Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
Mění se to a vyvíjí se to. Teď je tam důraz na tu lidskou složku, musíš nějak týmy sehnat, propojit, popřípadě zjistit si od lidí nějaké důležité info, což dělám poměrně často. Data už stroje zpracovávají celkem rutinně a dost dobře. Uvidíme, kam se to pohne.
No, totéž ale děláš i s kamarádkami, že jo.
Sice nemají opačné pohlaví, ale ta komunikace je fakt podobná.
@Velryba černá píše: Více
Ale ta kamarádka tu zkušenost z druhé strany většinou nemá. Nemá to mužské myšlení. ![]()
No, to sice nemá, ale za mě je divné, vidět za kamarádstvím s mužem něco zvláštního. S kamarádkou to také není charita. Jen dva lidé, kteří si z nějakého důvodu rozumí.
Ale také se mi stalo, že dotyčný nepochopil (pak že pánové nemají problém pochopit jasně sdělené). ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Nikdo neví co bude, ale každý se na to musí nějak připravit. Teď kolik zavedenych firem různých odvětví krachuje. Teď psali treba o svedske nabytkarske firme, stoleta tradice a krachla, že lidé už nábytek nakupují, raději z druhé ruky nebo investují do zazitku.
Uvidíme.
musíme stroje ovládnout dřív, než stroje ovládnou nás ![]()
Může být, že jsou oba v podobné situaci, proto si rozumí. Ale obecně si myslím, že kamarádství mezi mužem a ženou není tak obvykle, protože jeden či druhý chce většinou víc nebo to k tomu časem z jedné či druhé strany či z obou dospěje.
Ani nemusí být v podobné situaci, mnohdy stačí podobný zájem, podobné názory, apod.
Nějak si to nedokáži představit, jak stroje přestanou poslouchat lidi a zacnou si delat, co chteji. Ale obava je velká., co jsem teď poslouchala z těch vyvojarskych firem. A docela bijí na poplach. ![]()
To ano, ale dost často, co tak vidím kolem sebe, se to nakonec dostane jinam.
příležitost a souznění dělá své.
@marin píše: VíceČetla jsem taky o tom, jak jim agenti „utekly“. Ale ty způsoby, kterými to udělaly, ty jim naprogramoval člověk.
No jo, ale to se musí obě strany shodnout. Když nechci, tak nechci, že jo. ![]()
Ale tam už potom to kamarádství buď končí nebo je narušené. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Po 14 dnech? Tak to je opravdu hodně brzy. ![]()
Uvidíme, kam to všechno bude směřovat.