Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Teď odejdu já, resp. nebudu mít na diskuze čas, tak zas můžeš dělat show Ty.
![]()
@Centropen píše: Více
Si to pleteš! Nikdo mi to nekazil svými dementními vstupy!
![]()
@MyMelody píše: Více
Mně je to vždy nejdříve strašně líto, až si myslím, že to nikdy nepřestane, a po pár hodinách je to pryč. Prostě to narůstá a narůstá, ale se to nějak samo vyzkratuje. Něco jako u Marxe, že zvětšovaní kvantity se v určitý moment změní v novou kvalitu.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Doufám, že se mnou na dovolené jezdit neplánuješ? I když, dnes jsem celý den vyřizoval dovolenou pro rodinu, a ke konci jsem prohlásil, že v říjnu jedu k moři já, buďto s mladším dítětem, anebo si na to najdu nějakou společnost. Samotného mě to nebaví a @zmrzlik nesnáší chrápání. ![]()
@Valtr Hypnogen píše: Více
A jeje, zase tě pustili k Internetu? Skoro jsi měl štěstí, já už odsud vypadl, ale chyběl jsem tak moc, že se mě některé vydaly hledat po celém eMiminu, a provokovat, abych se vrátil, tak jsem jím udělal tu radost.
![]()
Teď zas budu mít týden volno, tak tu budu aktivnější. ![]()
@marin píše: Více
Máš pravdu, teď už se začínám spíše podobat Seanu Connery v důchodu, akorát tak šedivý ještě nejsem. ![]()

A zkoušel jsi to i spolu? Paralen s chlastem? ![]()
Mrcha v mužském provedení je haj.zl!
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Teď jsi mě urazila! To jak kdyby @zmrzlik, @Hanča1234 anebo @Černá Madonna porovnával s Tebou!
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
To zas ne, jenom jsem s nimi nechtěl spát přes noc, takže když to bylo večer, tak logicky šly k sobě. Prostě společné spaní je, na rozdíl od sexu, příliš intimní, aby jej člověk mohl provozovat jenom tak s nějakou náhodnou XYZ.
![]()
@jege píše: Více
Ok, pak jsem rada, ze Helmi tyhle intimni chvile po sexu, se mnou sdili bez problemu
A nechapu, co je na tom tak intimniho…
Ja jsem teda spac…takze je mi jedno jestli vedle me nekdo zvraci, nebo soulozi, ci pocita ovce… jestli ho znam, neznam…usnu jak spalek
Je pravda, ze jsem to tedy nikdy s nikym cizim, ci pochybnym nezkousela…
Do postele si „taham“ jen muze, se kterymi mam citove pouto…Takze tyto problemy nemusim resit.