Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Kdyby měl na výběr mezi stejně štíhlou, atraktivní 30citkou…tak si vybere 50sátku jo? ![]()
@Adull píše: Více
Pockej, my se nejak nerozumime, ja myslela, ze se bavime o baleni starsich zen mladsimi muzi a samozrejme neteoretizuji a je to cista praxe. Ale ty treba zatim teoretizujes, nevim, a az budes starsi, mozna zmenis nazor.
@Luxusnixicht píše: Více
Ano kdyz chlap chce milenku…a ano milenku…do postele…ne na letitý vypisování bez shuku…tak většinou sáhne po té s pevným mladým tělem než po 50sátce…pokud si nepotřebuje saturovat jiné potřeby…a když neni mladá, tak se spokojí i se starší…
Sama jsi psala, že se ti Helmut nelíbil a že krasavec neni, tak holt nemůžeš soudit, jestli by si vybral mladší, když na něj fronty asi nestojí…
@sirikit píše: Více
Tak teď jsi mě pobavila
![]()
Ale zpět k diskuzi…pokud neni mladá, spokojí se se starou…však to píšu.. ![]()
A ne neříkám, že starší nemůžou mit mladé…to jsem nikde nepsala..jen kdyby měli možnost vyběru…tak nevěřím, že na základě fyzična(pominu nějaké lidské souznění)…za předpokladu, že maji vedle sebe dvě…sexy, udržované štíhlé ženy..si vyberou tu o 20 let starší… ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Opět jsi nepochopila příspěvek..
Nikde jsem nepsala, že žena ve 40 nemůže být sexy…
@libuse13 píše: Více
Psala jsem někde, že to neexistuje?
Píšu jen, že pokud by měl možnost výběru…a bavíme se o milenectvi proboha…tak si na základě fyzična nevybere o 20 let starší než by mohl…
Máš asi mladšího partnera/manžela viď?
@MyMelody píše: Více
Jakože chlap nepozná mezi ženami 20ti letý rozdil?🤦🏼♀️ 😂…To je fakt dost podceňuješ
Evidentně tě čeká v životě ještě mnoho překvapení ![]()
To nevim, to byl predpoklad, dobre, takze bych to asi uzavrela tak, ze mas asi jinou zkusenost a my jinou a proto si nerozumime. Ty nam neveris nasi zkusenost a my ti zas nemuzeme verit tvoji neviru, protoze my vychazime z jine zkusenosti. Nezhodnem se a tim to muzem uzavrit.
Pozna, ale chtela jsem rict to, ze kdyz se mu zena libi, povazuje ji za mladsi a vek neresi.
Pozná, určitě pozná. Ale taky pozná, že ta starší už ví co chce a nedělá s tím žádné okolky a cukrbliky. Ale je to marné, evidentně. Asi jako bys mě chtěla přesvědčit, že drstkova polívka je super jídlo. Taky by to bylo marné.