Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Copak je tak těžké pro tygra, aby se dal na veganskou stravu? ![]()
Ale nejen zvířata jsou na sebe zlá. Až se Slunce zvětší, spálí Zemi jednou provždy. A to taky není hezké chování ![]()
@Arthur Gobineau1 píše: Více
Psát/říkat něco kamarádům/kamarádkám v uzavřenkách/u piva, je něco jiného, než to blít do veřejné diskuze!
![]()
Je.. stejně tak jako pro tebe přestat sem psát tyhle hovadiny ![]()
Njn, chtělo by to účinnou léčbu u obou! ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Orientální nádech se v turecku asi tak nejak očekává
![]()
Egypt má bezkonkurenční moře. To prostě nic nepřekoná. Ale Egypt je prostě Egypt
da se o něm napsat hodně hodně vychválit ale stejně budou mít lidi předsudky.
Já třeba nemusím v turecku takové ty gigantické hotelové Komplexy ala paneláky. Lze tam ale najít i úplně jiný typ hotelu. Naštěstí.
Do obou zemí ale jezdí poměrně hojně rusáci a to zas tak úplně nejde pod fous mi. Ale chápu ty země. Host přijede, platí a je jim celkem buřt odkud. Hlavně, že mají obživu.
@Virgin_Mojito píše: Více
Měla bys to tady přestat číst, nebo budeš hypersexuální! Anebo si najít milence. ![]()
Kdy se Fuki chystá do Čech? Případně zkus virtuálního milence, třeba tě to uspokojí. Mohu doporučit Groka, ten ti bude psát cokoliv budeš chtít a nebude se krotit nějakými vnitřními filtry. ![]()
@jege píše: Více
Fuki je obsazený a žádný milenec mě nechce. Ale už jsem se uklidnila. Pan Arthur je spolehlivě anti sexuální. Jako antikoncepce.
Podívejte, já jsem navrhnul Malině, že můžeme žít ve třech. Míša by na to přistoupila, protože mě miluje. Ale Malina nechce = nemiluje mě. Kdyby mě milovala, tak mi nedá „sbohem“. Mohli jsme mít krásný vztah. Milenecký. Ona má manžela, já Míšu. Byli bysme si kvit. Akorát já teda s Míšou spim. Ona s manželem moc ne… Ale jinak bysme si byli kvit
Příspěvek upraven 29.08.26 v 21:38
@Velryba černá píše: Více
Ne zamerne, spis dle toho, co je realne…nemam duvod si to predstavovat, Helmut je uplne jiny a takoveho ho miluju a takoveho jsem si ho vybrala…tohle, co ty pises, neni Helmut.
@Centropen píše: Více
Ale ne. Já to mám tak vždy pár dní před menstruací. Pak to přejde.
@Luxusnixicht píše: Více
Bojuj!!! Bojuj!!! Oni tady chtěj jen každýmu pokazit vztahy.