Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Když se scházejí tak často, tak jeho manželka může také na něco přijít nebo začít něco tušit, že ta kamarádka nemusí být jen kamarádka. To bych nepodceňovala, někdy je to náhoda. Nebo si prostě všímá, že se chová nějak jinak.
@Centropen píše: Více
Samozřejmě, proto jsem k Vám vrátil. Přece Vás nemohu nechat trápit se steskem a hledat mě po celém eMiminu.
![]()
@Centropen píše: Více
Njn, když tu nemůžete chvilku vydržet samy a musíte mě všude hledat a žadonit o pozornost.
![]()
@sirikit píše: Více
Myslím, že i někdo z Vás tam psal, že flirtovat se může jenom v Milenkách a ať to neroztahujeme po celém eMiminu, tak jsme poslechli, vrátili se sem a přivedli i další účastníky! Tímto tady vítám @Hanča1234!
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Milenecká uzavřenka tady je, ale asi nejsi hoden. To já pochopil, že není hodná mě, a odešel jsem sám. Totéž jsem chtěl udělat v uzavřence Vosí královny, ale něž jsem se k tomu dostal, tak to honem udělala sama, jenom abych se náhodou nechtěl rozloučit a asi aby předešla nepříjemným otázkám ostatních.
![]()
Ale nevadí, určitě je tam dost oveček, které jí pomohou mě vykreslit v náležitě barevně. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Právě. Dřív nebývaly právě tyhle služby.
Mně k tátovi 2 - 3× týdně jezdí sestřička domácí péče, kterou, pokud ji píše praktik (možná i odborný lékař, to se nechci hádat, nám ji píše ta praktická), hradí zdravotní pojišťovna. Pak existují i různé komerční služby, ale ty nevyužíváme, protože důchodci mají mě a já zatím stíhám.
Takže v rámci pojišťovnou hrazené péče si můžu vybrat mezi návštěvou sestry domácí péče, návštěvou praktické v ordinaci, odvozem pacoše do okresní nemocnice na příslušnou ambulanci - na interně jsme pečení vaření
, zavoláním praktické, ať pošle sanitu, voláním rychlé. Následně popřípadě deportace maroda vrtulníčkem do krajské fakultky, to už jsme taky měli.
Plus samozřejmě ta návštěva lékaře doma, když na ni máme to právo.
Tam ovšem vím, že by to bylo jenom zdržení reálné péče o zbytečný mezikrok.
Tady je výhled fakt výhled.
Slejvák fakt slejvák.
Pivo fakt pivo.
A když končíš, tak fakt končíš. ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Taky se tu k tématu dávno nic nepíše
@sirikit píše: Více
Tak manzelka se citila vitezoslavne, pac zustal s ni
A milenka ani nevim, jak dopadla…
Ale myslim, ze mu to mela dost za zle…
Uz je to teda hodne let, ale dotycny je s manzelkou porad…a jezdi casto i k nam na pumpu a z meho pozorovani, je to klasicky proutnik uz od pohledu, i na me vzdycky hazel laskovne usmevy…kazdopadne s pribyvajicim vekem, mi prijde spis jako morous a vecne kouka jak kdyby mu uletely vcely…asi ted zadna milenka no
Nebo zase ceka dite s jinou a uz ty alimenty nezvlada ![]()
@stock píše: Více
Jelikož tu je spousta lidi na dietě nebo zdravém životním stylu nic moc ty obědy nebudou
@Hanča1234 píše: Více
Začneš to tu moderovat po skoro 8500 stránek?
@Venetia píše: Více
My jsme měli segedín.
Domácí s domácími houskovými.
Vypovídá to o něčem? ![]()
@Venetia prosím tě, už toho nech
Pořád dokola..už je to únavné.