Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stačilo mi fakt písnout: Sorry, dávám přednost manželství, manžel mi na něco přišel…
Ale ne: ona se prostě neozve… Jak malej parchant.
Sonarka kdysi napsala, že má dvě tváře. A má dvě tváře.
@Virgin_Mojito píše: Více
Nepisi nic o tom, že mu právo někdo upira.
@stock píše: Více
Ty píšeš, že má právo na svůj názor. Tak co jsi tím chtěla říct? Nebo proč zmiňuješ zřejmou věc?
@Virgin_Mojito píše: VíceŽe ho člověk, jsme v diskuzních fóru,, bud může číst, nebo nemusí..
@Valtr Hypnogen píše: Více
Nooo a uplne jednoduchy řešení to má… Napsat ji, ze mas Míšu, pritelkyni a sejit se nechceš
.
Proč to sem píšeš?🤔To jako že se ti neozvala, tak ses rozhodl psát tu věci ze soukromí, aby ses pomstil nebo aby sem přišla?
To si rozhoduje každý sám.
Takový přirozený průzkum veřejného mínění.
Funguje to tak od jeslí - někdo je oblíben v kolektivech napříč vzdělávacími ústavy od školky po VŠ, a i později proplouvá mezilidskými vztahy jako pstroužek bystřinou, někdo svou jinakostí naopak ve většině prostředí naráží.
Znáš geniální „když se všechno valí proti tobě, jedeš ve špatném jízdním pruhu“?
A vážně nepomůže namlouvat si, že já to mám dobře, akorát všichni ostatní to zase nepochopili.
Ne tedy, že bych si naivně myslela, že v 60+ může kdokoli změnit svůj celoživotní mind set.
Ale místo stavění sama sebe na piedestal mučedníka bych osobně zvolila cestu „takhle to mám, a že s tím někdo nesouzní, je mi upřímně u prd3l3.“
A mě zase přijde retardovaný na úrovni 14ti letýho kluka sem psát jak jste si to dělali po telefonu…navic, když víš, že ona si nepřeje, abys tu cokoliv osobniho psal…
Uražená ješitnost?
Jsem tak ráda, že ještě můžu mít reálný sex, mě by to po telefonu opravdu nestačilo.
Přesněji řečeno bych s tím neztrácela ani pět minut svého času.
Nejde najít si někoho v reálu?
I když jako výhra pro někoho nejsi, to je fakt.
@xiaxxx píše: Více
Je to vůbec pravda?
Nepřijde mi to pravděpodobné, proč by to dělala ![]()
Třeba o tom, jestli ten řád není náhodou pokrytecký.
Vždyť, co tu vidím, tak kdo nemá milenku/ce, tak je vlastně divný…divný?
![]()
Příspěvek upraven 26.08.26 v 10:22