Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10544
7.9.26 14:37
@Venetia píše: Více

Kdyby měl na výběr mezi stejně štíhlou, atraktivní 30citkou…tak si vybere 50sátku jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
7.9.26 14:39
@Adull píše: Více

Pockej, my se nejak nerozumime, ja myslela, ze se bavime o baleni starsich zen mladsimi muzi a samozrejme neteoretizuji a je to cista praxe. Ale ty treba zatim teoretizujes, nevim, a az budes starsi, mozna zmenis nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10544
7.9.26 14:43
@Luxusnixicht píše: Více

Ano kdyz chlap chce milenku…a ano milenku…do postele…ne na letitý vypisování bez shuku…tak většinou sáhne po té s pevným mladým tělem než po 50sátce…pokud si nepotřebuje saturovat jiné potřeby…a když neni mladá, tak se spokojí i se starší…
Sama jsi psala, že se ti Helmut nelíbil a že krasavec neni, tak holt nemůžeš soudit, jestli by si vybral mladší, když na něj fronty asi nestojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10544
7.9.26 14:48
@sirikit píše: Více

Tak teď jsi mě pobavila :mrgreen: :mrgreen:

Ale zpět k diskuzi…pokud neni mladá, spokojí se se starou…však to píšu.. :think:
A ne neříkám, že starší nemůžou mit mladé…to jsem nikde nepsala..jen kdyby měli možnost vyběru…tak nevěřím, že na základě fyzična(pominu nějaké lidské souznění)…za předpokladu, že maji vedle sebe dvě…sexy, udržované štíhlé ženy..si vyberou tu o 20 let starší… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10544
7.9.26 14:52
@Luxusnixicht píše: Více

Opět jsi nepochopila příspěvek..
Nikde jsem nepsala, že žena ve 40 nemůže být sexy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8127
7.9.26 14:54
@sirikit píše: Více

Je to tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10544
7.9.26 14:55
@libuse13 píše: Více

Psala jsem někde, že to neexistuje? :think: Píšu jen, že pokud by měl možnost výběru…a bavíme se o milenectvi proboha…tak si na základě fyzična nevybere o 20 let starší než by mohl…
Máš asi mladšího partnera/manžela viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10544
7.9.26 14:56
@MyMelody píše: Více

Jakože chlap nepozná mezi ženami 20ti letý rozdil?🤦🏼‍♀️ 😂…To je fakt dost podceňuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10544
7.9.26 15:00
@MyMelody píše: Více

Jak víš kolik.mi je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
7.9.26 15:03

Přežili jsme oba. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6402
7.9.26 15:04

Evidentně tě čeká v životě ještě mnoho překvapení  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18446
7.9.26 15:04
@Andelskej_Satan píše: Více

Ano :nevim: :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
7.9.26 15:06

To nevim, to byl predpoklad, dobre, takze bych to asi uzavrela tak, ze mas asi jinou zkusenost a my jinou a proto si nerozumime. Ty nam neveris nasi zkusenost a my ti zas nemuzeme verit tvoji neviru, protoze my vychazime z jine zkusenosti. Nezhodnem se a tim to muzem uzavrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
7.9.26 15:07

Pozna, ale chtela jsem rict to, ze kdyz se mu zena libi, povazuje ji za mladsi a vek neresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6402
7.9.26 15:08

Pozná, určitě pozná. Ale taky pozná, že ta starší už ví co chce a nedělá s tím žádné okolky a cukrbliky. Ale je to marné, evidentně. Asi jako bys mě chtěla přesvědčit, že drstkova polívka je super jídlo. Taky by to bylo marné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová