Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Tak jestli ti tohle prijde nejak intimni, nevhodne, ci dokonce eroticke, tak kdyby jsi videla, co si piseme s Helmutem, mozna by jsi se z toho nadosmrti nevzpamatovala
Asi jsi puritanka, nebo verici
A dobre, budeme se tu teda bavit o zradle a o slevach v Tescu, ale po vzoru Sir, se radeji po dobu probirani techto temat, odporoucim, neb duchodkyne jeste nejsem a vy si to tady tedy uzijte
![]()
@Centropen píše: Více
Mně přijde, že v Turecku je pořád ten orientální nádech, ten úplně nemusím.
Do Egypta bych nikdy nejela, vlastně mě tam nic neláká.
Edit :teď jsem se ptala chlapa, co mu vadí na dovolené v Turecku, tak prý mu vadí Turci ![]()
Příspěvek upraven 29.08.26 v 20:32
@Luxusnixicht píše: Více
Tady nikdo nerozporuje, že ti dva si mohou psát vlastně cokoli. Ale kdyby tu začal cokoli detailněji popisovat Helmut, včetně nejrůznější kritiky tvé osoby, možná bys nadšená nebyla.
@Velryba černá píše: Více
Přiznám se, že Pírkovi tady věřím asi tak 20% co píše, z větší části jde o jeho fantazie, můj názor. Stejně reálně nic neproběhlo a Malina de facto ani nevěrná nebyla.
@Virgin_Mojito píše: Více
I kdyby to byly výmysly, patrně nikdo nechce číst takové věci od někoho, na kom mu záleží.
To že má někdo zásady a názor na pouštění intimních informaci do éretu vůbec nesouvisí s tim jeslti mám nebo nemám ráda Malinu…
Někdy mi přijde, že máš uvažování jako dítě…
Komu na čem záleží? Jako Malině? Přijde mi, že se točíme v kruhu. Jak donutíš Pírka sem nepsat? Morálními apely? Zbytek je už jen omáčka.
@Centropen píše: Více
Taky mám ráda Turecko jako dovolenkovou destinaci ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Nepsala jsem nic o tom, jak ho donutit, aby nepsal. Chybí mu brzda, kterou většina lidí disponuje.
Bože absolutně jsi nepochopila wo co go🤦🏼♀️…Mě je u zad@Le co si píšete s Helmutem…a ne nejsem konzerva…ale kdyby mi někdo s kým jsem si psala napsal, že mu vadí pousteni informaci o něm…tak to prostě nedělám..ale to vysvětlovat někomu, kdo o sobě vyblije všechno je jako házet hrách na zeď…to uznavám ![]()
Příspěvek upraven 29.08.26 v 20:01
Příští rok chci jet na Sardinii
Příspěvek upraven 29.08.26 v 20:26
@Virgin_Mojito to tady víme všichni, samozřejmě. Ale celé to vzniklo v reakci na LX, která patrně nevidí rozdíl mezi konverzací ryze soukromou a vypisováním nejrůznějších úvah veřejně. Proto mě zajímalo, jak by byla nadšená z toho, kdyby tu takto začal psát Helmut o ní.
LX trolí jako vždycky. Je taky ráda v opozici.