Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4198
28.9.26 18:08

Spíš moc nechápu, pro se Helmuta ta manželka tak drží. Mít doma chlapa, co pravidelně hulí, to musí být fakt terno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40397
28.9.26 18:13
@marin píše: Více

Děláš účet nejen bez hostinského, ale i bez útraty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40397
28.9.26 18:20

Stačí si vzpomenout na to překvápko, když namáčkneš ve výtahu, že chceš do pátého a ono to jede do sedmého. 8o
Automatika usoudila, že nejdřív nábere toho nahoře, protože sedmicka je nejvýš… 8o

Příspěvek upraven 28.09.26 v 18:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
28.9.26 18:20
@Rosebery píše: Více

No kdyz uz minimalne po druhe zjistila, ze ji podvadi se Son a to vlastne nic nevime, nevime co vsechno oni spolecne resili, nevime, kolik krat mu ona na neveru prisla, vime jen to, ze Helmut ma doma „stresy“, tak asi to obcasne huleni nebude u nich primarni problem… ale kdo vi, jak to je, muzeme jen hypoteticky predpokladat..

Rika se, ze vseho docasu… jednou treba, az budou deti samostatnejsi, kapne ta povestna posledni kapka u pani Helmutove, jenze to uz bude nase Son davno stastne zadana s tim novym z pumpy :) a Helmut muze v pronajate garsonce brecet do polctare. :) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40397
28.9.26 18:26

Nějak jsem si poradil. Ale červík coby, kdyby… Ten už tam zůstane. 8)
Neumím zapomenout. A vlastně ani nechci… Je to kus mě i když třeba ponurý. 8)
Například: teď máme volby. :think:
U nás volíme do obvodu, magistrátu Prahy, plus senátora.
Můžu se na to vyfláknout. Ale, když to udělají všichni, tak… :zed:

Edit: Říkáte si, co to blábolím… No tak třeba KDU tvrdí, že nejsou katolíci. Ale stačí si vzpomenout na některá hlasování…
A při mých zkušenostech, ne to fakt nechci. Ani aby někdo zažíval, co já. Nebo si vzpomente, jak „poctivě“ jsou stíhani predatoři - obzvlášť pak někteří, že? Katolický Daiš ani omylem a milé Chvilky se k tomu otevřené přiznaly… :pocitac:

Příspěvek upraven 28.09.26 v 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8016
28.9.26 18:30
@M_Vladim píše: Více

To je upne jednoeuchy, vsichni to neudelaji, takze se na to muzes vyflaknout:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2233

Akorát ti to, narozdíl od voleb (byť u nich s otazníkem), absolutně neslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8016
@MyMelody píše: Více

To je holt zivot :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18358
28.9.26 18:34
@sirikit píše: Více

8o Taky dobry :lol:
Jo, kdyby byl syn mladsi, pod tech 10 let, tak dejme tomu, bych verila, ze pobezi za mamou, aby ji to v rozcileni rekl…ale v 16 uz asi vi, co by z toho provaleni pro tatu plynulo…verim, ze by byl zklamanej a v soku, ale neprasknul by ho…jedine, co me jeste napada, ze ho Helmut chtel nejak uchlacholit, tak si zrusil Facebook, aby ho na oko uklidnil…ale o tom by me predpokladam informoval dopredu..tady to vypada, ze to udelal, aniz by mel sanci, mi jeste cokoliv napsat…a nebo to udelal proto, aby manzelka nemohla vypatrat jeste neco vic skrz ty zpravy, tak si to rychle odinstaloval, tak ma jistotu, ze se mu tam nedostane…muj ex treba tenkrat mel ty napady, ze psal memu milenci…samozrejme v ne uplne hezkem tonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2233
28.9.26 18:35
@Luxusnixicht píše: Více

Máš jak zkontrolovat, že je pryč celý profil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40397
28.9.26 18:37
@Velryba černá píše: Více

Nerozumím. :nevim: Jak „neslouží“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18358
28.9.26 18:37
@stock píše: Více

Fakt netusim, co u nich pak nastalo…ale pekne to asi nebylo…a zatim od nej nic, zadna zprava…na Messengeru nebyl, mou zpravu ze soboty uz necetl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2233
28.9.26 18:40

Jak ti slouží, v čem ti prospívá, že celý život někoho nebo něco nenávidíš?
Koho nebo co bych pak musela nenávidět já? Matku, otce, otčíma, ty, kteří mi přímo ublížili? Mám nenávidět chlapy, ženské, jednoduše všechny? Nenávidět dotek, polibky, sex? Mám nenávidět systém, že mě nechránil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40397
28.9.26 18:40
@Andelskej_Satan píše: Více

Co je to úplně? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18358
28.9.26 18:44
@Velryba černá píše: Více

Ted nevim, jak to myslis…? Je samozrejme mozne, ze profil nezrusil, jen jsem v blokaci…ale to bych podle AI byla v blokaci i na Messengeru a to nejsem, psat mu muzu…tam mu vlastne nic nezmizelo…jinak ano, mohla bych to zjistit tak, ze by se na jeho profil mrknul nekdo jiny…ale asi to neni tak podstatne… :think: Muj Ex me ma v blokaci a vypada to jinak, pise se tam, ze dotycny neni na Messengeru dostupny a nejde tam psat, to okynko tam neni. U Helmuta mi to prijde, ze si jen Messenger odinstaloval…ale nesmazal se, ani me nezablokoval…kdyz si ho naistaluje zpet, bude tam mit veskerou konverzaci, jak kdyby se nic nestalo. Uz jsem to taky kdysi mela odinstalovane…kvuli nemu, jak jinak :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová