Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Tak dlouho jsem nebyla. A souhlasim, ze dopredu nevis, jak vztah dopadne a muzes to uzavrit snad na smrtelne posteli.
@jege píše: Více
Proto jsem ti rekla, ze si mas nakreslit Fukyho ikonku, koukni jak takova prkotina na nektere zabira ![]()
@Velryba černá píše: Více
Tak to je v pohodě… Nesnáším zvyšování hlasů
@Centropen píše: Více
Na to mame literaturu, studie, ktere uvadeji, ze po prichodu deti se vztah ve vyznamnem poctu pripadu zhorsil, jsou to obecne dostupne informace.
Příspěvek upraven 06.09.26 v 20:38
@Virgin_Mojito píše: Více
Milenecký vztah není vztah… Tam řvaní nepatří
@sirikit píše: Více
Ano…a s postupem casu si clovek rika, zda je v tom psani dotycneho, vubec neco autentickeho…opravdove pocity, nebo jen namotavaci a udrzovaci zvasty…?
A pri tom vyjasnovani a usmirovani obzvlast…tam Helmut nema moc fantazii a pise porad ty stejne fraze, co uz psal po sté…a mne tim i tak nejak prijde, ze mi chce jen zacpat usta, uchlacholit me, ale neni v tom sdeleni nic z nej…nic, co by skutecne prozival…jsou to jen takove diplomaticke reci, bez nejakych vyraznejsich emoci…protoze pise dokola to same…a mne se to nejak vsechno zacina zajidat…a i kdyz vcera psal, ze mi rika po tisic páté, ze jina zena neni a ze mi prece slibil, ze by mi to hned rekl ( haha ), tak tomu nedokazu vubec verit…vzdyt jen to sdeleni samotne, je nesmysl…proc by mi to hned rikal.?
A proc by mi to vubec kdy rikal…kdyz neni sance, ze bych to mohla jakkoliv zjistit…a jeste tam vzdy doda, ze ale to stejne chce i ode me…cemuz teda zase ale verim
No ale celkove jsem z toho vseho uz nejak otravena…vystavena a ted vubec nevim, co dal…mozna navrhnu pro zmenu pauzu ja…ne teda tak dlouhou…ale zjistuju, ze kdyz si nepiseme, ze je mi nejak lepe
Hlavne nemam zadny nervy, nemusim resit, proc zase nepise, proc nereaguje, proc si to neprecetl, proc mu to tak trva a pod…
@Luxusnixicht píše: Více
Samozrejme nemusi byt dokonaly princ, takovy ani neexistuje, ale minimalne by mi chlap nemel lhat a mit me za blbecka, nemel by byt zadany a ja byt jen jeho povyrazeni a mel by me milovat… to prece neni ocekavani nerealniho princovstvi, je to standard a realni pohled a narok na vztah.
Příspěvek upraven 06.09.26 v 20:36
@Venetia píše: Více
A co se stalo?
![]()
Bože, vy jste tady tak náladové, člověk se na vás křivě podívá, a hned je rozchod na stole. ![]()
Příspěvek upraven 06.09.26 v 20:44
@Luxusnixicht píše: Více
O tom si psala ty, ze si kdysi verila, ze milenka musi byt krasava, na co jsem ti odpovedela, ze v takovem predpokladu nevidim logiku. A ano souhlasim, je to o sebevedomi a sebeucte. A taky souhlas, ze milenka jde casto do milenectvi, protoze je zamilovana.
Ale jinak vzhled s tim souvisi, uvadi se, ze lidi, co si neveri a pochybuji o sobe, podvadeji o neco vic, za mne v tom vidim jistou logiku, protoze si na rozdil od sebevedomych, atraktivnejsich potrebuji neco dokazovat.
Příspěvek upraven 06.09.26 v 21:20
@Virgin_Mojito píše: Více
Ja jsem ale velmi skepticky romantik ![]()
@MyMelody píše: Více
Atraktivní mají víc příležitostí…třeba ženy…muži je více oslovují, nadbihají jim. Pochybuju, že ženatý chlap si vyhlidne šeredu a řekne si…tak tu toužím přefiknout ![]()
@MyMelody píše: Více
Tak to zase nevim, zda neatraktivni podvadi o tolik vice, nez atraktivni
V tomhle nebudou velke rozdily…ja zase cetla, ze je lepsi, mit mene aktraktivniho muze, ze pak je vetsi sance, ze zustane verny…
Tak si pak vyber
Nejvetsi prusvih je pry, kdyz je chlap vyrazne atraktivnejsi, nez jeho partnerka…opacne to nevadi ![]()
@Adull píše: Více
Ano, zas ale s atraktivnym clovekom to nic nerobi, je to pre neho rutina, je na to zvyknuty a nepotrebuje si nic dokazovat. Proste chcem povedat, ze predpoklad, ze atraktivny clovek podvadza viac, je mylny. Niekde som citala, ze u zien plati opak, ze menej atraktivne podvadzaju o nieco viac, ale ci to plati aj u muzov, neviem.