Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7853
21.8.26 18:12
@sirikit píše: Více

Ze ty dostanes na holou, jestli budes takhle porad prudit, jizlivko;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77779
21.8.26 18:22
@Andelskej_Satan píše: Více

Jak, prudit? 8o
Twl, to je jak středeční zkouška sirén. :roll:
Osmkrát upozorním, že už to tadyhle nemá cenu, před 16 lety to bylo o hodně lepší, odcházím, už jdu-ú…, jéžišmarjá, zmrzlík tady není! 8o
No fakt, není tady, vy za to můžete, taková hodná holka, nikomu nic nedělala a vy jste ji vyštvali, jéé, on tady není zmrzlík? Ví někdo, proč tady není…? :think: :think:
Zmrzlík s křížkem na profilu sedí u notesu, dělá si červený a černý puntíky, podle toho, jak moc kdo plakal na jeho pohřbu, a ani ne za 24 hodin „kloboučku hop!“ profil je aktivní, jsem tady, ale nepíšu ( 8o?, což se napíše do několika vláken), zkouška sirén skončila.
Lze tyhle srandy vnímat nějak jinak, než jako naprostou komedii? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7853
21.8.26 18:39

Ano, je trosku dramaticka, ale takovycch tu je:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77779
21.8.26 18:54

To je pravda.
Ta vychytávka s reverzibilním rušením profilu je pro místní nevyrovnané nevyčerpatelným zdrojem prudce intelektuální zábavy. :P :P :palec:
Silně mi to připomíná taškařici „bubububu, kdepak je babička?“ „kuuuk, tady je babička!!“ kterou jsem hrávala s vnoučaty, když jim bylo kolem půl roku, a ony z toho byly mrtvé smíchy. Stačilo jim při „schování babičky“ jenom zakrýt obličejík třeba čistou plínou.
Je třeba přijmout jako fakt, že někomu holt radost z téhle neškodné aktivity vydrží do poněkud vyššího věku. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10478
21.8.26 19:09
@Anonymní píše: Více

Tak se přihlaš a nekytkuj :cert: Hoď ty kecy za hlavu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10478
21.8.26 19:13

A nebo jen holt někdo nemá povahu hodit kecy druhých na smeťák :think:
Zmrzlik se tu do nikoho nikdy nenavážela, tak nechť se všichni řídí, zrovna tuším tvoji radou věnovanou Jegemu „co nechceš, skakej“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
21.8.26 19:14
@Adull píše: Více

Já je žádala, ať už přestanou. Mám. lepsí věci na práci, než tu slídit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77779
21.8.26 19:20
@zmrzlik píše: Více

Nabízelo by se zeptat, proč tu tedy slídíš, ale ok, pojďme se tvářit, že tu dál nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
21.8.26 19:23

Nesmite se tu brat tak vazne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77779
21.8.26 19:27
@Adull píše: Více

Ale co chce člověk skočit a co ne, to si rozhoduje sám, že?
Každý má plné právo sem psát, cokoli mu slina na špičky prstů přinese, ale ostatní uživatele mají úplně stejné právo reagovat na to, co uznají za vhodné a vyjadřovat na to svoje názory.
Nebo odteď začneme rozlišovat uživatele na ty hodné, kterým se nesmí přeložit stéblo, ať už se chovají jakkoli podivně, a na „tým hyeny“, do kterých se může navážet kdokoli, protože si to zaslouží? :think:
Po sté: tohle je diskusní fórum a pokud si nepřeju, aby o mně lidi něco psali, buď tu nejsem vůbec, nebo jenom čtu a na skle se neprojevuju.
Jinak prostě riskuju, že si o mně uživatelé psát budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10478
21.8.26 19:58

To nikdo netvrdí, naopak…pro všechny stejný metr tudíž píšu cos tu psala ty…a tvá rada Jegemu zněla…„tak to nečti a skákej“ :think:…also má rada zní…tak to nečti a skákej.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10478
21.8.26 20:01
@zmrzlik píše: Více

Holt téma dne..a zitra bude na paškále zas někdo jiný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18005
21.8.26 20:02

Ze bych se na vas nevyprdla.. :nevim: :jazyk: :mrgreen: :* Me umi rozhodit jen Helmut…u nej obcas neco mazu, blokuju, ignoruju…a pod a pak to zase beru zpet :lol: :oops: :jazyk: Jeste, ze to bere sportovne :* :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109426
21.8.26 20:03

Určitě temito odcházejícími záchvaty netrpí jediná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109426
21.8.26 20:04
@Fukitol píše: Více

Napsal vysmátý panáček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...