Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše: Více
Budeš se divit, ale celé to začlo kvůli Sirikit, Malina se jí tak bála, že jí najde, že vše vyslepičila manželovi: že si se mnou píše, že měla milence kdysi atd…
Manžel zdrcený a nahrál jí do mobilu sledovací program. Já bych si tohle ve 40ti letech nenechal líbit
Sorry, ale dospělý člověk si nechal od manžela nahrát sledovací program, kde se nachází, to je pod mou úroveň a to jsem žárlivej člověk
@Valtr Hypnogen píše: Více
A není jednodušší se vykašlat na nahánění čtyřicetileté vdané labilní ženské, než řešit jeího manžela, sledovací zařízení a Sirikit? ![]()
@Adull píše: Více
Měla jet do Prahy, měli jsme se vidět, sledovací program by odhalil prd. Ale: evidentně něco objevil, napsala mi poslední zprávu, že je u výslechu. A pak už nic. Jo a taky psala, že možná bude manžel do Praha jezdit s ní (a to jezdí kvůli práci)
@free333 píše: Více
Já jí naháněl, protože ona naháněla mě. Neumim bejt netečnej
Víte, přeci jen jsme měli nějaký to rande, líbačku, sahání na péro, nic extra, ale píšeme si 2roky… a skoro každý den. Je mi pak líto, že mě někdo hodí za záda i jako kamaráda
Ať mi řekne, že budeme kamarádi. Ale ne, že se už neozve… jen tak. To mě nasere. I kdyby manžel objevil nějaký naše erotický zprávy a že jich bylo: snad mi to může napsat: Chci jednu větu: Ahoj Tome, nemůžeme spolu být, max. kamarádi. Tečka
Ono určitě někde bude místo bez signálu, třeba v metru a pak by mohl být sex na wc a sledovací program by na nic nepřišel. ![]()
Jen ho nechte, ať se bojí. ![]()
Malina mi těsně před svým odchodem psala do SZ v souvislosti s odhalením tvojí identity, že tady odsud odejde, ale ať hlavně neprozradím TOBĚ její vlastní identitu.
Což jsem jí s čistým svědomím slíbila, ona sem nechodí a já neprozrazuju nikomu nic.
Myslím, že chudák manžel má svýho dost, a já neroštovala ani manželku svého vlastního milence, natožpak úplně cizího manžela.
V tomto ohledu může být v úplným klidu.