Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Tak třeba bydlíš v dosahu těch 7 km, 1/2 mafie brzo odletí a druhá 1/2 se chystá v říjnu, takže až tak nereálné to není.
![]()
@Adull píše: Více
Jasneze v tom je rozdíl. Ja mám zájemce tak o 4-9 let mladší. Občas se objeví kolousek, ale ten má zase jiný mouchy. Ja vím, každé hoví. ko ma své mouchy…
Jasne, ze mezi tricitkou a padesatkou je rozdil. Nekteri starsi opravdu chteji, mam kamarada, 35 a tomu se libej starsi. Mel i 65 a prej dobry
A jeste s jednim kamaradem tvrdej, ze jim nezalezi na veku, ale na stihly postave.
@Luxusnixicht píše: Více
Kdyz jsme resili tvuj problem s Helmuty, napadlo mi, ze prave tim, zes nezazila oboustranne zamilovanou lasku a tu zkusenost nemas, proto jsi byla dezorientovana v tom, jak to ma Andy, kdy nam bylo z tveho popisu jasny, jak to ma on s tebou, ale tys hledala neco vic v beznem sexualnim zajmu muzu. Predpokladam, ze vztahova historie z nejake casti urcuje, co resis aktualne a az tu zkusenost mit budes, myslim, ze budes veci videt trochu jinak a nebude ti pripadat jak princovstvi neco, co v podstate patri do normalniho, zdraveho vztahu, kde laska je, proste budes na to koukat trochu jinak.
Kdyz jsem byla ja vnitrne dolamana po toxickem vztahu, potrebovala jsem dlouhou dobu rekonvalescence, abych z toho vztahoveho skepticismu dokazala vystrcit hlavu ven.
@Virgin_Mojito píše: Více
Ty jsi tak hezká? Že já nepřijal to pozvání od tebe a nešli jsme někam na sépiová chápadla na grilu!
![]()
@Arturie píše: Více
Doporučuji rozdělit! Mladšího na práci, staršího na sex!
![]()
Nemuzu souhlasit, mladsi chlap se muze zabouchnout do starsi az po usi.
Pokud ma mladsi muz tu zenu jen na sex, pak bude preferovat mladsi, ale veme i starsi, pokud se ona udrzuje a vypada dobre. Ale kdyz se muz zamiluje, je mu kompletne fuk, ze je ji o deset, nebo o kolik let vic.
@zmrzlik píše: Více
Nehledám, to je jenom nezávazné flirtování, kterým si vyplňuji to čekání na Gogota prosinec. S tebou to je láska!
![]()
A vlastne jo, kdyz ja na to koukam furt z meho uhlu. ![]()
Ale i pokud jde o milence, kdyz se zena o sebe stara a vypada dobre, si najde muz starsi milenku, ano, prioritu ma mladsi, ale da si klidne rict i se starsi.
@libuse13 píše: Více
Jakože někdo má doma mladou, krásnou a chce starou šeredu? ![]()
@Adull a nenapadá tě třeba, že zajíčci loví (případně se ulovit nechají) starší udržované ženy i z důvodu energie, kterou k nim ty ženy vysílají?
Pokud žena dobře vypadá a ještě neřeší všechny možný kraviny kolem, zná svoje tělo, tudíž nemá žádné komplexy, že to pro toho mladšího muže může být daleko přitažlivější, než o, řekněme 10 let, mladší atraktivní žena, která je jeden velký chodící „problém“ drama queen, případně komplex? Čistě hypoteticky samozřejmě ![]()