Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Valtr Hypnogen píše: Více
Sám píšeš, že to s ní pěkně mává, tak proč čekáš, že zrovna v tomhle se zachová konkrétním způsobem?
@sirikit píše: Více
Asi na něco kápnul no… Ale jak říkám: rozloučit se mohla. Tohle vypaření nemam rád.
@Velryba černá píše: Více
Hele, mně se kvůli ní málem zabila moje holka. A ona se kvůli nasranému manželu nemůže ozvat? Jednou větou? Třeba: nejde to, dávám přednost manželství..
Ano, takže kdoví co se doma děje, může být i psychiatrický pacient.
Já jsem kvůli ní, když tahle diskuse začala, sem pak přestala chodit, jak to tady obsadila.
Nejdřív jsem si myslela, že to je Andromeda, která předvádí parodii na milenku, nemohla jsem věřit tomu, že to je reál.
A pak už to nešlo ani náhodně číst.
Ted si vem, jestli v tom jsou děti, tak asi mají doma jiné starosti, nebo mohou v tom být další virtuální milenci, neví nikdo.
Tak udělala to kvůli tobě, že jo. Malina nemá zodpovědnost za tvé vztahy.
@sirikit píše: Více
To by klidně mohlo být, že chudák manžel už má všeho dost.
Může chtít děti do péče, nevíme, jak ona by se sama uživila.
Možná je ve stavu, že je ochotna nosit sledovací kamerku i ve vagíně…
@free333 píše: Více
To by nestihla, psali jsme si každých pár sekund
@Velryba černá píše: Více
Udělala to kvůli našim smskám. V těch jsme jeli oba.
@free333 píše: Více
SIMku je samozřejmě možné přehodit do hloupého mobilu někde v nákupáku, kde se „zastaví“.
…Dvě minuty?
To by mě asi nebavilo. ![]()
Na jiné virtuální milence by čas neměla a hlavně jsme to chtěli převést z virtuálu do reality… a to i přes ty sledovací programy. Ale pak najednou nic.
Manžel na něco přišel a ona se prostě ani nerozloučila. No tak co. Budu se věnovat Mišuli a pak si třeba najdu ještě milenky, když to bude třeba. Ale už reálné: Z Prahy
Ale zodpovědnost za vztah, za aktuálního partnera, máš jenom ty. Stačilo nereagovat, v nouzi, pokud by tě stále kontaktovala, vyměnit číslo. Pořád mi připadáš akceschopnějšií ty. Malina se do toho evidentně zamotala přímo extrémně, čímž ji nehodnotím jako člověka.
@M_Vladim píše: Více
2 žhavé minuty lepší než půl hodina nudného sexu s někým, kdo tě nepřitahuje
S tebou může chtít být jen někdo naprosto d3mentní.