Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
K tomu bych ještě přidal empatie (jo empatický zájem může být i důsledkem nezkušenosti - nepotlučení životem) a holt ta touha po zkušenosti a ochota něco zkoušet v sexu.
U těch z nižších věkovch kategorii se u nás naprosto ignoruje, že tak mohou získávat zkušenosti ke kterým se s vrstevníky jinak musí došu… dopachtit.
A dále i _ere to, že se z nich dělají nesvéprávné ovce. To není fér.
Pak se divte, jak se někteří dívají na ty starší a neposlouchají, co říkají.
Snad aspoň kategorii typu „zlý“ pozná každý.
To je holt taky zkušenost. ![]()
Příspěvek upraven 07.09.26 v 13:55
@Luxusnixicht píše: Více
Son, tys psala, ze si ho nemilovala, on te asi miloval, jak pises, ale ty jeho ne, o tom jsem psala, ze to nebylo oboustranne a proto ze jsi to nezazila, muze to mit vliv na soucasnost. Kdyz te chlap miluje, ale ty jeho ne, neni to stejny, jak kdyz jste blazni do sebe oba.
@MyMelody píše: Více
Stévie mi vyloženě nechutná. Ještě mám půl krabičky v poličce a nemůžu to dorszit. ![]()
@Adull píše: Více
Mluví z tebe sebestřednost mladý holky, která si myslí, že na mládí a krásu urve všecko.
Tak hele ne, jednak v terénu sama šokovaně koukám, kolik mladých, dobře vypadajících chlapů spokojeně žije s o 10 - 15 let staršími partnerkami, vzdor tomu, že zcela prokazatelně nežijí na pustém ostrově s tou jedinou stařenkou, která tam na ně zbyla.
Moji milenci měli s jedinou výjimkou mladší, a možná i hezčí manželky či partnerky, než jsem v té době byla já, a můžeš mi věřit, že horko těžko uviklávali oni mě, určitě ne naopak.
A v náborovém období po rozvodu jsem si pod Arturiiným vlivem "kdo nezkusil zajouce, nemůže v klidu zemřít
" vyzkoušela i dva výstavní kousky 36 a 37.
Mně v té době bylo 55. Ale to fakt nešlo, připadala jsem si šíleně pedofilně, zlatí moji boomeři! ![]()
Takže Sonarka ve svých 41, zvlášť se svým luxusním xichtem, může zvesela vybírat z bohaté nabídky mužů ve věku 18 - smrt, sebeméně se o ni nebojím.
@MyMelody píše: Více
On je tam ten problém vstřebávání cukru už v puse. To tělo „ví“ a má rádo. Snad se smířit s trochou glukózy.
![]()
Příspěvek upraven 07.09.26 v 13:07
Holky, čím zahustit marmeládu? Mám tam gelfix a furt není hustá. ![]()
@Adull píše: Více
No a? Ze nema telo dvacitky znamena, ze je mene sexy? Nemyslim si…mas opravdu zvlastni nazory…kdyby to bylo, jak pises, asi by byly zadane a milenkami jen zeny 20 - 30 let a ostatni byly samy, protoze by je nikdo nechtel
Jak vidis, tak se tak nedeje a i peknej chlap, co si muze vybirat, si klidne zvoli starsi zenu, nez ma doma…proc ne
Ze je starsi, neznamena, ze je sereda
A je dokazane, ze zeny 40 plus, jsou proste nesrovnatelne lepsi v posteli, to je i logicke
A spoustu muzu to vi
Ale necham te pri tom, ze starsi zenu si chlap vybere jen v nouzi
Klidne si to mysli, za me je to dost jednoduche uvazovani.
@zmrzlik píše: Více
Poslední šance je Solamyl do studené (!) vody oslazené umělým sladidlem a vmíchat…
Originál je agar-agar z mořských řas. ![]()