Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40295
7.9.26 12:56
@Luxusnixicht píše: Více

K tomu bych ještě přidal empatie (jo empatický zájem může být i důsledkem nezkušenosti - nepotlučení životem) a holt ta touha po zkušenosti a ochota něco zkoušet v sexu.
U těch z nižších věkovch kategorii se u nás naprosto ignoruje, že tak mohou získávat zkušenosti ke kterým se s vrstevníky jinak musí došu… dopachtit. ;) A dále i _ere to, že se z nich dělají nesvéprávné ovce. To není fér. :( Pak se divte, jak se někteří dívají na ty starší a neposlouchají, co říkají. :roll: Snad aspoň kategorii typu „zlý“ pozná každý. :think: To je holt taky zkušenost. :roll:

Příspěvek upraven 07.09.26 v 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18319
7.9.26 12:59
@libuse13 píše: Více
:mrgreen: jj :pankac: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
7.9.26 12:59

Son, tys psala, ze si ho nemilovala, on te asi miloval, jak pises, ale ty jeho ne, o tom jsem psala, ze to nebylo oboustranne a proto ze jsi to nezazila, muze to mit vliv na soucasnost. Kdyz te chlap miluje, ale ty jeho ne, neni to stejny, jak kdyz jste blazni do sebe oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40295
7.9.26 13:00
@MyMelody píše: Více

Stévie mi vyloženě nechutná. Ještě mám půl krabičky v poličce a nemůžu to dorszit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.9.26 13:01
@M_Vladim píše: Více
Že může být kafe :P :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
7.9.26 13:04
:* :pankac: znám to z vyprávění od mojí nejky :think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77938
7.9.26 13:04
@Adull píše: Více

Mluví z tebe sebestřednost mladý holky, která si myslí, že na mládí a krásu urve všecko.
Tak hele ne, jednak v terénu sama šokovaně koukám, kolik mladých, dobře vypadajících chlapů spokojeně žije s o 10 - 15 let staršími partnerkami, vzdor tomu, že zcela prokazatelně nežijí na pustém ostrově s tou jedinou stařenkou, která tam na ně zbyla.
Moji milenci měli s jedinou výjimkou mladší, a možná i hezčí manželky či partnerky, než jsem v té době byla já, a můžeš mi věřit, že horko těžko uviklávali oni mě, určitě ne naopak.
A v náborovém období po rozvodu jsem si pod Arturiiným vlivem "kdo nezkusil zajouce, nemůže v klidu zemřít :mrgreen: " vyzkoušela i dva výstavní kousky 36 a 37.
Mně v té době bylo 55. Ale to fakt nešlo, připadala jsem si šíleně pedofilně, zlatí moji boomeři! :srdce:

Takže Sonarka ve svých 41, zvlášť se svým luxusním xichtem, může zvesela vybírat z bohaté nabídky mužů ve věku 18 - smrt, sebeméně se o ni nebojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77938
7.9.26 13:05
@M_Vladim píše: Více

Zkusils Dichrom?
Za mě v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40295
7.9.26 13:06
@MyMelody píše: Více

On je tam ten problém vstřebávání cukru už v puse. To tělo „ví“ a má rádo. Snad se smířit s trochou glukózy. :* :nevim:

Příspěvek upraven 07.09.26 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.9.26 13:07

Holky, čím zahustit marmeládu? Mám tam gelfix a furt není hustá. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18319
7.9.26 13:07
@Adull píše: Více

No a? Ze nema telo dvacitky znamena, ze je mene sexy? Nemyslim si…mas opravdu zvlastni nazory…kdyby to bylo, jak pises, asi by byly zadane a milenkami jen zeny 20 - 30 let a ostatni byly samy, protoze by je nikdo nechtel :mrgreen: Jak vidis, tak se tak nedeje a i peknej chlap, co si muze vybirat, si klidne zvoli starsi zenu, nez ma doma…proc ne :nevim: Ze je starsi, neznamena, ze je sereda :nevim: A je dokazane, ze zeny 40 plus, jsou proste nesrovnatelne lepsi v posteli, to je i logicke ;) A spoustu muzu to vi ;) Ale necham te pri tom, ze starsi zenu si chlap vybere jen v nouzi :mrgreen: Klidne si to mysli, za me je to dost jednoduche uvazovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
7.9.26 13:09
@jege píše: Více
:hug: :P vezmeš si to do hrobu? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18319
7.9.26 13:09
@libuse13 píše: Více

Ja vim, ja to znam taky od kamaradky :* ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
7.9.26 13:10

AMEN sestro :palec: :* :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40295
7.9.26 13:11
@zmrzlik píše: Více

Poslední šance je Solamyl do studené (!) vody oslazené umělým sladidlem a vmíchat…
Originál je agar-agar z mořských řas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová