Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dlouhý jazyk = klitortidální orgasmy
Dlouhý péro = vaginální orgasmy
Takhle se k sobě ženy a muži hodí
@Valtr Hypnogen Hele zlaticko naše. Jsme moc radi, že jsi tady přispěl k tematu
, ale Mali tu není, nečte to a už stačilo myslim
…
@Valtr Hypnogen píše: Více
A jsi si jisty, ze to tady Mali cte, protoze co ted tady pises, predpokladam, ze cil je, aby si to Mali procetla a prisla si to sem s tebou doresit a ty ji to pak nandas za to, ze dala prednost manzelovi, hele, to je nefer, tohle se nedela, vykasli se na to, i kdyz chapeme, ze te to sere, ale kdyz to skoncilo takhle, neublizi Mali manzelovi a ty Mise neverou, takze je to v podstate dobry konec pro vsechny a tim to uzavru, protoze se o Mali bez ni bavit nechci.
Příspěvek upraven 26.08.26 v 12:53
@MyMelody píše: Více
Já ani nevim, zda dala přednost manželovi. Já nevim nic. Nechala mě bez údajů.
No tak i kdyby to sledovala, uz jsi ji tedy vyprovokoval dost a vaše soukromí už si nechte pro sebe
.
@xiaxxx píše: Více
Hele ona o mně psala do uzavřenek když jsem tu nebyl já. Dostával jsem echo, takže..
A co čekáš od diskuse?
Neozývá se, tak to nech v klidu a zkus si najít jiný koníček. ![]()
No bylo to kdysi a to uz jsi ji milionkrat vratil.
. Takže se pochlap a pis sem neco obecně a vaše soukromí s Mali už vynech..
@free333 píše: Více
Však jo, ale teď jsem v práci a nemůžu bejt s Míšou, tak proč si nenapsat o tom, co se tady stejně probíralo i bez nás..
Třeba nemohla
.. Kdo vi, co se stalo.
. Spolkni to a jdi v životě dál bez ni. Ona by rozhodně měla jít dal uz bez tebe
… Máš Míšu, ona manžela. Nerozloucila se, ale ty to jako velkej kluk prejdes a paaaaaa
. ![]()
@xiaxxx píše: Více
Tak ode mě chtěla rozloučení furt, furt jsem mí musel dávat všecko vědět. Tak chci jen něco na oplátku, jednu větu. Jsem velkej chlap a proto si to zasloužim
Ale ještě počkám, třeba je v blázinci. Tak okej. Dávám jí pár tejdnů.
Tak zatim ![]()