeci nezabiješ otce dvých děti! :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39623
22.8.26 15:02

:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39623
22.8.26 15:04

To může být poslední kapka, nebo jiskra na doutnák. :think: 8) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39623
22.8.26 15:06
@Andelskej_Satan píše: Více

Ja bych jen dopsal:
Doktor Martin… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77460
22.8.26 15:17
@Andelskej_Satan píše: Více

Jo, já si taky pamatuju návštěvy dětského lékaře doma, ale to je víc, než 50 let zpátky.
Každopádně evidentně kdo má zájem o návštěvu lékaře doma, ten si ji dokáže zařídit.
Velryba ho při svém úpalu zřejmě neměla, a já za celou svoji pacientskou kariéru taky ne, a ani to neplánuju.
Kdyby mi bylo fakt zle, chci rychlou, a ne zdvořilostní návštěvu praktika se špachtlí do krku a naslouchátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77460
22.8.26 15:21

Tak zase… prudké hnutí mysli v těhotenství musí být polehčující okolnost, tu podmínku na dva roky, jak von ti nešťastnou náhodou skočil pod auto 8o :zed:, vydržíš, a děcka sirotčí jako když najdou. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30311
22.8.26 15:26
@Padlý.anděl píše: Více

Alespoň budeš vědět hned, zda s ním můžeš či nemůžeš počítat do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39623
22.8.26 15:26

Bývaly pohotovosti s autem. Neřešily jenom výslovně okamžitě problémy, ale třeba přes víkend objely pacienty co potřebovali píchnout injekci. Ať už penicilin, nebo něco na bolest, anebo i jen kontrolní převaz. Část z toho dnes zastupují jiné služby, nebo ta rychlá, nebo, pokud může, rodina. Taky jsem dělal amatérského zdravotního bratra - převázat řez po slepáku, píchmout Fraxoparin… ;) 

Příspěvek upraven 22.08.26 v 15:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová