Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17847
29.8.26 20:42
@Velryba černá píše: Více

Tak to si predstavit neumim…neb Helmut by nic takoveho neudelal, nikdy. Pokud tedy z techto uvah vynechame Helmuta a predstavime si, ze by sem takto psal jiny muz, se kterym neco mam/mela jsem…asi bych se snazila to s nim resit a pidit se po tom, proc to dela…pokud by psal jen tolik, co Pirko, jeste bych to dokazala akceptovat a prejit s tim, ze byl rozruseny, pokud by nepsal nic dalsiho. Ale jak tu uz bylo receno, Mali prece vedela, jak to Pirko ma…a ze tohle je vice, nez realne, ze znovu nastane… :nevim: Nesoudim to, jen konstatuji. A stojim si za tim, ze Pirko nenapsal nic tak hrozneho. Ale zaroven uznavam, ze je to vec nazoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
29.8.26 20:46
@Luxusnixicht píše: Více

Ne, představ si tak právě Helmuta, Malina je na Pírka také fixovaná. Čili bys radost opravdu neměla. Ať už by rozrušený byl nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.26 20:54

Ona mi občas dělala schválnosti a přiznala mi to. Jak tu „flirtovala“ s bobrem, tak to i Klopotka uznala, že dělat tohle s člověkem, co tu na mě celou dobu jen nadává, není fér. A těch věcí bylo víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.26 20:55

V uzavřenkách mě probírala, i když jsem tu na jaře měsíce nebyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.26 20:57

Teď mi prostě řekla, že mě miluje, že mi ale nemůže věřit, že jsem na ní často zlej, že chce zůstat s impotentním manželem a že si milence hledat nebude (nevěřím, do budoucna).

Kamarádka prý být nemůže.

Takže jsme to ukončili. Nepíšeme si od včera. Zatím je to jeden den.

Takže kontakty na sebe máme, ale ukončili jsme komunikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
29.8.26 21:02

Chci dnes zase sexovat, přestože jsme tento týden sexovali už dvakrát. Mám ho znásilnit? Dnes jsem četla článek na novinkách, že standard je prý jednou týdně v trvalých vztazích.

• Citovat
  • Upravit
29.8.26 21:02

Já se budu věnovat Míše, stejně si to zaslouží. Neměl bych jí podvádět, to je ta moje blbá povaha. Přitom jí ubližovat nechci. Mam jí rád víc než kohokoliv. Jen prostě když mě nějaká holka umí rozpálit, sexuálně navnadit, tak co mam dělat? Jsem jen člověk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.26 21:03

Nic lidského mi není cizí :nevim:

Míša je víc můj typ. Malina je zase se mnou nějak duševně propojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17847
29.8.26 21:10
@Arthur Gobineau1 píše: Více

To jsem tak presne mela s Helmutem a Andym…s Helmim dusevni propojeni a s Andym zase tu pritazlivost, byl presne muj typ..takze ano, clovek muze chtit dva lidi, kazdeho jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17847
29.8.26 21:11

Mate to vy muzi tezke… :( :hug: :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.26 21:11

Já jsem rozervaná duše, duše básníka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40161
29.8.26 21:14

Asi se zaučuje nový admin, protože jsem nahlásil spam v SZ, kde mi nějaká Ukrajinka s rakovinou nabízela 5M dolarů, když se postarám o její 16 letou dceru, a oni zablokovali nějaký účet, ale mě také zablokovali možnost psát na eMimino. V anonymním okně to přihlášení a psaní příspěvku jde, v normálním nejde, a když se v něm odhlásím, tak už se ani nepřihlásím! :zed: :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17847

O bobra nikdy zajem nemela, neboj…ale jo, je to i tak neprijemne..ja jsem taky zarliva, ale zase na Andyho jsem nezarlila nikdy, to bylo pro me zvlastni…na Helmuta zarlim, i kdyz jde vynest odpadky :nevim: :lol: Je to zvlastni, jak v nas kazdy vyvolava neco jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602

A kdyby to sem chtěla psát, udělá to sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.26 21:15

Svobodná vůle neexistuje.

Svoboda je definovaná jako příčina ze sebe vzešlá. Jako možnost se chovat jinak za stejných, naprosto stejných podmínek. Ale to není možné.

1 ) kauzalita: příčin-následek-příčna-následek = žádná svoboda

2 ) náhoda: chaos, žádná svoboda, ale chaotické chování

3 ) spojení náhody a kauzality to samé

Určují nás geny a výchova a okolní vlivy. I nemoce můžou ovlivnit mozek a duši.

Nejsme nic než souhrn genů a výchovy a za stejných okolností bysme se rozhodli stejně. Ano, můžeme se poučit, ale to až pro příště. A to příště bude opět nesvobodné. To, jestli se poučíme, záleží na vrozeném IQ, na výchově, na okolí..

Takže svoboda není, to ale neznamená, že nebezpečné lidi nemáme trestat a zavírat. Abysme chránili společnost. Ale svobodná vůle není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová