Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10491
4.9.26 21:08
@Centropen píše: Více

Přesně tak…normální chlap… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
4.9.26 21:09
@sirikit píše: Více

Když mi se to pak případně všechnonohem lépe probírá v náruči a v klidu
Bez nervů a afektu. Proto mlčím. Musím vychladnout, sama se odnasrat a pak teprve můžeme k něčemu dojít
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40295
4.9.26 21:13
@jege píše: Více
:think: Teď jsi někoho nakrknul. :mrgreen:
A já to nejsem. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77938
4.9.26 21:14
@Adull píše: Více

Jo, no vidíš, Plukovníkovu synkovi bude za chvíli 40, to by věkově celkem odpovídalo.
A je to jen něco málo přes 4 hoďky cesta, což by si oproti Helmutovi o dost polepšila. :palec:

Příspěvek upraven 04.09.26 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30525
4.9.26 21:14
@jege píše: Více

To jsou ty zkusenosti přicházející vekem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18320
4.9.26 21:19

Asi potrebuju nekoho, kdo me tak trochu zkroti :nevim: :jazyk: :oops: U Andyho jsem si tohle treba nikdy nedovolila…ale je pravda, ze Andyho jsem zase az tolik neprozivala…i kdyz jeden cas to bylo intenzivnejsi…ale u nej jsem vubec tyhle veletoce a sileny pocity nemela, ani co se zarlivosti tyce…to ve mne umel vzbudit jen Helmut…ja mam z vetsiny chlapu s. randu :nevim: :jazyk: :oops: :lol: A mam je na haku…Helmut ve mne vzbuzuje naprosto silene pocity…proto tak chapu pribeh Mali a Pirka…nekteri lide na nas proste tak pusobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
4.9.26 21:19

@sirikit co psice, je klidnější, než ty? Již brzy, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
4.9.26 21:23
@Luxusnixicht píše: Více

To asi dokážu pochopit, ale jenom v případě, že má ten chlap svatou trpělivost a dokáže to ustát. Ve tvém případě, to ale už teď vypadá, že Helmiho pohár je před přetečením. Je fakt napováženou, abys to jednou nepřehnala. A hlavně, kdybys měla objektivní důvod, ale ta máš „intuici“ víš, jak ho to musí srát? Nebo je mu to fuk. Těžko odhadovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18320
4.9.26 21:24
@sirikit píše: Více

To by byl primo tajfun :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
4.9.26 21:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109728
4.9.26 21:48
@Luxusnixicht píše: Více

Jj, teď má jako novinku.. Lupave prsty.. a praskla mu žilka v oku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10491
4.9.26 21:51
@Venetia píše: Více

V mládí je novinka nová poloha…na stáří lupavé prsty :mrgreen: Mimochodem co to jako je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18320
4.9.26 21:55

To mame ale vzajemne…muj pohar je taky uz po okraj…vis co, mne prijde, ze ja musim proste vsechno chapat…jeho dovolenou, jeho Ex, jeho odmlky, jeho laxnost…a ja tu trpelivost taky nemam nekonecnou…hezky to popsala Andelska pani :D Je to trochu ezo, ale cucela jsem, jak to sedi…totiz souctem nasich cisel nam vyslo vztahove cislo 6 - coz pry je cislo vztahu vlastnickych, destruktivnich, nebo stalych a harmonickych…nic mezitim :lol: Zacinajici vztahy jsou plne romantiky, pochopeni, souladu, velke zamilovanosti, souhry a naprosteho poblazneni…avsak casem se mohou preklenout do roviny, kde jeden chce vladnout druhemu, nastane mereni sil, dojde k silne neduvere a nepochopeni…vztah sestkovy muze byt poznamenan vlivem jednoho z rodicu, u jednoho, ci obou jedincu…sedmicka ( já ), pokud je vedoma a zvlada sve emoce, dokaze vztah krasne vest a partnera inspirovat…pokud vsak nezvlada sve emoce, je vybusna, zarliva a majetnicka, je to prave ona, ktera dokaze vztah zcela znicit :oops: Ma tendenci osmicku obvinovat a casem i nenavidet… :oops: :jazyk: Nj… :? ale co s tim…to se proste neda ovladat…ja se snazim, ale vysledkem je vzdy je to, ze naprosto bouchnu…a o to pak vic, o co dele jsem se ovladala…asi to zkratka nejde…museli by jsme jeden, nebo druhy, sam sebe dost potlacit…ustoupit ze sebe. Ja byla od ex zvykla na neco jineho…ten me nahanel, kdyz jsem nepsala, vytykal mi, kdyz jsem ho nechytla za ruku, nedala pusu a tak…a tahle laxnost u Helmuta, me nekdy nici a nerozumim tomu…a pak si ruzne domyslim…ono to nemusi znament, ze ma mene rad, je ma rad jinak a me to hrozne znejistuje. Ale tam je spatne vice veci…ta dalka, jeho stav, o kterem zrejme lze, jinak by se snazil jinak…a on misto toho, aby me nejak ujistoval, jeste leckdy prilozi pod kotel… :zed: Takze ty chyby urcite nedelam jen ja. Ale zrejme chci neco, co on neumi splnit/dat…jenze kdyz clovek miluje, neumi nechtit vse…a to ja jsem jeste dost tolerantni…to jsem mu i napsala, ze by asi maloktera zena tolerovala jeho dovolene s Ex a to, ze se ozyva po x hodinach…ze jina by mu proste zavolala, kdyby neodpovidal a bylo by :jazyk: :mrgreen: A jak jsem tu uz psala, kdyz tu byl Andy, taky bylo videt, ze mu vadi, kdyz neodpovidam v urcitem casovem limitu 8) To zase souvisi s tou intuici…a kdyz mas k nekomu blizko, tohle vis…myslim, ze dokud on nebude chtit byt verny a snazit se jen u me, tak to fungovat nemuze…tak to proste je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109728
4.9.26 21:58
@Virgin_Mojito píše: Více

Tobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40918
4.9.26 21:59