Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39744
22.8.26 00:41
@Andelskej_Satan píše: Více

Přímo k popukání! :palec:

Ale bacha, nesmíš odporovat, jinak končíš! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39744
22.8.26 00:43
@stinga píše: Více

Ne, jege ist back! ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39744
22.8.26 00:47
@MyMelody píše: Více

Kdo chce kam, pomozme mu tak! ;) :jazyk:

Jednodušší bylo se omluvit a poprosit, ať velkoryse prominu a nikam neodcházím a já bych velkomyslně odpustil a zůstal. 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17337
22.8.26 01:21
@jege píše: Více

Tezko rict…o tehle sluzbe slysim prvne az od tebe :jazyk: ;) A v minulosti mi teda bylo parkrat zle, ze jsem sotva dolezla na zachod…v jednom pripade chripka, v druhem strevni chripka…v obou pripadech jsem zvladla presun k lekari a chvili preckat v cekarne…samozrejme odvoz jsem mela. Kdybych mela ridit ja, asi bych holt nikam nejela a vubec nic by se nestalo, neb to zkratka stejne muselo prejit samo a taky preslo. Ac teda v druhem pripade, mam dojem, jsem vyfasovala antibiotika…ale uz je to davno…A pokud clovek nema nikoho, kdo by ho odvezl, ani kamaradku, nebo tak, tak mi to prijde zvlastni :nevim: A nastesti tenhle pripad ja nejsem. Takze se nad tim ani nemusim zamyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39744
22.8.26 01:37
@Luxusnixicht píše: Více

Já jsem už psal, já to využil 2×, pokud pominu své dětství, kdy to bylo normální, viz Nemocnice na kraji města. Jednou v mladí pro nejstarší dítě, který mělo teploty přes 39°C, leželo jak lazar a já nevěděl, co s ním, tak jsem zavolal doktorce ob ulici dál. Prý máme dorazil k ní, tak jsem se jí zeptal, jestli to myslí vážně, že dítě se sotva drží na nohou, tak nakonec neochotně souhlasila, že se na něj po ordinačních hodinách zajde podívat.

Zašla, poslechla si jej, poradila čaje a nějaká antipyretika, které jsem hned vyběhl koupit do lékárny, a za pár dní bylo dítě v pořádku.

Podruhé nedávno, když jsme v 19 letech končili u dětské doktorky a ona potřebovala závěrečné vyšetření, aby jej uzavřela a předala dospěláckému PL. Jelikož dítě vážilo přes 40 kg a ordinaci měla ve sklepě cca 20 schodů dole, tak jsem se jí zeptal, jestli by jej výjimečně nemohla V RÁMCI NÁVŠTĚVNÉ SLUŽBY vyšetřit doma, že jí přivezu z ordinace domu autem a pak odvezu zpět, protože jej sami těžko sneseme po schodech dolu a z nějakých sanitek a saniťáku bude v šílenem stresu a nezměří tuplem nic.

Nakonec velkoryse souhlasila, že teda udělá výjimku, byť to byla její povinnost, ale nechtěl jsem to nějak hrotit, protože takhle nám to vyhovovalo a nepotřeboval jsem nic dokazovat ani sobě a ani jí. Protivný jsem, jenom když mě někdo vytočí, ale pak teda padne kosa na kámen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
22.8.26 07:40

@xiaxxx trochu jako za minulého režimu, nemyslíš? Svoboda slova jen pro vyvolené. Někteří tu píšou věci ( není myšleno v této diskuzi) že by jeden :poblion:, ale holt jsou to místní superstar :pankac:
Zmrzliku ahoj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25017
22.8.26 09:23

Ja si myslim/doufám, že po včerejším extempore v obou diskuzich, budou mít, jak antagoniste, tak i protagoniste, nevidanou moralni kocovinu.
„Drby jsou okouzlující! Je to jediná forma literatury, kterou čte kazdy“/Oscar Wilde :mrgreen:
A že si tu lidé včera pocetli :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
22.8.26 09:28
@Venetia píše: Více

Musis sa o seba starat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
22.8.26 11:23
@Luxusnixicht píše: Více

Svůj k svému. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
22.8.26 11:29

Tvl oni se natáhli i tady? :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7473
22.8.26 11:42
@stock píše: Více

Hezke ranko…evidentne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
22.8.26 11:45

Však už je skoro poledne :lol:
Vím jak jsi to myslel…Noo, co naděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7473
22.8.26 11:46
@Padlý.anděl píše: Více

Ja vstavam, trosku tezsi patecek. :andel: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
22.8.26 11:50
@Hanča1234 píše: Více
:think: vubec nechápu co myslíš :nevim:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
22.8.26 12:09

Ach tak :mrgreen: Jsi dlouho pracoval? Nebo to byla nějaká zábava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová