Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Centropen píše: Více
Tak ono je to asi i o zvyklostech každé konkrétní rodiny.
U nás nahota není žádné tabu, vyhrazené jen pro chvíle erotiky.
Přes léto se běžně nazí ochlazujeme ve vířivce, kdo by se na tu chvíli rval do plavek a proč? Chlap většinou spává nahý, pokud si teda před spaním oblečený nečte a nevytuhne v triku, občas se řehtám, když jdu do ložnice a proti mě hezký chlapský zadek (spává „na Supermana“ na břiše), že to je smutné, přes 30 let podnikání a furt má holou pr.del!
![]()
Já teda až tak nahatá nechodím, ale klidně si přejdu z koupelny v ručníku nebo v prádle pro oblečení…, takže kdyby z toho měl být pokaždé sex, dost by nám to bořilo denní itinerář. ![]()
Příspěvek upraven 04.09.26 v 22:15
Když jsem na chlapa naštvaná, sex s ním nechci. Potřebuju danou věc nejdřív vyjasnit.
@Luxusnixicht píše: Více
Nemusíš, ale řešíš, páč tě to stejně dere a na tu zprávu prostě čekáš. To je naprosto normální a ví to i Helmut. Ve tvém případě je ale blbé, že už bylo ticho i dva měsíce, což nejsou dobré vyhlídky.
Proč jsi to vlastně nenechala být a nezůstala jsi nad věcí stejne jako týdny předtím? Jak dlouho ti to předsevzetí vlastně vydrželo?
@jege píše: Více
Diky za rady, ale kdybychom chteli, uz to udelame davno ![]()
A kdo nastoupí na koho? ![]()
Tohle u nás fakt ne, ani z jedné strany.
Sex je spontánní radost, ne omluvenka.
@Luxusnixicht píše: VíceŠpatná odpověď.
@sirikit no asi jsem to špatně napsala, taky nechodím doma nahatá. A prevlikam se běžně před ním, nikam neschovavam, máme jednu ložnici, máme byt. Mně přijde, že je na to absolutně zvyklý a bere to jako normální věc.
@sirikit píše: Více
Neříkám pokaždé sex, ale minimálně pochvalné mručení, případně potlapkání, když jsme si nadosah. ![]()
@tess50 píše: Více
Vždyť píšu, že nesedí reálie. Ty znáš Chauváče? ![]()
@sirikit píše: Více
Udobřovačka. Většinou jsem já ten co mlčí, a když už se mi mlčet nechce, tak je tohle způsob, jak si zase k sobě najít cestu. ![]()
Ale někdy je to i naopak. Když ví, že něco přepískl, tak přijde, dá mi pusu a kdyz ji opětuji, tak je usmiřovací sex. Easy. ![]()
Příspěvek upraven 04.09.26 v 21:04
Myslim, ze mi to nevydrzelo vubec
Od toho navratu, uz jsem ho stihla nekolikrat zablokovat…nekolikrat mu „za trest“ odebrat zpravy, fotky, videa, dat ho do ignorace…prislo mi spis, ze je to po te pauze jeste horsi…ano vim, ze to vi, ze cekam a zvlast potom, co jsem mu do te zpravy vcera napsala, je mi jasne, ze to dela zamerne…napsala jsem mu neco jako, ze ho mam moc rada…a pro nej to evidentne bylo, jak kdybych mu do ruky dala zbran…
Milujici chlap by reagoval, i kdyby dotycna provedla nevim co…Je to proste uz cely spatne…a uz si taky posledni dobou rikam, ze si zaslouzim neco lepsiho…
Nojo, známá věc, kolik lidí, tolik chutí.
Mám to jako Mangovic, potřebuju normálně oblečená věci probrat.
Sex mám v úplně jiné, než usmiřovací krabičce.
A vůbec, nepotřebuju drahé polovici odkrvovat mozek nahotou!
Mám pravdu i v teplákach!☝️
@Luxusnixicht píše: Více
No, lepšího…hlavně si zasloužíš něco reálného. Něco bez zatížení tou nedůvěrou. Zas na druhou stranu ale sama o sobě víš, že tyhle emocionální tsunami v podstatě potřebuješ, takže nikde není dáno, ze někomu jinému bys nedělala totéž. ![]()
Chápu, že je někdo takto animální, ale já potřebuju nejdřív problém probrat, vyjasnit si postoje, eventuálně dojít ke shodě. To mě teprve vrátí do normálního módu fungování.