Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1482
7.9.26 13:13
@Luxusnixicht píše: Více

Clovek si tvori nazor na zaklade svych zkusenosti… a kazdy je ma jine, kdyz jsem byla mlade, taky byly zeny /muzi 40+ dinosauri, kteri snad uz ani zaden milostni zivot nemaji a ted clovek vidi, ze to je jinak, ucime se ze zkusenosti cely zivot a nazor se na zaklade toho meni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
7.9.26 13:13
@M_Vladim píše: Více

Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
7.9.26 13:17
@MyMelody píše: Více

Přesně tak, neznamená, že pokud zajíček o určitou ženu 40+ neprojevil zájem, že to neexistuje. Já měla v drtivé většině mladší muže ve vztahu, třeba jen o fous, ale často mě balili spíš zajíčci o 8-14 let mladší a to si nemyslím, že jsem zrovna Monica Bellucci :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
7.9.26 13:25
@libuse13 píše: Více

Tak je, jak pise Son, chlapi vekovy rozdil neresi, je nezajima vek, ale jak zena vypada a jak se jim libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18245
7.9.26 13:25
@libuse13 píše: Více

Monica Bellucci je Arturie :nevim: :D :* Ale ty jsi taky kocka a tvoji figuru, by ti mohla zavidet kdejaka dvacitka, to mi ver ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18245
7.9.26 13:28

Presne tak…ono i dost chlapu ma hodne spatny odhad na vek zeny…cili se mohou treba i kolikrat domnivat, ze bali zenu mladsi a ona je pritom stejne stara, nebo i starsi… :D A to se dozvi pak dodatecne a myslim, ze jen pokrci rameny a jede se dal :D :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18245
7.9.26 13:30

Dinosauri :mrgreen: My vzdycky s ex rikali trilobiti :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
7.9.26 13:32

Jo, tak to uctivě děkuji :hug: :* :kytka:…ale víš co je za tím dřiny?? Musím si denně dávat o 3 piva méně, než zamlada :think: :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.9.26 13:32

Zrovna pirko furt mele o lolitkach a pak se zabouchne do postarsi Maliny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
7.9.26 13:37
@Monicka39 píše: Více

Tomu se říká realita :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
7.9.26 13:38

To ano, zensky vek je mimo jejich rozlisovaci schopnost, oni to vnimaji tak nejak celkove, libi/nelibi a kdyz se libi, tak ta zena neni stara. A taky nerozlisuji upravy a vychvaluji prirozenost, na oblicej vyhlazeny botoxem muz rekne, ze jsi prirozene krasna. Jemny, permanentni mejkap nevidi ani s lupou a rano vychvaluje prirozenou krasu, anebo dobre udelane kapkovite silikony pochvaluji, ze diky bohu, ze nema ty hnusne silikony, proste v tomto jsou muzi slepi jak patron. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40251
7.9.26 13:45
@sirikit píše: Více

Sladím. jinými jedy. :P
Tedy nikoliv cukrem. ;)
A zásada je kafe s „něčím“. Jinak to sice jde, sle je tu velká šancr dostat hlad.
A samozřejmě, že se to do příjmu počítá! ;)
Edit: Příležitostně zkusím. :mavam:

Příspěvek upraven 07.09.26 v 18:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40251
7.9.26 13:49
@sirikit píše: Více

Siš…zase! Pedofilně :roll:…Pochybuju, že by na tom byli s výbavou hůř než…ehm :oops:nrbudu se jmenovat

Ale jestli holt takové pocity… :nevim: Tak proč se cítit blbě. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18245
7.9.26 13:52
:mrgreen: To jo… :D Jen ty upravy teda nesmi by zase moc prehnane…neb i to uz pak muzi vnimaji.. :jazyk: A takova pusa jako kacer, nebo kilometrove rasy, ci byt prehnane oranzova a vysusena ze solarka, to uz se asi libi malokomu… :D :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109684
7.9.26 13:59

Tak to nikdy nezestarnu, protoze to se mi nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...