Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xiaxxx píše: Více
Zrovna si řeším datovky, nevím, jestli když do nich chodím přes identitu občana. mám nějak řešit tu novou adresu datovek, která platí asi od zítra anebo ne a bude to fungovat ![]()
@free333 píše: Více
To by mělo fungovat stejně, jako to fungovávalo. ![]()
Lezu tam přes bankovní identitu, a když psali o té nové adrese datovek, tvrdili, že tento způsob přihlášení je ideální.
Tak ať si mě nepřejou, jestli to nepůjde!
![]()
@Centropen píše: Více
Volíš cestu menšího zla, jo?
Než přijde kuře…zrovna jsem si objednala setík rozlišovacích oboječků pro štěňátka a pupečníkové svorečky.
To sou nervy…
![]()
@free333 píše: Více
Myslím, že nemusíš, překlopuji to snad nejak automaticky.
@sirikit píše: Více
Njn, jsi mě prokoukla. ![]()
Nepřítel mého nepřítele holt budiž mým přítelem.
![]()
Těším se na fotky. Je super, že první 4 týdny ti prckové nepotřebuji žádnou lidskou péči ani zásahy. Jen svatý klid a koukání z povzdálí
@sirikit @Centropen Ted něco čtu, že by to mělo automaticky fungovat přes portál občana, tak budeme doufat ![]()
Já právě měla svůj první a jediný vrh těsně před Vánocemi, a to císařem, takže jsem přirozený psí porod jako takový nezažila a jsem v nervu, jestli tentokrát půjde všecko dobře, úplně malá mimina jsme měli i s fenkou v postýlce v ložnici, kde bylo celkem chladno, a já nervila, aby neprostydli (měli nad sebou takovou tu červenou nahřívací žárovku pro hady
) a kdykoli pískli, já jak idiot vylítla, jestli se některý ňuňánek nezamotal do dečičky, není mu ziminka a jestli může správně najít maminky cecík.
Přitom fenka byla skvělá a naprosto příkladnou matkou.
Termín porodu má být kolem 4.9., tipuju spíš pár dní později, a cítím, že už to na mě zase jde.
![]()
@sirikit píše: Více
Pošli so sz adresu, mam k dispozici vyhřívací desku, kterou už nevyužiju. Byli na tom kdyz chtěly a když ne, odlezli si někam dál. Teda ale musela bych ji někde vyštrachat. ![]()
My jednou ohrádku 80×120 a podruhé už z počátku nic, protože mimina se jaksi fakt ty 4 týdny neměla šanci někam rozutéct. ![]()
Fááákt??
Jé, tak jo, budeš ji mít u mě jak v trezoru a kdybys to zas někdy přehodnotila, poctivě vrátím!
A když tak do té SZ napiš ještě, co tě napadne za rady.
Nejsem žádná zkušená odchovatelka, akorát mazlíčkářka, pro moje miláčky mi není nic dost dobré.
![]()
V té ložnici máme tuhle postýlku 85×65, polštářky a plyšáka pak vyklidím a dám tam jenom čistou deku.
Ta nahřívací deska pod ni, že? Jaký to má rozměr, vejde se to? ![]()
Až se pak začnou rozlejzat a dělat bordel, půjdou do kuchyně (na podlaze dlažba) do otevírací klece s pelechem, ať je mám kde zpacifikovat, když to bude potřeba, a budou se mi tam dobře vytírat ty loužičky.
Adresu hážu do SZ a předem dík! ![]()