Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Děkuju, vrátila jsem se včas, abych mohla sledovat psí miminka, která prý budou, jak jsem včera zahlédla a neměla už potom čas reagovat.
To bude zábavnější než tyhle hysterické zvraty.
Jinak taky nepamatuju, že by na mě někdo působil takhle zvláštně, nejdřív jsem si myslela, že to je přepálená Andromeda, pak že někdo je na tom opravdu špatně. Pak už jsem to nečetla.
I kdysi dávno Morgana byla stabilnější a čitelnější ![]()
@Venetia píše: Více
Jo tak nejak…hlavne treba objimani, mazleni…to bych nemohla s nekym, kde nemam city…ale to spani taky tak neprozivam…kdyz se na me dotycnej nelepi ![]()
@MyMelody píše: Více
To mi rikal i Helmi neco podobneho
Ze mu vetsina zen leze brzy na nervy
A jen pry ja ne
Ze se mnou umi byt i jen tak… Ale to je mozna tim, ze tolik nemluvim a vidime se malo ![]()
@Velryba černá píše: Více
Vždyť pořád dokola vidíš, že toho právě není schopen naprosto vůbec.
Já to lidi nechápu. ![]()
Když se z nějakých pro mě zásadních důvodů rozhodnu s někým utnout kontakt, udělám to důsledně na všech informačních kanálech, a pokud jde o virtuál a ten člověk má teoreticky pořád potřebu mi lézt na oči a otravovat, je mi to jedno.
Nechci se udobřovat, nic si vzájemně vysvětlovat a nemá šanci přimět mě k rozhovoru, ani kdyby mi real kempoval na rohožce.
V životě nepochopím, co je na tom pro koho tak těžké. ![]()
Přece se neodstřihávám v naději, že se kvůli mně ten druhý změní, ale protože s dotyčným nehodlám být dál v kontaktu kvůli sobě. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Mam to stejne, na mne nesmi polozit paprce chlap, do ktereho nejsem zabouchnuta… plus bych ale na rozdil od tebe nesnesla, aby co jen spal v me posteli, to je soucast meho soukromi, tam nema co delat. ![]()
Příspěvek upraven 26.08.26 v 13:13
@Valtr Hypnogen píše: Více
Co se zase deje
Clovek prospi dopoledne a je hned mimo misu
Tak vas jdu docist…
@MyMelody píše: Více
Tak ja to taky nikdy nepraktikovala…ale myslim, ze bych to zvladla… ![]()
Přesně, mám to úplně stejne
Sex mi tolik neva ![]()
@Valtr Hypnogen píše: Více
Helmi mi taky pred par dny napsal, ze se chovam detinsky
![]()
Urcite se ozve…
Jestli ma ted problemy, tak mozna nemuze…musi sekat latinu…
@sirikit píše: Více
Tohle ona ale nedělá, ona mě blokne, ozve se, blokne, ozve se, a furt dokola
Nemusí, může se ve 40ti vysrat na sledovací programy v mobilu, když jí ten impotent ani neumí uspokojit