Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1499
6.9.26 20:21
@jege píše: Více

Tak dlouho jsem nebyla. A souhlasim, ze dopredu nevis, jak vztah dopadne a muzes to uzavrit snad na smrtelne posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
6.9.26 20:22
@jege píše: Více

Proto jsem ti rekla, ze si mas nakreslit Fukyho ikonku, koukni jak takova prkotina na nektere zabira :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109717
6.9.26 20:23
@tess50 píše: Více

Někdo bere vztahy, jako práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109717
6.9.26 20:24
@Velryba černá píše: Více

Tak to je v pohodě… Nesnáším zvyšování hlasů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
6.9.26 20:25
@Centropen píše: Více

Na to mame literaturu, studie, ktere uvadeji, ze po prichodu deti se vztah ve vyznamnem poctu pripadu zhorsil, jsou to obecne dostupne informace.

Příspěvek upraven 06.09.26 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109717
6.9.26 20:26
@Virgin_Mojito píše: Více

Milenecký vztah není vztah… Tam řvaní nepatří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18283
6.9.26 20:27
@sirikit píše: Více

Ano…a s postupem casu si clovek rika, zda je v tom psani dotycneho, vubec neco autentickeho…opravdove pocity, nebo jen namotavaci a udrzovaci zvasty…? :think: A pri tom vyjasnovani a usmirovani obzvlast…tam Helmut nema moc fantazii a pise porad ty stejne fraze, co uz psal po sté…a mne tim i tak nejak prijde, ze mi chce jen zacpat usta, uchlacholit me, ale neni v tom sdeleni nic z nej…nic, co by skutecne prozival…jsou to jen takove diplomaticke reci, bez nejakych vyraznejsich emoci…protoze pise dokola to same…a mne se to nejak vsechno zacina zajidat…a i kdyz vcera psal, ze mi rika po tisic páté, ze jina zena neni a ze mi prece slibil, ze by mi to hned rekl ( haha ), tak tomu nedokazu vubec verit…vzdyt jen to sdeleni samotne, je nesmysl…proc by mi to hned rikal.? :lol: :think: :roll: A proc by mi to vubec kdy rikal…kdyz neni sance, ze bych to mohla jakkoliv zjistit…a jeste tam vzdy doda, ze ale to stejne chce i ode me…cemuz teda zase ale verim :lol: No ale celkove jsem z toho vseho uz nejak otravena…vystavena a ted vubec nevim, co dal…mozna navrhnu pro zmenu pauzu ja…ne teda tak dlouhou…ale zjistuju, ze kdyz si nepiseme, ze je mi nejak lepe :oops: Hlavne nemam zadny nervy, nemusim resit, proc zase nepise, proc nereaguje, proc si to neprecetl, proc mu to tak trva a pod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
6.9.26 20:30
@Luxusnixicht píše: Více

Samozrejme nemusi byt dokonaly princ, takovy ani neexistuje, ale minimalne by mi chlap nemel lhat a mit me za blbecka, nemel by byt zadany a ja byt jen jeho povyrazeni a mel by me milovat… to prece neni ocekavani nerealniho princovstvi, je to standard a realni pohled a narok na vztah.

Příspěvek upraven 06.09.26 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40882
6.9.26 20:31
@tess50 píše: Více

Nechce se jí mě učit záludnosti RouterOS . :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40882
6.9.26 20:34
@Venetia píše: Více

A co se stalo? 8o :nevim:
Bože, vy jste tady tak náladové, člověk se na vás křivě podívá, a hned je rozchod na stole. :think:

Příspěvek upraven 06.09.26 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
6.9.26 20:35
@Luxusnixicht píše: Více

O tom si psala ty, ze si kdysi verila, ze milenka musi byt krasava, na co jsem ti odpovedela, ze v takovem predpokladu nevidim logiku. A ano souhlasim, je to o sebevedomi a sebeucte. A taky souhlas, ze milenka jde casto do milenectvi, protoze je zamilovana.
Ale jinak vzhled s tim souvisi, uvadi se, ze lidi, co si neveri a pochybuji o sobe, podvadeji o neco vic, za mne v tom vidim jistou logiku, protoze si na rozdil od sebevedomych, atraktivnejsich potrebuji neco dokazovat.

Příspěvek upraven 06.09.26 v 21:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18283
6.9.26 20:36
@Virgin_Mojito píše: Více

Ja jsem ale velmi skepticky romantik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10490
6.9.26 20:39
@MyMelody píše: Více

Atraktivní mají víc příležitostí…třeba ženy…muži je více oslovují, nadbihají jim. Pochybuju, že ženatý chlap si vyhlidne šeredu a řekne si…tak tu toužím přefiknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18283
6.9.26 20:42
@MyMelody píše: Více

Tak to zase nevim, zda neatraktivni podvadi o tolik vice, nez atraktivni :lol: :think: V tomhle nebudou velke rozdily…ja zase cetla, ze je lepsi, mit mene aktraktivniho muze, ze pak je vetsi sance, ze zustane verny… :D Tak si pak vyber :jazyk: Nejvetsi prusvih je pry, kdyz je chlap vyrazne atraktivnejsi, nez jeho partnerka…opacne to nevadi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
6.9.26 20:44
@Adull píše: Více

Ano, zas ale s atraktivnym clovekom to nic nerobi, je to pre neho rutina, je na to zvyknuty a nepotrebuje si nic dokazovat. Proste chcem povedat, ze predpoklad, ze atraktivny clovek podvadza viac, je mylny. Niekde som citala, ze u zien plati opak, ze menej atraktivne podvadzaju o nieco viac, ale ci to plati aj u muzov, neviem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová