Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18166
29.8.26 19:43
@Adull píše: Více

Tak jestli ti tohle prijde nejak intimni, nevhodne, ci dokonce eroticke, tak kdyby jsi videla, co si piseme s Helmutem, mozna by jsi se z toho nadosmrti nevzpamatovala :nevim: :think: Asi jsi puritanka, nebo verici :nevim: A dobre, budeme se tu teda bavit o zradle a o slevach v Tescu, ale po vzoru Sir, se radeji po dobu probirani techto temat, odporoucim, neb duchodkyne jeste nejsem a vy si to tady tedy uzijte :* :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
29.8.26 19:45
@Centropen píše: Více

Mně přijde, že v Turecku je pořád ten orientální nádech, ten úplně nemusím.
Do Egypta bych nikdy nejela, vlastně mě tam nic neláká.

Edit :teď jsem se ptala chlapa, co mu vadí na dovolené v Turecku, tak prý mu vadí Turci :lol:

Příspěvek upraven 29.08.26 v 20:32

• Citovat
  • Upravit
2049
29.8.26 19:45
@Luxusnixicht píše: Více

Tady nikdo nerozporuje, že ti dva si mohou psát vlastně cokoli. Ale kdyby tu začal cokoli detailněji popisovat Helmut, včetně nejrůznější kritiky tvé osoby, možná bys nadšená nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
29.8.26 19:50
@Velryba černá píše: Více

Přiznám se, že Pírkovi tady věřím asi tak 20% co píše, z větší části jde o jeho fantazie, můj názor. Stejně reálně nic neproběhlo a Malina de facto ani nevěrná nebyla.

• Citovat
  • Upravit
2049
29.8.26 19:52
@Virgin_Mojito píše: Více

I kdyby to byly výmysly, patrně nikdo nechce číst takové věci od někoho, na kom mu záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10481
29.8.26 19:54

To že má někdo zásady a názor na pouštění intimních informaci do éretu vůbec nesouvisí s tim jeslti mám nebo nemám ráda Malinu…
Někdy mi přijde, že máš uvažování jako dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
29.8.26 19:54

Komu na čem záleží? Jako Malině? Přijde mi, že se točíme v kruhu. Jak donutíš Pírka sem nepsat? Morálními apely? Zbytek je už jen omáčka.

• Citovat
  • Upravit
10481
29.8.26 19:55
@Centropen píše: Více

Taky mám ráda Turecko jako dovolenkovou destinaci  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
29.8.26 19:56
@Virgin_Mojito píše: Více

Nepsala jsem nic o tom, jak ho donutit, aby nepsal. Chybí mu brzda, kterou většina lidí disponuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
29.8.26 19:57

No to my víme dávno.

• Citovat
  • Upravit
10481
29.8.26 19:59

Bože absolutně jsi nepochopila wo co go🤦🏼‍♀️…Mě je u zad@Le co si píšete s Helmutem…a ne nejsem konzerva…ale kdyby mi někdo s kým jsem si psala napsal, že mu vadí pousteni informaci o něm…tak to prostě nedělám..ale to vysvětlovat někomu, kdo o sobě vyblije všechno je jako házet hrách na zeď…to uznavám :pankac:

Příspěvek upraven 29.08.26 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
29.8.26 19:59

Příští rok chci jet na Sardinii

Příspěvek upraven 29.08.26 v 20:26

• Citovat
  • Upravit
2049
29.8.26 20:00

@Virgin_Mojito to tady víme všichni, samozřejmě. Ale celé to vzniklo v reakci na LX, která patrně nevidí rozdíl mezi konverzací ryze soukromou a vypisováním nejrůznějších úvah veřejně. Proto mě zajímalo, jak by byla nadšená z toho, kdyby tu takto začal psát Helmut o ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
29.8.26 20:01

LX trolí jako vždycky. Je taky ráda v opozici.

• Citovat
  • Upravit
10481
29.8.26 20:03

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie