Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Už si ani nevzpomenu, proč a co bych měla radit jegemu, ale ignoraci jsem nedávno radila jím vytočené anonymní kytce.
Jinak ale vážně nevím, proč bych měla skákat něco, nad čím se ďábelsky baví půl eMimina, uzavřenkami počínaje a inkriminovaným vláknem konče.
Free, se kterou krom náhodně někde v otevřených v kontaktu nikde nejsem, to před chvílí fakt vtipně načechrala prozměnu v Podprůměrným chlapovi.
To si fakt někdo myslí, že když řekne „nebavte se o mně“, lidi přestanou? ![]()
Můžeš jim tam zkusit zajít domluvit.
@sirikit píše: Více
Hele s tebou musi byt v realu celkem curyna:)
@Adull píše: Více
Prave, mi Zmrzlik prisla celkem dost fajn, trosku si to ovsem kazila infantilni flirtovackou s jegem…ale treba se ji to nedostava doma, tak to ma tu, jen je to proste uz otravny… ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Přesně tak.
Pokud píšu hodně a kontroverzně a občas rozpoutám nějaký ten flame, musím samozřejmě počítat s tím, že si o mně lidi povídají, a to ne vždy s obdivem.
Když na to nejsem typ, funguju holt v módu „hodná šedá myš“, což se, připusťme si, Zmrzlíkovi v posledních dnech trošku vymklo.
@Andelskej_Satan píše: Více
Jinam: včera mi dcera vyprávěla o známému svého přítele, co nalitej skáče pod Tesly.
V souvislosti s tím, že moje MGčko taky brzdí před překážkou na fleku. ![]()
Přítel se o něj bojí, že si jednou splete značku. ![]()
Bacha, dělá to v Brně, tak buď s tím svým wartburgem ve střehu!☝️ ![]()
@Venetia píše: Více
Myslíš, že bysme vyrazit tom říjnu stáhli na srázek i Satana?
![]()
Tohle bylo v návaznosti na Son…jen jsem myslela, že se řídíš tim co radíš druhým
…ale cajk, žíly mi to netrhá…ať si každý dělá co uzná za vhodné ![]()
Co psala kde Zmrzlik, nevim, ale jinak souhlas…aneb zakon akce a reakce…tak to holt je…nerikam, ze je to vzdy spravne, ale jsme ve verejne diskuzi a holt to tu nejde nastavit jen na hezke reakce a vypnout ty spatne, nebo ty, ktere se mi nelibi…
To tak nefunguje ani v zivote. 100 lidi, 100 nazoru. Co se tyce tech flirtovacek, tak kdysi jsem tu taky flirtovala s Lorrem a musim uznat, ze tohle je zajimave opravdu jen pro ty dva ucastniky, pro ostatni je to nudne a otravne a sama tyhle pasaze skacu, pokud se to netyka me…zase nemam problemy jako Jege, to preskakat a ani nemam totalitni tendence tu nekomu kazat, o cem ma psat. Zajimave je ovsem to, ze kdyz jsem tu prestala psat o „nudnem“ Helmutim pribehu, Jege misto toho, aby slavil a ujal se diskuze, tak se vzdejchnul
![]()
Tady bych se zastala, nejdřív to tu přece obohatil tou epickou hádkou, že praktický lékař musí na žádost navštívit pacienta doma, i kdyby měl dotyčný pacoš tím pádem v důsledku prodlení s poskytnutím skutečně odborné péče zemřít. Právo je právo!
![]()
A joo vlastne…
Ale jelikoz se mu nedostalo moc pochopeni, ani uznani, tak sbalil svych 5 svestek a sel rozdavat rozumy jinam
Zadna vytrvalost alá Sonarka
![]()
no Jege teď ujíždí na Podprůměrném chlapovi