Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arthur Gobineau1 píše: Více
Nj, chtel jsi byt galantni a gentleman
To se ne vzdy vyplaci
![]()
Vidi proste v broskvickach a kabanosech nejake certoviny
Pritom je to zcela lidske
Ja to s Andym mela podobne, taky na kabanos doslo rychle
Mam se za to stydet? To je proste laska, to se pozna
![]()
@jege píše: Více
Aha…
Tak ja to tak nevnimam. Ale ja jsem zvrhlik, priznavam
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já jsem taky zvrhlík, Malina si hraje na to, že není, ale umí to pěkně rozpálit. Míša je ještě mladá a nezralá a naivní. Není jí to blízký.
Člověk potřebuje min. dvě ženy. Jednu na vanilkovej sex a romantiku, druhou na drsnej sex a jiný typ romantiky.
Upoceně dočítám až teď, ti Helmuti člověku dají zabrat!
![]()
Navíc já kráva se peču s „nebe v hubě“, nevím, jestli to má i nějaký jiný název, sněhovejma trubičkama a žloutkovejma věnečkama - a většina Helmutů měla cukrovku!
![]()
Nezabila bys je?
![]()
No nic, zítra podělím hodný sousedy a automechanika odnaproti, když proti přebytkům nemůžeme nic dělat, nezbývá, než toho využít. ![]()
A ta debata na téma Tumi a jeho chybějící záklopka je úplně zbytečná.
Stejně bude psát cokoli jeho chorý mozek napadne, a já nevidím žádný důvod, proč bych proti tomu měla nějak brojit.
Někdo si myslí, že rozčilování se kvůli tomu pomůže? ![]()
Ostatně v tomto ani jiném vláknu žádná Malina není a protože je půl vlákna promazaná, nezasvěcený z venku nemá potuchy, o koho go.
My sice potuchy máme, ale opravdu nemá smysl rozčilovat se na sebe vzájemně, kdo co schvaluje nebo neschvaluje, protože vliv obojího na tu neřízenou střelu se limitně blíží nule. ![]()
Tak tady o tom pssst, tady jsme v klastere
A slovo sex tu nikdo nezna, ani treba anal, oral, nebo sex po telefonu…to by treba Jege mohl mit zastavu a Adull by se pozvracela
To jsou strasne tajne veci a strasne intimni…a kdyz si treba chlap koupi stetku a ma s ni anal, je to taky strasne intimni a nesmi o tom pak nikde psat…hlavne ne manzelce
Ja treba za intimni povazuji uplne jine veci…treba neco, co dotycneho trapi, nejaka 13. komnata, co nerekne kazdemu, hluboke sramy na dusi…ale sex fakt ne. Sex je pudovy a povrchni. Muze byt i z lasky, ale porad je to vec, kterou jsme uz predtim delali s x poctem lidi. Tak jest. Odkryt svou dusi, to je skutecna intimita.
Příspěvek upraven 29.08.26 v 22:38
Takže s Helmutem to není vážný vztah? ![]()
Si zlato! Přesně jak píšeš. Zaujaly mě tu jen dvě ženy za celou dobu: ty a Malina. Obě umíte psát, umíte vyjádřit myšlenku. A ty myšlenky se mi líbí.
Proč bych se měla pozvracet? Představ si, že lidi dělají různé věci a nemusi to hned běžet vyblit na epipi jak puberťačka po prvnim sexu…Evidentně máš problém s psaným textem a tyhle infantilní trapnosti co tu rozséváš to vážně nespraví ![]()
@sirikit píše: Více
Helmuti maji cukrovku?
To me prekvapuje…ti moji dva, si naopak zivotospravu hlidaji…teda Helmut alespon, co se jidla tyce…co se piva tyce, uz tolik ne…
Ja mu psala, ze by zapadl mezi Cechy
A ta myslenka, ze ma mozna ceske koreny, tak zatim zustava nezodpovezena…
![]()
Jinak ano… Mali je, co se tohoto vlakna tyce, uz pomerne slusne anonymni…a ja nesnasim zakazy a omezovani, to se priznam…takze ja jsem pro, at si tu kazdy pise, co chce
Zvlast kdyz je to alespon trochu k tematu…tedy tema - vztahy, laska, sex.. Coz je posledni dobou vzacnost. Jestli je nekdo pohorsen, nemusi to cist. Tady jdeme proste obcas na dren. Neni to pro slabe povahy.
@Adull píše: Více
Tak si jdi do tematu o vareni, setreni, hackovani a pod
Kdyz tohle te pohorsuje. Mne Pirkova uprimnost nevadi. Tobe ano, coz je jen tvuj problem. Pokud by to vadilo Mali, za kterou tu vsichni hrozne radi mluvite, tak verim, ze si to spolu vykomunikuji. Nevim, proc by tu nekdo nemel neco psat jen proto, ze tobe se to nelibi.
Co mi vadí jsem psala jemu, ne tobě to za prvé…a za druhé, že ty nechápeš rozdíl v tom psát tu detaily o někom koho tu nikdo nezná a o někom kdo tu přispíval a nepřeje si to rozebrání fakt není můj problém. Chováš se jak malé dítě a motáš sem neustále sympatie/antipatie vůči Malině…si představ, že dospělí lidé dokážou posoudit co je fér a co není aniž by museli někoho milovat. A budu si kde budu chtít, tak si to moderování nech…
Ti ten avizovaný odchod dlouho nevydržel co ![]()