Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77905
21.8.26 22:33
@Luxusnixicht píše: Více

Je to tak. Ale já věděla, že se vrátíš. :hug:
Teď ještě donutit plevely odanonymovat, ať se nich vyznáme, a mohlo by to zas začít být trochu tematické. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18162
21.8.26 22:34
@MyMelody píše: Více

No ja to blbe napsala… :jazyk: :nevim: Helmut se prezentoval vzdy jako svobodny…takze samozrejme nemohl rikat nic o tom, ze se rozvede…on vlastne nikdy nerikal nic o nasi budoucnosti…a drzi celou dobu stejnou lajnu…takze pokud lze, je to obdivuhodne… :think: A uprimne si cim dal, tim mene myslim, ze lze. Ja si treba pamatuju, kdyz jsme s mym ex kratce po rozchodu jezdili na ruzne dovolene, ze jsem se taky dost krotila, abych nemela v ruce telefon…jemu to vadilo, i kdyz jsme byli od sebe… a ja chtela klid a ne hadky, tak jsem se snazila, byt hodna…Ono je to s temi Ex nekdy tezke :nevim: :jazyk: Ja to podstupovala hlavne kvuli detem a ze zvyku…Helmi asi podobne, plus jeste u nej to bydleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18162
21.8.26 22:35
@stinga píše: Více

Aha… :D :lol: :jazyk: Zajimave tema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15780
21.8.26 22:38
@sirikit píše: Více

Ja se hlasim do tymu ty hodni :andel:. Jinak vas tu srovnam na jednu hromadu všecky :jazyk: :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15780
21.8.26 22:40
@zmrzlik píše: Více

Bud tady a nelez do jinych vlaken :*. Tam ti ublizujou. Tady ses v bezpeci :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40795
21.8.26 23:59

Jege se zdejchnul proto, protože někdo nerozdýchal, že nějaká návštěvní služba opravdu existuje, a že doktoři jí nechtějí vykonávat ne pro naše dobro, ale protože je to pro ně jenom opruz bez finančního zisku.

A já bych jím to klidně uznal, protože 60 Kč za 1 návštěvu (NE HODINU) je směšné, ale to by mě nesměly přesvědčovat, že je to pro mé dobro a jejích ovečky by to tady nesměly tvrdit jako slovo Boží a všechny přesvědčovat, že jenom jejích názor je ten správný! :zed: :pocitac:

Pro mé dobro je, že mě doktor nepřijde ani poslechnout, jestli ten kašel už není zápal plic? Bez rentgenu to nezjistí? A když se teda k němu z posledních sil dohrabu, všechny v čekárně ohluším svým kašlem, tak mě jenom poslechne fonendoskopem, ale na rentgen nepošle? Takže kdo tady kecá? :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40795
22.8.26 00:01

A měl jsem pravdu, ovšem Ty se necháš opít rohlíkem a klidně to budeš papouškovat dál a všechny přesvědčovat, jací jsou to lidumilové, že to vlastně dělají, resp. nedělají jenom pro naše dobro, jinak samozřejmě by bez keců naklusali nato tata! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7922
22.8.26 00:06

Ja nemam autopilota, takze ho nejspis prejedu, snad jste s tim v pohode:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1449
22.8.26 00:07
@jege píše: Více

Jege! :mrgreen: chudak admin

Příspěvek upraven 22.08.26 v 00:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77905
22.8.26 00:09
@Andelskej_Satan píše: Více

Já úplně. 8)
Ano, jsem krutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40795
22.8.26 00:10

Takovou vytrvalost jakou Vám předvede jege, jste ještě neviděli! Své moto v podpis nemám jenom pro nic za nic. Už jsem to psal jinde, že kvůli předchozím dobrým vztahům a kamarádství jsem se nechtěl nikomu mstít anebo dělat naschvály a chtěl jsem se rozejít jako karakter.

Ten jeden se mi potvrdil, což jsem náležitě ocenil, ale ten druhý ukázal tu svou shnilou část, takže i já nemusím nadále udržovat nějaké dekorum aneb jak se do lesa volá, já do Tebe kamenem! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7922
22.8.26 00:10
@Venetia píše: Více

V kolik vam babicko jede rychlik z Prahy?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7922
22.8.26 00:11

No jeje, ale chci tam i LX:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77905
22.8.26 00:14