Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Jo? Už se ji ani nesnažím identifikovat, takové ty prchavé vstupy pod chvilkovým profilem jsou o ničem.
@sirikit píše: Více
Poznat celkem byla, protože má dost specifický styl psaní. Nicméně ke svému dědictví tady se nehlásila. Ale teď jsem ji delší dobu neviděla.
@Centropen píše: Více
Fakt ted vážně uvažuju, ze si poridim chlapa na sex a na praci. Akorat asi musim zabrousit do mladsich vod.
@sirikit píše: Více
Krasny, gratulace:) nemuzu ani ukazat detem, by je chtely domu:)
@Venetia píše: Více
U dlouhodobých milencu, se kterými mas zážitky, typu divadla, výlety, dovolené, te asi přitahuje i ten intelekt. Ale u me treba, kdyz potrebuju jen sex a neco udelat kolem baraku, takze treba půlden, mi staci i neco jednoduššího. Naopak, je to jistota, ze se do takovyho chlapa nezblázníš. Nepotrebuju bejt zamilovana do milence.
@Arturie píše: Více
Tak to si muzes asi rovnou dat inzerat, shanim hodinoveho manzela, platba sexem:)
@Luxusnixicht píše: Více
Ale jo..klidne se utěšuj, že mladý chlap touží po staré ![]()
I ta 40citka ať už si hraje na mladou mladá prostě neni..s tim se smiř…může být udržovaná jak chce, ale na mladý 20ti letý tělo nemá…Neříkám, že každé zboží nenajde svého kupce…ale jsou prostě zákony přírody, které neo…neočůráš. To je jak když si 50sátka myslí, že je jak 30cítka…no neni…může být šik, hezká, udržovaná, vysportovaná…ale na tělo mladé udržované třicítky prostě nemá (a nebavíme se tu o obézních, zanedbaných ženách).
@Adull píše: Více
Je svym zpusobem zajimava, to zas jako jo… A kdyby s ni sel odsud nekdo nekdy na kafe, potvrdte aspon, ze je to zenska a ne nejakej muzskej troll…:)
No nic, mizím na „rande“. Mějte se tu, miláčkové. A kdybych se už neozvala, patrně mě zabil, případně jsme to zvládli navzájem. ![]()
Ano, jsem
sexuální