Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1720
28.9.26 13:47
@Andelskej_Satan píše: Více
:) :( Tahle moznost by nemohla byt, protoze to nezni moc hezky..

Znam takoveho, jeho zena nic netusi a on je medialne znama osobnost a vybral si skromnou, tichou, nezkusenou vesnickou holku, ktera ho ma za poloboha, ona je doma, stara se o deti a jeho pohodli a on ji podvadi, kudy chodi, na mne to taky zkousel, na kamosku taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2459
28.9.26 14:02
@M_Vladim píše: Více

Takže ti odpovím ještě na tohle, je a vždycky to byla čistá nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
28.9.26 14:08

Už zase nechápu, o čem tu Vladim píše. Nemám žádného kamaráda, se kterým si chodím zaplavat. Od toho mám toho svého, ne? Proč rozmělňovat svůj čas a energii na někoho cizího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
28.9.26 14:10
@sirikit píše: Více

Mám to občas složitější, musím rozplest strukturu, pochopit, kdo za co může, kdo za co odpovídá. Často si problémy prehazuji mezi sebou, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78094
28.9.26 14:10
@Virgin_Mojito píše: Více

Neexistuje.
„Běžné přímé letecké spojení z Prahy do Brna neexistuje. Čistá doba letu: Samotný let malým či soukromým letadlem (aerotaxi) trvá zhruba 1 hodinu a 13 minut. Komerční lety: Komerční lety s přestupy obvykle zaberou několik hodin až desítky hodin a jsou velmi nepraktické. Alternativa: Rychlejší a pohodlnější je cesta vlakem nebo autem, která trvá přibližně 2 až 2,5 hodiny.“

Ono taky když si sečteš cestu na letiště, dobu, než tě odbaví, než se dostaneš z letiště tam, kam se potřebuješ dostat, to už je fakt jednodušší sednout na autobus nebo vlak, když nemáš auto. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78094
28.9.26 14:11

Já mám naštěstí vždy jasného viníka. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2459
28.9.26 14:13

Patrně měl dojem, že si ženy běžně vyrábějí z bývalých či potenciálů (zkrátka z chlapů, se kterými to nevyšlo) kamarády. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
28.9.26 14:16
@sirikit píše: Více

Podle mě to dávalo smysl jen s přestupem v Praze na další linku. Ale zřejmě to bylo tak drahé a nevyplácelo se dlouhodobě. De facto jsme jen vzletli a za 10 minut jsme šli na přistání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78094
28.9.26 14:17
Že? :nevim:
Tohle vůbec nejsem schopna pobrat.
Jsem ráda sama, a kdybych neměla partnera, úplně v klidu jdu všude, kam chci jít, radši bez doprovodu.
S partnerem, se kterým mám intimno, je to samozřejmě úplně jiná liga - všecky ty doteky, spiklenecké úsměvy, naladění na stejnou vlnu, docela jiné prožívání čehokoli, od koncertu až po wellness…
Ale kámoš? Na co? 8o :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Arturie
28.9.26 14:30

Souložilo se všude. Ale ta studovna, což byl v podstatě volny pokoj se vsim vsudy, byla moje vychytavka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25159
28.9.26 14:30

Dítě má být vychovany tak, aby nelezlo rodičům do telefonu, korespondence, kapes atd. Moje děti to nikdy neudělaly, oplacely mi stejne stejnym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
28.9.26 14:36
@stock píše: Více
:) Tak my bychom deti vychovavali hodne spatnym prikladem, bereme si zrovna ten telefon, ktery je pobliz a hesla zname oba.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Arturie
28.9.26 14:37
@jege píše: Více

Chápu. My za chvíli jedeme na Prosek na Olympic (předvolebni svatovaclavska akce).Mně leží na klíně kočka a jsem spokojena. Ale vykopu se, když je tak hezky.

• Citovat
  • Upravit
8131
28.9.26 14:56

Jop tez jsem tak letel, kdyz ta linka fungovala, docela sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30585
28.9.26 15:02
@MyMelody píše: Více
Žena asi už tušila, ale pokud se vše odehrává jen na služebkach párkrát za rok, tak vůbec vědět dlouho nemusela. Helmut se pravděpodobně projevuje pořád stejně ne jako zamilovaný puberťák. Děti to si nemyslím, že by něco věděly. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová