Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77917
8.9.26 15:01
@Adull píše: Více

Odpusť přízemní stařence, ale to, jestli BY na shuk dal kdokoli přednost dvacitce před čtyřicítkou, padesátkou či osmdesátkou, má jaký konkrétní přínos pro tuto diskusi? :think:
Statisticky to tak tedy zřejmě je, ok.
A? :think: :think:
Ten podmiňovací způsob je zásadní.
Kdyby mi někdo dal vybrat mezi Lamborghini a MG, teoreticky si tedy vyberu to Lambo.
Ale páč mi ho nikdo nenabízí, zvesela si vozím zadek v MG a spaní mi to nekazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10487
8.9.26 15:08
@sirikit píše: Více

Je to debata jako každá jiná a minimalne k tématu diskuze..a ano je to o možnosti výběru :palec:…a propó jaký konkrétní přínos v téhle diskuzi má debata o ZOO tvého přítele? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
8.9.26 15:49
@Padlý.anděl píše: Více

No jeste to asi nejakou dobu potrva…mam ted takove vykyvy…ale kdyz jsem si predstavila, ze by jsme se ted meli videt, tak nejak nevim, zda vubec chci, je tam tolik skraloupu…ale on je porad happy, problemy si nepripousti a po mne proste touzi a i kdyz mi nepise, tak na me mysli a resit se s nim nic moc neda, protoze nektere veci uplne prejde a jen to zkrati, ze se bude vice snazit…a misto toho mi napise, co by se mnou ted delal a jak me chce :roll: Prijde mi jak maniak :lol: :jazyk: Mozna ta posedlost je nakonec vzajemna, akorat ze u nej je to spis sexualni fascinace, ja byla posedla necim jinym, spis tim vnitrkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
8.9.26 15:58
@jege píše: Více

Copak ja vim, kolik je Adull :nevim: A nevyjizdim na ni, jen ji vracim ve stejnem tonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
8.9.26 15:59
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
8.9.26 16:01

No uvidime… :D :jazyk: Ale opravu uz si zadne iluze nedelam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
8.9.26 16:19
@MyMelody píše: Více

Ano, presne tak… ;) Jako jestli maji nekteri potrebu, se tim chlubit a mysli si, jaci jsou kingove, tak budiz jim prano…ale obdivovat je budou mozna tak muzi, stejne smyslejici, kteri lovi v mladych vodach, byt sami jsou uz za zenitem a timhle si tak nejak zvedaji sve uslaple ego…jo muze se stat, ze se mlada zamiluje do starsiho/mlady do starsi, proc ne, ale delat to cilene kvuli nejake prestizi a aby jako ostatni videli, jakej je dotycnej samec, jak tu nastinila Centropen :roll: To je ubohe. A znam takove muze, vetsinou jsou to ale priserni tragedi, co nemaji mlade holce absolutne co nabidnout :zed: Starici s pupkem, co se tvari jak kyselej citron a vecne si jen na neco stezuji…no to by pro nejakou 20tku bylo fakt terno :lol: :zed: Je to spis nechutne. A prijde mi, ze cim horsi chlap, tim vic chce nejakou mladou krasku :lol: :jazyk: A vubec nechapu, kde berou to sebevedomi.
Jinak souhlas, i zena stejneho veku muze byt reprezentativni a velmi atraktivni a chlap se s ni muze citit jako king, ze ji ulovil 8) A ja pamatuji, jak jsem jednou byla na pivu s kamaradem ( to byl bez Helmiho :mrgreen ) A on tam mel asi dalsi 3 kolegy, kamarady a byla tam jeste jedna holcina 20 let, mne bylo tenkrat 36 tusim…takze dle teorie Adull, by ostatni meli nadbihat te mladsi, ale bylo to naopak…ne ze bych se vychloubala, ale bylo to opravdu tak, ze tam vsichni sli po mne :oops: Sama jsem nechapala… :nevim: Ale jeden se tam predhanel s druhym, aby u me sedeli, cpali mi sva cisla… :nevim: Mlada tam sedela ladem :nevim: Az mi ji bylo lito a snazila jsem se ji zapojovat…nevim, co se jim stalo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
8.9.26 16:28
@MyMelody píše: Více

Diky…ja jsem v pohode… :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
8.9.26 16:32
@Velryba černá píše: Více

Jo jo…vcera jsme si psali…dnes taky na dobre rano…ale nic moc se nevyresilo :D :jazyk: Helmi se pry polepsi…ale na nektere veci nehodla zrejme reagovat..uvidime, zda se rozepise jeste vecer k tematu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
8.9.26 16:45

Ja to chapu, ale porad budu tvrdit, ze i kdyz jde chlapovi jen o sex, nemusi si vybrat tu nejmladsi…ostatne, na samotny sex, je starsi zena mnohem lepsi z vicero duvodu. U mlade je prednosti jen to mlade telo :nevim: Coz ne kazdemu staci. 8) A pokud starsi baba ma tez pekne telo, ma asi vyhrano 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40867
8.9.26 16:46
@Luxusnixicht píše: Více

A co magnezium? Nepomohlo by? Ale musíš ho brát s B6 anebo D3! ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40867
8.9.26 16:49
@Luxusnixicht píše: Více

Mladá a moc hezká, ale soudím jenom podle vzhledu, občanku jsem neviděl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40867
8.9.26 16:51

Njn, některé Němce fakt nechceš. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40867
8.9.26 16:52