Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Zkus toho Pírka, třeba si budete rozumět. ![]()
@jege píše: Více
Myslim, ze to kamaradeni nam jde dobre…a nechceme to nicit
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Njn, chtěla bys milence, ať nejsi tady za černou ovci, a jediný chlap, který by tady přicházel do úvahy, tak se najednou odmlčel. ![]()
Zkus skočit s Vladimem na zmrzlinu, dokud je ještě teplo, třeba přeskočí jiskra.
![]()
@jege píše: Více
Ono by mě Fuki nejspíš nechtěl stejně ![]()
Vladim nevím kdo je ![]()
Ale tohle ti podle me řekl uz v té minulé pauze. Moc si ho nárokuješ, tak si tě mlčením umístí tam, kam podle něho patříš.
Až budeš vycukaná dostatečně, zase budeš chvíli „hodná“
Son, on s tebou dobře cvičí.
@marin píše: Více
Hele, čím jsem starší, tím jsem lepší, protože mi už málo na čem opravdu záleží, tudíž nemám komplexy komunikovat jak já chci a o čem chci. A kupodivu, většinou to má lepší úspěch než když se o něco mermomocí snažím a záleží mi na tom. A když to nezapůsobí, tak mě to nemrzí, protože se vlastně nic neděje.
![]()
A co KSV? Pokecat, někam si vyrazit, zashukat si, a Míša i Malina o tom nemusí vůbec vědět? ![]()
V tom případě je ale něco špatně u vás. Manžel rozhodne neni nadržený nevyužitý chlap, ale jsem si jistá, že bych nahá doma bez povšimnutí určitě neprošla ani tam, natož zpátky.
![]()
@Centropen píše: Více
Tak já netvrdím, že nereaguje nikdy, ale že by z toho byl nějak na větvi, to určitě není.
Obyčejná věc. Nijak nekomentuje a ani se na mě nevrhá.
Příspěvek upraven 04.09.26 v 20:53
@Adull píše: Více
Takhle určo ne, zablejskne mu v oku, i když se sprchuju a on si přijde do koupelny vyčistit zuby.
Ale bráno v souvislostech „vzájemně se vymlčujeme a kdo se první vycuká, pošle druhému nahaté videjko, srdíčko a omluvu“ mi přišlo strašně vtipné. Což samozřejmě neznamená, že to na někoho nemůže fungovat.
@Centropen píše: Více
Jenze me uz ted nejaka jeho nekolikadenni pauza, nerozhodi…
At cini, jak mysli…mne je vlastne ted fajn…nemusim ho resit ![]()
Hele, fakt jo. Doporučuji. Zašukáme a dobrý.
![]()