Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
6.9.26 20:51
@Luxusnixicht píše: Více

No tys psala, ze kdysi si verila tomu, ze milenka je hezka a ze tomu tak ale neni. No a ja si taky myslim, ze to s atraktivitou nesouvisi a dokonce z mych zkusenosti z okoli spis mene atraktivni podvadeji o neco vic a predpokladam, ze to souvisi se sebevedomim a s komplexami a nekde jsem o tom i cetla nejakou studii. Samozrejme pravidlo neexistuje a nevera zavisi i od dalsich veci.

Příspěvek upraven 06.09.26 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
6.9.26 20:52
@jege píše: Více

Na Hromnice. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15849
6.9.26 20:54
@Adull píše: Více

Jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18558
6.9.26 20:56
@MyMelody píše: Více

Tak to souhlas… ;) Nekdy mi ale prijde, dle toho, co pises, ze chlap by se kvuli tobe mel doslova rozctvereckovat :nevim: :jazyk: A vidim zive tu scenu…jdete spolu krajinou a najednou je pred tebou louze a on nevaha a lehne si do te louze, aby jsi mohla prejit suchou nohou :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109862
6.9.26 20:57

Já jsem single přece pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41088
6.9.26 20:59

Na tom něco je, méně atraktivní si potřebují dokazovat, že je o ně zájem, atraktivní to o sobě vědí, tudíž si to dokazovat nepotřebují.

Já sice atraktivní nejsem, ale vždy se našly ženy, kterým jsem se líbil, takže nemám nějaké komplexy z toho, že kdybych byl single, že bych zůstal sám, pokud bych chtěl s někým být. Ale asi bych už nechtěl a volil bych návštěvný vztah. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41088
6.9.26 21:01
@zmrzlik píše: Více

To už bude o rok více! :cert:

A slibovalas svařák a/nebo punč, a to o Hromnicích už nedělají!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41088
6.9.26 21:02
@xiaxxx píše: Více

Ty mlč, tebe potkat v reálu, tak se mi rozklepou kolena a uteču! :cert: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18558
6.9.26 21:03

Ale komplexy a sebevedomi se prece neodvijeji od vzhledu :nevim: To s tim nesouvisi… Znam spoustu peknych muzu, i zen, kteri si ale vubec neveri :nevim: A naopak spoustu ne uplne pohlednych lidi, kteri maji sebevedomi na rozdavani a jsou zcela vyrovnani :D A ano, ja jsem napsala, ze milenka nemusi byt vzdy jen krasna, jak jsem se domnivala..ale samozrejme jsem to nemyslela tak, ze milenky jsou jen seredky :lol: Spis, ze jsem se obcas setkala s tim, ze milenka dle meho, byla mene atraktivni, nez manzelka a ze me to udivilo…ale pravidlem to neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
6.9.26 21:04
:D To se ti jen zda… protoze ty to mas hozeno v extremu na opacnou stranu, takze z meho pohledu, co je normalni, je pro tebe princovstvi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
6.9.26 21:10

Ano, pravidlo neni. Chtela jsem rict, ze lidi kteri maji komplexy, maji nizke sebevedomi, sebehodnoceni, si potrebuji vic neco dokazovat, jak clovek, ktery je se sebou v pohode a z okoli to vidim, ze neplati, ze podvadeji jen dobre vypadajici, podvadi kdokoli, hezky, osklivy, prumerny clovek, pokud chce a ma prilezitost podvest a z me zkusenosti mene atraktivni jeste o neco vic, ale to je zkusenost jen z meho okoli. Ten prumerny tatka, co podvadi manzelku, ji nemusi podvadet jen s kraskou, ale se zenou, ktara s nim do toho jde. Muj exkolega, nehezky, nepritazlivy chlap a presto nemel problem nabalit si milenky.

Příspěvek upraven 06.09.26 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
6.9.26 21:11

S Fukitolem budeme jako sourozenci. Jsem takový sourozenecký typ :D
I Ten Fukitol chudák musí strašně škytat

Příspěvek upraven 06.09.26 v 21:13

• Citovat
  • Upravit
18558
6.9.26 21:13

No a vem si treba takoveho Andrease…na prvni pohled pohlednej chlap, ale neustale si potreboval zvedat ego… :zed: :nevim: A pak jsou muzi, kteri treba na me osobne pusobi absolutne nezajimave a neatraktivne a clovek se pak dozvi, ze maji treba 3 milenky :lol: U chlapu jde spis o to charisma…o to, jak umi byt empaticti a zalezt pod kuzi…u zen to mozna muze trochu platit…ale asi se neda uplne pausalizovat…ja teda takove pripady znam a ano, ty mene atraktivni zeny na me taky pusobi casteji jako vice dostupne a vice laskujici…jsou to takove ty nahlas se chichotajici kokety… :D Ale ne vzdy. A jaky maji uspech, to netusim :D :think: Zalezi asi i, na koho cili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
6.9.26 21:15

Ano, taky to tak vidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109862
6.9.26 21:17

Já jsem stará a ošklivá milenka… Naštěstí netuším, jak vypadá druhá strana, to bych nemusela rozchodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová