Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Taky ty připomínky nebyly směřovány na tebe, jak sis jistě všimla. Na fyzičnu není nic intimniho?🤦🏼♀️..Po tom cos tu vyprávěla se nedivím, že tobě to přijde normální, ale jednak tvoji Helmuti sem nepřispívali a představ si, že jsou lidi, kterým to vadí…a to by měl dotyčný respektovat ![]()
@marin píše: Více
Pérem křížek na čele…to fakt neni popis, máš recht ![]()
@Adull píše: Více
Hlavne Malina vedela, jak je Pírko indiskrétní a co všechno už ji proved, a přesto si s nim zase psala. A pokud ji manžel napích mobil, tak vedel i na které stránky chodí a muže to ted tady číst. A bud je Pírko tak omezeny, ze mu to nedochází, jak ji může doma udelat zle, nebo to dela schválně. Přikláním se k variante B.
Americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) schválil lék na cukrovku Mounjaro od společnosti Eli Lilly i jako lék, který snižuje riziko úmrtí z kardiovaskulárních příčin, infarktu myokardu a mrtvice u dospělých s diabetem 2. typu a vysokým rizikem kardiovaskulárních příhod.
Schválení je založeno na studii SURPASS-CVOT s 13 299 účastníky ve 30 zemích.
Mounjaro vedl k o 8 procent nižší míře závažných kardiovaskulárních příhod než starší lék na cukrovku Trulicity od společnosti Eli Lilly a splnil cíl studie, kterým byla statistická non-inferiorita.
Superiorita oproti Trulicity nebyla prokázána.
Mounjaro, který působí na receptory GIP a GLP-1, je již schválen pro kontrolu hladiny cukru v krvi u diabetu 2. typu./Placera
@Arturie píše: Více
Taky si to myslím, že je mu jedno anebo to dokonce dělá schválně, aby se jí pomstil.
![]()
Mně, když Malina napsala, abych neprozrazoval její identitu, tak byť jsme nebyli zrovna v ideálních vztazích, tak jsem jí odepsal, že jednak nemám co prozradit, protože jí nevím, ale že i kdybych jí věděl, tak si jí nechám pro sebe, jelikož z toho, že bych jí prozradil a jí tím ublížil, bych nic neměl a tohle se prostě nedělá. ![]()
@jege píše: Více
Malině jsme tu psali většina, že Pírko je de.ment. Varovali jsme ji. Dočkali jsme se akorát narceni, že závidíme a jsme zlí apod.
To, co dělá Pírko je nepříjemné, ale její podíl na tom je taky.
Každopádně, už bych toho nechala, není tu ani jeden a nebudeme je vyvolávat. Mně nechybí žádný z nich.
@Virgin_Mojito píše: Více
Závidíte jí, že si se mnou začla. Závidíte mi doktorát, velké péro, hodně vlasů, pěkné tělo. Prostě všecko. ![]()
A jí závidíte, že jsme spolu měli vztah, byť to nevyšlo. I díky tomu, že dala hodně na rady lidí odsud.
@Arthur Gobineau1 píše: Více
S tebou? Tady se psalo o Pírkovi! ![]()
@Arthur Gobineau1 píše: Více
Já ti závidím tu knížku Ferda mravenec. ![]()
Zbytek mám doma. ![]()
@aiwwa píše: Více
Co víš, třeba by ti jí věnoval, když jí nepotřebuje. Dejte si rande na Karlově mostě, ale bacha, ať nedopadneš jak Malina.
![]()
@jege proč vlastně jela rodinka do Turecka? Je to tam dobrý?
Přiznám se, že jsem tam nikdy nebyla, my více preferujeme tu evropskou cast Evropy
Španělsko a Řecko.
@jege píše: Více
Myslím, že jsou mnohem jednodušší způsoby jak si pořídit knihu. ![]()
@Adull píše: Více
A co ten nahly zajem o to, co by mohlo Mali vadit? Nevsimla jsem si, ze by jsi s ni kdy sympatizovala, spis jsi si rada kopla. Tak na povez, co za tim vezi, protoze tvou starost o ni, ti neverim ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Za mě je Turecko hrozně fajn. Krásně, teplo, čisto, doba doletu výborná, super služby. Jezdíme opakovaně.
Oproti treba Egypťanům jsou spolehlivější, méně vtíraví. Srdeční. Je znát, že jsou Evropou do jisté míry ovlivněni.
Přirovnala bych to cca k Ománu a jejich prozápadním nastavením.
Za mě pohodová země.