Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39539
26.8.26 09:30
@sirikit píše: Více

Celý život nějaký řád dodržuju, to je pravda.
Po té, co po onemocnění manželka zcela ztratila zájem a já prodělal opakovaně skorosmrt se ve mně sváří pochybnosti. A to i při pohledu do daleké minulosti. To je pravda. :think:

Příspěvek upraven 26.08.26 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25018
26.8.26 09:32
@M_Vladim píše: Více

Pochybnosti o čem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77328
26.8.26 09:32

No člověče jestli „těmi lidmi“ myslíš Mango, bojím se, že jsi spíš mimo realitu ty. :think:
Myslím, že tu, v její deklarované asociálnosti, těžce zasahuje jen minimum reálných událostí, natož pak textíky anonymních uživatelů buhvíodkud, kteří se dají snadno típnout tím křížkem vpravo nahoře.
Což vřele doporučuji i všem ostatním.
Kdyby měl člověk šikovat proti všem hypotetickým „nepřátelům“ z těch internetů, nedělal by celé dny nic jiného.

Baví mě, jak se tu rozmohl takový nešvar, kdy lidé hledají vysvětlení své neobliby v tom, že si v nich okolí jen nespravedlivě hledá nepřátele, stylizují se do role mučedníků, vysvětlují, že oni jsou v reálu vlastně úplně jiní, než se jeví být tady, zkrátka nesouhlas s jejich projevem a názory rozhodně nemůže být v žádné případě způsoben jimi samotnými, ale jen natvrdlým okolím, které si do nich co obětí projektuje vlastní odpudivé nitro. :roll:

Zajímavé, že si málokdo z „obětí“ připustí revoluční myšlenku, jestli by pes nemohl být přece jenom zakopaný v jejich projevu a neimponujících názorech.

Příspěvek upraven 26.08.26 v 22:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25018
26.8.26 09:37

No, ale kdo rozhodne o tom, zda jejich názor je impo, či neimpo. Teď to vypadá, že ten, který nemá stejný názor jako většina diskutujicich, je „divnej“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39539
26.8.26 09:38
@Virgin_Mojito píše: Více

Chápu, že vyřknutí některých skutečnosti nemusí být příjemné.
Ale navažet se zčistajasna do předkladatele v jiné diskuzi, naprosto bez souvislosti, to má taky svou jasnou vypovídací schopnost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
26.8.26 09:40
@stock píše: Více

To je subjektivní názor. To je snad jasné. Někomu Vladim může imponovat, někomu je to těžce nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.26 09:41

Je to tak, že jsme si to dělali přes telefon, slibovali si sraz. Před 2dny mi napsala, že je na výslechu u manžela. Měla jet do Prahy a měli jsme se vidět. Od té doby se neozvala. Tak jí to trochu vracim…

Ale síbil jsem, že nebudu sem dávat žádné naše sms či emaily. To dodržim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39539
26.8.26 09:42

A to si mám nasypat popel na hlavu a začít tvrdot, že je Země placatá a kulička hranatá?
To fakt pomůže? Budete mě pak milovat? Anebo ne?
Moje maximum je, občas taktně mlčet.
Víc neuním, sorry.

Příspěvek upraven 26.08.26 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.26 09:43

Jen mi vadí, že mi ani neumí napsat, že dala přednost manželovi a já ať jdu třeba do pr.dele. Prostě se neozve. Tohle chování po tom všem: co jsme si za poslední týdny napsali, mi přijde retard. ovaný na úrovni 16ti letý holky. A to ty 16ti letý holky se mi vždy ozvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25018
26.8.26 09:43
@Virgin_Mojito píše: Více

Hm, a někdo chápe, že každý má právo na nazor, bez ohledu na to, jak to kdo vnima. Přesně jako ted Ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.26 09:45

Takže já s ní končím. Jestli se někdy ozve, jakože snad ne, ať si trhne. Nikdy bych se kvůli ní nerozešel s Míšou, ale mohli jsme si pořádně zašukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.26 09:46

A mně vadí, když se dva lidi přitahují a píší si celé týdny, jak si to chtěj udělat a kolika způsoby a pak nedokáže přijet nebo se slušně rozejít.

Příspěvek upraven 26.08.26 v 09:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
26.8.26 09:47

Podle toho, jak Vladim popisuje svůj reálný život, existuje obrovská pravděpodobnost, že je „divnej“ i v reálu. A je dost jasné proč. Nepotřebuješ na to žádné složité analýzy ani školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
26.8.26 09:48

A? To právo mu někdo upírá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77328
26.8.26 09:48

Neznám všechny detaily, ale pokud byste se onemocněním manželky skutečně vzdálili nejenom v intimní rovině, ale i mentálně, za mě by bylo fér se prostě slušně rozejít, a vydat se každý svou cestou.
Pokud by oddálení proběhlo jenom v intimní sféře a jinak by všechno fungovalo, čistě kvůli sexu bych se nerozcházela, ale ani si nehledala milence a kamarády ať už s výhodami, nebo bez nich. Ani v 50, tím míň později.
Z chlapa, kterého miluju a vážím si ho, kvůli nedostatku sexiku fakt paroháče dělat nebudu a pravidelné dodávky orgasmů bych si řešila na Růžovém slonovi.
Ostatně, když jsi byl zdravotně na krovkách ty, manželka zřejmě taky neřešila KSV a KBV, ale starala se o tebe.

Poslední, čistě teoretická možnost, je pořídit si milenku s manželčiným výslovným souhlasem, pak ok. Ale to bys tak úzkostlivě neřešil utajení, takže tato verze padá.

Proto vážně nechápu, jaká dilemata řešíš.
Shukal bys, ale zájemkyně se nehrnou, a i ta KBV je z nějakého svého důvodu BV. :nevim:
Rozvádět se nechceš, takže si potřebu mezilidského kontaktu saturuješ procházkami s kámoškou, což je za mě optimální řešení pro tvůj věk, rodinnou situaci i zdravotní stav.
Problem solved. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová