Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Tomu bych verila, nas kamarad nam rikal, ze po sexu se zenou, kterou nemiluje, citi smutek a hnev a snazi se, aby vypadla cim driv, protoze mu jeji pritomnost leze na nervy, takove to post coitum triste.
@jege píše: Více
Ja si rikam, ze zivot je prilis kratky na to, abych si ho zasirala bolesti z minulych kriv od blizch lidi, clovek tak v podstate tu bolest pak taha sebou cely zivot a ten mu tak unika mezi prsty..
Zajimavy byl vyzkum z hospicu, kde se lidi pred smrti ptali, co v zivote lituji a vis co byla nejcastejsi odpoved? Umirajici nelitovali, ze neudelali karieru, prachy a dalsi voloviny, ale litovali, ze se vic nevenovali lidem, ktere meli radi a vztahum a ze si nedali do poradku porouchane vztahy a neudobrili se a taky litovali, ze nanasledovali v zivote hlas sve duse a nesli vlastni cestou, ale se prizpusobili tomu, co se od nich ocekavalo.
Ano, pokud je blizky proste psychohajzl, neni o cem, ale pokud je to nestastny clovek se znicenym zivotem, ktery pres vlastni bolest nevidel bolest, kterou delal sve rodine, je odpusteni nejlepsi vec, jakou muzeme udelat.
Kiš, kiš, a dnes tu budu strašit brzo! Sice jsem šel spát ve 2, ale od 5 jsem vzhůru, takže celý den před sebou. Včera sova, dneska skřivan.
![]()
@MyMelody píše: Více
Hele, pokud se člověk omluví a chce zakopat válečnou sekyru, nemám s tím problém. Zrovna v neděli jsem něco takového řešil, a doufám, že to s dotyčným/nou už bude v pořádku a budeme žít v míru. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Taky ne
Pro mne je intimní líbání a oral
Spaní je mi fuk
A chceš zakopat válečnou sekeru u dotyčných také ty? Uděláš ten první krok nebo čekáš, až se dotyčný ozve a pak mu milostivě možná nabídneš smír?
@M_Vladim píše: Více
A jak to, že miluju řád, monogamii a nudné chlapy se vztahuje k tobě?
Vůbec nijak.
@marin píše: Více
V určitý moment už je mi to jedno, ale když se ozve sám a nabídne smír, tak ho (možná) příjmu. ![]()
Samozřejmě, závisí na tom, jak blízké vztahy to byly a kolik času uplynulo od konfliktu. U běžných vztahů nedělám první krok nikdy, tam je to na nafurt, pokud ovšem dotyčný neprojeví zájem sám, u něčeho bližšího mohu udělat první krok jako první, ale čím víc času od rozchodu uplyne a čím víc se dotyčný/ná chová nepřijatelně, tím je ta ochota menší, až je nakonec nulová a doma občas člověk musí ustoupit, byť se je to spíše o tom, že dojde k nějaké humorné situaci a obě strany mají zájem o smír, anebo to prostě dál neeskaluji, když to začíná mít dopad na děti. ![]()
Ono ne vzdy udela ten druhy prvni krok, protoze na tom muze byt jako ty. Kdyz se sejdou dva „mezci“, tak je to problem. A podarilo se najit nějakou tu dovolenou pro rodinu?
Ty děláš celou dobu všecko pro to, abys monogamii a řád ze svého života vymýtil, jakkoli dosud ne zcela úspěšně.
Muže tvého typu Mango zcela jistě neměla na mysli. ![]()
@marin píše: Více
Ano, už letí do Antalye: https://www.flightradar24.com/SXS9UK/415b76f1
![]()
Jsou lidi, co jsou na svůj „řád“ tak těsně navázání, že je jakákoliv diskuse o reáliích mimo něj těžce zasáhne…
Zároveň i co potřebujou někoho jako nepřítele proti kterému mohou šikovat i kdyby si ho měli vyfantazírovat. Kdo ta témata předloží je ideální objekt. Takový Hus, nebo Bruno by mohli vyprávět…
Předevčírem jsme šli kolem pamětní desky Bruna s KBV. Víte kde je?
Příspěvek upraven 26.08.26 v 09:33
Ještě, žes tu fotku trochu upravil. 😰 ![]()
To by mi tu taky některé mohly poznat.🙃 ![]()
Nepřeháníš to trochu s těmi „nepřáteli“? Je to jen internet.
Nebo ses položil do role Jana Husa emimina? ![]()
Jen jsi mi svými mnoha názory dost nesympatický, řekněme, že nejsi na moji vlně ", ale vše v rámci virtuální reality. Nicméně to je úplně v pořádku, to je lidský svět.
Příspěvek upraven 26.08.26 v 09:30